kızlar dayanamayıp idrar tahlili yapan varmı sonuç ne çıktı bugün benim transferin 6 günü dayanamayıp yarın tahlil yapmayı düşünüyorum çıkarmı acaba deneyen varmı ?
canım hakkında hayırlısı olsun kesinlikle idrar testine inanma kan testi kesin sonuc inş. güzel haberlerini alıcaz..
hazan banada yapma test daha çıkmaz dedi eczacı o yüzden umudunu yitirme cnm sabredip dua edicez biliyorum bir gün dualarımız kabul olucak kaç embriyo kondu sana ?
kızlar,
nevrosky ve hazanx i merak ediyorum , nevrosky nin sonucu dün çıkmış olmalı, kaçırdım mı ???
hazanx , be dün 13. günüm ve pozitif sonuç aldım kan testinde, ama öğleden sonra evde duran prediktör boşa gitmesin diye bi bakiyim dedim sonuç negatif !!!! nassı yani olduk, kan pozitif idrar negatif, tabii ki kan testine baktı doktorum, demem odur ki erkenden yapıp negatifi görüp boşuna moralinizi bozmayın biz tüp bebek bekleyenlerin değeri sanırım biraz daha sonra yükselmeye başlıyor. bboşuna mi kan testi için 12. günü bekle diyor bu doktorlar, kan değeri bile 10. günden itibaren yükselmeye başlıyormus dolayısı ile ben artık hiç güvenmiyorum o idrar testlerine kızlar.
umarım sonuçlarınız TAŞ gibi pozitif çıkar, hepinize allah güç versin bebişlerle doldursun kucağınızı .
ediyorum hem de kimsenin adını bilmeden ama şu erken test meselesini tekralrma artık lütfen sinirlerini bozuyoo bak :1no2:
kızlaaarrrrrrr
diyorum ki size 13. gün yani, kan testinin oldugu gün idrar testim negatif çıktı, yani o idrar testine çok da güvenip moralinizi bozmayın elif23 ve penses de önce yaptırıp negatif almışlardı ama şimdi 2 si de hamile... doktoruma sordum tüp bebklilerde genelde beta hcg hormonu kana 9.10. günlerden itibaren karışmaya başlıyor , bir vücutta önce kana sonra idrara karışır dedi. yani 10. günden evvel idrar şansımız çok düşük....bak güzelim sen 9. güne gelmişşin 2-3 gün daha sık dişini ne olur !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?