ay hayırlı olsun Allah sağlıklı uzun ömürlü etsin. Çok sevdim.. Tek embriyo mu maşallah değerin güzel. Yoksa iki embriyo mu transfer olmuştu?
Kizlarrr hamileyim. 12. Gün degerim 879. Çok mutluyum cokkk
Tebrikler canım. 2 emriyo da kaçıncı gun emriyosu ydu. Banada Mart 2 sinde 2 tane 5. Gün emriyosu transfer edilecek.Kizlka
Iki tane koyuldu. Muhtemelen ikiz dediler. 10 gun sonra kontrol e gel dediler. Bakalım o zaman belli olacak
Allah tamamına erdirsin canım. çok sevindim. sağlıcakla kucağına almak nasip olsun inşallah. Rabbim bizlere de böyle sonuçlar göstersinKizlka
Iki tane koyuldu. Muhtemelen ikiz dediler. 10 gun sonra kontrol e gel dediler. Bakalım o zaman belli olacak
Benimkide 2. gün embriyosu ve tek, inşallah senin gibi benimde yüzüm güler, banada nasip olur canım. İlk günlerde belirti felan varmıydı, dün oldu trasnferim ama pek bir şey yok gibi, ara ara ağrım oluyor sanki belli belirsiz..Kizlar evet 5. Gun embriyosnda sans yuksk ama dgerleri de umutsuz olmasin lutfen. Cunku bnm 2. Gun embriyosu ustelik tek embriyo transferii. :) allah isteyen herkese nasip etsin.
benimde 2 gün embriyo, ve cumartesi kan testim var. İnşallah hepimize nasip olur. transferden sonra birinci hafta belirti aramamak lazım bence. Ben resmen psikopat oldum, yok orayım ağrıyor, yok şurayım sancıyorBenimkide 2. gün embriyosu ve tek, inşallah senin gibi benimde yüzüm güler, banada nasip olur canım. İlk günlerde belirti felan varmıydı, dün oldu trasnferim ama pek bir şey yok gibi, ara ara ağrım oluyor sanki belli belirsiz..
Canim hadi hayirlisi insallah tutar guzel haberler verirsin bizlere insallahBenimkide 2. gün embriyosu ve tek, inşallah senin gibi benimde yüzüm güler, banada nasip olur canım. İlk günlerde belirti felan varmıydı, dün oldu trasnferim ama pek bir şey yok gibi, ara ara ağrım oluyor sanki belli belirsiz..
Hayr canim yoktu.adete yakib adet sancim vardi. İnssllh seninde tutar canim.Benimkide 2. gün embriyosu ve tek, inşallah senin gibi benimde yüzüm güler, banada nasip olur canım. İlk günlerde belirti felan varmıydı, dün oldu trasnferim ama pek bir şey yok gibi, ara ara ağrım oluyor sanki belli belirsiz..
Cok şükür meke... Insallah Allah Devamını nasip etsin saglıklı sıhhatlı. Kendine dikkat et canım, Allah emeklerinin karşılığını verdi bakKizlarrr hamileyim. 12. Gün degerim 879. Çok mutluyum cokkk
Canım seninde tedavin hayırlı olsun sonu bebişli olsun yaa ben cok sabırsızlanıyorum hafif kasık ağrısı bu gün bendede başladı pztsi falan test yapmayı düşünüyorum ama çıkmazsa diyede korkuyorum hakkıızda hayırlısıSelam benimde test tarihim 27subat..hakkimizda hayirlisi insallah..bendede cok gaz ve siskinlik arada kasik agrim var..kullandigim ilaclarinda etkileri var..surekli yatamiyorum arada kalkip ev ici dolasiyorum..hareketlerime dikkat etmeye calisiyorum..
Çok tebrik ederim hayırla sağlıkla kucağınıza alın bizlerede dua edin8. Gün 6.30 10. Gün 20.80 cıktı.. Insallah devam eder. Allah hepinize nasip etsin tez zamanda. Bütün dualarım sizinle, Allah hepimizin yüZüne baksın
Bende hamile kaldigimda en erken ilk belirtim bas donmesiydi. dorduncu haftada. Diger belirtiler sonradan oluyo.Arkadaşım çok sevindim hayırlısı olsun inşallah. Bu arada benim ara ara başım dönüyor sizede oluyor mu yoksa sadece ben de mi oluyor
Bende hamile kaldigimda en erken ilk belirtim bas donmesiydi. dorduncu haftada. Diger belirtiler sonradan oluyo.
Yanlış anlamayın, ama benim arkadaşım 11 günde 2 gün adet oldu(normalde 6 gün) ve sonra test yaptırdı ve hamile idi. Bu dünyada her şey olabiliyor. Umudunuzu kesmeyin, yıkılmayın. o seferi deneme olarak değerlendirmek lazım.. artık tecrübelisiniz. ...33 yaş neki , ben 40yaşındayım, ve hala bebek peşindeyım:) Bol şanslartransferimin 9. gününe kadar kasıklarda hafif batma göğüs şişliği ve ağrısı vardı fakat 9. gün lekelenme gördüm.10. gün bir umut dedim lekelenme devam edince ve nihayet dün akşam kötü bi rahim sancısı hissettim...adet oldum ve bugün 11. gün. Normalde yarın test günümdü ama hiç umudum kalmadı...çok çok çok üzgünüm ve umutlarım inanılmaz kırıldı...4 yıldır evliyim ve 33 yaşına girmek üzereyim...
Yanlış anlamayın, ama benim arkadaşım 11 günde 2 gün adet oldu(normalde 6 gün) ve sonra test yaptırdı ve hamile idi. Bu dünyada her şey olabiliyor. Umudunuzu kesmeyin, yıkılmayın. o seferi deneme olarak değerlendirmek lazım.. artık tecrübelisiniz. ...33 yaş neki , ben 40yaşındayım, ve hala bebek peşindeyım:) Bol şanslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?