Transferimin 3.günü dua edin arkadaşlar...

hazanx

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
212
0
641
45
Samsun
Merhaba arkadaşlar salı günü 8 hücreli 3 adet embriyo transferim yapıldı.Karın şişliği dışında hiç bir belirtim yok sizde belirtiler ne zaman çıkmıştı ortaya hamile arkadaşlar cevap verirlerse çok sevinirim.ne olur dua edin kızlar...

ben im sonucum neg.canım.ama 8 hücreli 3 embrio ..bence şansın çok yüksek.allahın izniyle inşallah pozitif sonuç alırsın.

Bugün bebişlerinle 4. günün canım. İnşallah biraradasınızdır. Allah ayırmasın. Sıkı sıkı tutunsunlar inşallah. Ben de beklemedeyim. Kasık , karın ve bel ağrısı oluyor ara ara. 7. günden sonra başladı gibi. Allah gönlüne göre versin canım. :1hug::Saruboceq:

Bebişlerimle ha?bunu duymak bile çok güzel canım,ağzından bal damlıyor Allah razı olsun.Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim umarım hepimizin bebişleri sımsıkı tutunurlar bizlere de rabbim hepimizin yüzünü birden güldürür.Sen sonucu bizden önce öğreneceksin hayırlı haberlerini merakla bekliyorum canım.Kib...

canım inşallah pozitif sonucun alırsın ve bebeklerini sağlıkla dünyaya getirirsin. bende tedavideyim. Herşey gönlünce olur inşallah...

İnşallah canımm. Allah bu yolda herkesin yüzünü güldürsün inşallahh. Haber vereceğim. Test günüm salı günü. a.s.

inşallah meleklerin sana tutunmuştur canımm Rabbim yar ve yardımcın olsun tez vakitte yavrularını kucağına alırsın inşallah:Saruboceq:

canıım inşallah meleklerin seninledir bak bi çok kişi seninle beraber 24 martı bekliyor nevrommmm baharın olsun bu ay senin miladın olsun güzelim yeğenlerimizin haberini vermek nasip olsun inşallah bitanem Allah'ım yar ve yardımcın olsun:1hug:

güzel dileklerini yollayan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş....

hazan çok heyecenlı bir bekyeliş sürecindesin ne satler ne günler gecmek bilmiyordur.sonucu ögrenmek için bende önümüzdeki ay başlayacagım kısmetse inşl canım sonucun POZıTıF CIKAR ve burdan bize bagıra bagıra yazarsın :)

teşekkür ederim canım inş.burdan pozitif sonucu sizlerle paylaşmayı nasip eder rabbim bana.Sana da şimdiden tedavin hayırlı olsun diyorum canım güzel,hayırlı sonuçlar alırsın inş.

insalalah bekleyişleriniz mutlu sona kavusur

teşekkür ederim nisasum,inş.mutlu sona ulaşırda bizde geçicide olsa bu dünya lezzetinden payımızı alırız...Sende sağlıkla bebeğini kucağına al inş.hayırlı evlat etsin rabbim

kızlar dayanamayıp idrar tahlili yapan varmı sonuç ne çıktı bugün benim transferin 6 günü dayanamayıp yarın tahlil yapmayı düşünüyorum çıkarmı acaba deneyen varmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…