ben im sonucum neg.canım.ama 8 hücreli 3 embrio ..bence şansın çok yüksek.allahın izniyle inşallah pozitif sonuç alırsın.
Bebişlerimle ha?bunu duymak bile çok güzel canım,ağzından bal damlıyor Allah razı olsun.Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim umarım hepimizin bebişleri sımsıkı tutunurlar bizlere de rabbim hepimizin yüzünü birden güldürür.Sen sonucu bizden önce öğreneceksin hayırlı haberlerini merakla bekliyorum canım.Kib...Bugün bebişlerinle 4. günün canım. İnşallah biraradasınızdır. Allah ayırmasın. Sıkı sıkı tutunsunlar inşallah. Ben de beklemedeyim. Kasık , karın ve bel ağrısı oluyor ara ara. 7. günden sonra başladı gibi. Allah gönlüne göre versin canım. :1hug::Saruboceq:
Bebişlerimle ha?bunu duymak bile çok güzel canım,ağzından bal damlıyor Allah razı olsun.Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim umarım hepimizin bebişleri sımsıkı tutunurlar bizlere de rabbim hepimizin yüzünü birden güldürür.Sen sonucu bizden önce öğreneceksin hayırlı haberlerini merakla bekliyorum canım.Kib...
Bugün bebişlerinle 4. günün canım. İnşallah biraradasınızdır. Allah ayırmasın. Sıkı sıkı tutunsunlar inşallah. Ben de beklemedeyim. Kasık , karın ve bel ağrısı oluyor ara ara. 7. günden sonra başladı gibi. Allah gönlüne göre versin canım. :1hug::Saruboceq:
hazan nevro güzel sonuclar alacaksınzı ınsaalah arkadaslar
hazan çok heyecenlı bir bekyeliş sürecindesin ne satler ne günler gecmek bilmiyordur.sonucu ögrenmek için bende önümüzdeki ay başlayacagım kısmetse inşl canım sonucun POZİTİF CIKAR ve burdan bize bagıra bagıra yazarsın :)
insalalah bekleyişleriniz mutlu sona kavusur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?