Aminn canimm...ben umutlu degildimm..benim oncekide once yukseldi sonra yine dustuu..bakalimm simdi histeroskopi yapacaklar bisi cikacakmi bakalimm..Haydaaa... Senle Birlikte gidiyoduk, olumlu hissetmiştim senin icinde.. Allah herseyin hayırlısını versin hepimiz için, öyle zor bir sınav ki bu... En yakın zamanda Allah muradını versin canım
Canimmm coook gecmiss olsunn..suan ne desem boss biliyorumm..ben yeni atlattim..benim 2. Transferimdi ve 2 side kimyasal oldu..rabbim vakti gelince verecek bizedee..o vakte kadarr sabrini versin bizee..bu bizim imtihanimiz..yumurta var...sperm var..embriyo var...ama tutunamiyor..bi deneniyoruzz..layikiyla cikari insallahh...merhaba kızlar benim ilk denemem di ama tutmadı herşey güzel demişti doktorum 2 tane 5. gün embriyosu yerleştirilmişti ama kısmet değilmiş...
Ayyyy bende onu cok merak ettim hep biliyormusunn...donmuslarimi saklasam sonra kullansam..dogal dengede bisilerle oynamis olabilirmiyim diyee..ama cevabi bulamadimmm...Kızlar ben birseyi cok merak ediyorum. Şimdi bebeğim iz tuttu ve doğmuş olsa bebek 5 yasindayken 2. TüpBebegi yapsak dondurulmuslardan Oda tutsa ve dogsa arada 5 yas olmasina rağmen ilk bebegin ikizi mi oluyor.??????
canım Sizin sorun neydi? inşallah yaza dondurulmuşla deniycezKeser benim de ilk denememde sıfırdı sonuc, cok üzüldüm cok korktum, hic olmıcak gibi geldi.... 2. Denemede tedavi Sürecinde korku gerginlik cok yaşadım ama tuttu, insallah devam eder, sen benim gibi yapma kendini olumlu yönde telkin et, iyi düsün iyi olsun canım
Canım Gerçekten çok zor hayırlısı olsun bakalım.A
Aminn canimm...ben umutlu degildimm..benim oncekide once yukseldi sonra yine dustuu..bakalimm simdi histeroskopi yapacaklar bisi cikacakmi bakalimm..
Canimmm coook gecmiss olsunn..suan ne desem boss biliyorumm..ben yeni atlattim..benim 2. Transferimdi ve 2 side kimyasal oldu..rabbim vakti gelince verecek bizedee..o vakte kadarr sabrini versin bizee..bu bizim imtihanimiz..yumurta var...sperm var..embriyo var...ama tutunamiyor..bi deneniyoruzz..layikiyla cikari insallahh...
Ayyyy bende onu cok merak ettim hep biliyormusunn...donmuslarimi saklasam sonra kullansam..dogal dengede bisilerle oynamis olabilirmiyim diyee..ama cevabi bulamadimmm...
Merhaba canım bende bürüksel tüp bebek merkezinde tedavi oluyorum çok şükür değerlerim iyi çıktı şimdi muayene günümü bekliyorum ama bugün çok ağrım var günler Geçmiyor düşecek diye çok korkuyorumpardon canım 13 şubat cuma günü transfer oldum bürüksel tüp bebek merkezinde 6. gün embriyosu 1. kalitede 2 tsane trsnfer ettiler
Bende bekliyorumKizlar bn gibi kese gormeyi bekleyen var mi?ne zormus beklemek.
merhaba arkadaşlar tedavide olan herkes umarım hayırlı sonuclar alır bende transfer oldum bu gün 3. günüm 27 şubat test tarihim kendimde sürekli belirti arıyorum ama yok sanki ben hiç tedavi görmemişim gibi e bu durum da sürekli yatmak ta sıkıcı oluyor zaten yatamıyorumda transfer sonrası siz kendinizde nasıl değişiklikler gözlemlediniz bende sadece gaz ve şişkinlik var
Hayırlı olsun, Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah.Kızlar hamileyim:) simdi haber geldi hastaneden
Selam benimde test tarihim 27subat..hakkimizda hayirlisi insallah..bendede cok gaz ve siskinlik arada kasik agrim var..kullandigim ilaclarinda etkileri var..surekli yatamiyorum arada kalkip ev ici dolasiyorum..hareketlerime dikkat etmeye calisiyorum..merhaba arkadaşlar tedavide olan herkes umarım hayırlı sonuclar alır bende transfer oldum bu gün 3. günüm 27 şubat test tarihim kendimde sürekli belirti arıyorum ama yok sanki ben hiç tedavi görmemişim gibi e bu durum da sürekli yatmak ta sıkıcı oluyor zaten yatamıyorumda transfer sonrası siz kendinizde nasıl değişiklikler gözlemlediniz bende sadece gaz ve şişkinlik var
Kızlar ben birseyi cok merak ediyorum. Şimdi bebeğim iz tuttu ve doğmuş olsa bebek 5 yasindayken 2. TüpBebegi yapsak dondurulmuslardan Oda tutsa ve dogsa arada 5 yas olmasina rağmen ilk bebegin ikizi mi oluyor.??????
merhaba arkadaslar benim trensferin 11 gunu dr 23subat test gunu dedi .2gundur hafif uykum var basqa hic belirti yok ikinci denemem cok korkuyorumDondurulmuş embryo ile c. Tesi transferim oldu artık beklemedeyim ama çok sıkılıyorum...
3 gün önemli dedi Dr ama yinede hep yatma dedi. Yatınca sıkılıyorum daha ilk günlerdeyim..
Varmı benim gibi olan arkadaşlar?
canim senin tarihin daha yakinmis..12gun boyunca bu sikayetler devam ediyor demek..insallah pozitif sonuc alirsin..Allah yuzumuzu guldursun insallah..Cnm gaz ve şişkinlik bende de var birde kasık ağrısı var pazar test günüm inş pozitif çıkar
Ayy cok sevindim darisi bana benim de transferim gecen sali yapilmisti yarin yaptirsam cikar belki doktor pazrtesi yap ded ama dayanamiyomKizlarrr hamileyim. 12. Gün degerim 879. Çok mutluyum cokkk
Bende geçen hafta cuma yaptırdım tahlil yaptırsammıki 13 şubatta transfer oldumAyy cok sevindim darisi bana benim de transferim gecen sali yapilmisti yarin yaptirsam cikar belki doktor pazrtesi yap ded ama dayanamiyom
Daha erken sanki sana ben gecen sali transfer oldum cuma gunu hormon tahlili yaptim doktor da gebelik testide istemis tesde degerim 9.kusur cikmisti doktor gebesin demisti ama daha4 gun olmustu transfer olali o yuzden daha damerak ediyorumBende geçen hafta cuma yaptırdım tahlil yaptırsammıki 13 şubatta transfer oldum
ay hayırlı olsun Allah sağlıklı uzun ömürlü etsin. Çok sevindim.. Tek embriyo mu maşallah değerin güzel. Yoksa iki embriyo mu transfer olmuştu?Kizlarrr hamileyim. 12. Gün degerim 879. Çok mutluyum cokkk
Bende pazar yaptırcam test inş 2 mizde hamileyizdir cnmDaha erken sanki sana ben gecen sali transfer oldum cuma gunu hormon tahlili yaptim doktor da gebelik testide istemis tesde degerim 9.kusur cikmisti doktor gebesin demisti ama daha4 gun olmustu transfer olali o yuzden daha damerak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?