Transferimin 3.günü dua edin arkadaşlar...

hazan seninle aynı zaman transferimiz oldu ama ben ptesi yaptırıcam kanda tahlili sen neden erken yaptırıyorsun drunun verdiği tarih değil mi bu

evet canım aynı tarihteydi galiba transferlerimiz yani 17 mart.12.gün pazara geliyo ama ben cumartesiden yaptırmayı düşünüyorum ğpazar bir daha yaptırırım çok merak ediyorum napıyım.Belirti falanda yok zaten bende ama dün yaptığım idrar testinde silik çizgi çıktı ama bu bişey ifade edermi bilmiyorum zaten ancak kanda değer görürsem rahatlıcam inş.Canım Allah ikimizin ve herkesin yüzünü güldürsün çok emek verdik bu yolda maddi manevi rabbim büyüktür biz O'ndan istiyoruz başka kapımızda yok zaten O yücedir inş.yüzümüzü güldürür.merakla hayırlı haberlerini beklicem canım.Bu arada sende belirti var mı?

çok teşekkür ederim canım inşallah bebişlerimiz bizimledir de hem biz anneleri hem de onlar mutlu oluruz.nevrosky hamileymiş demek çok sevindim Allah hayırla kucağına almayı nasip etsin ve isteyen dileyen yıllardır bekleyen herkesin kucaklarını bebişlerle tıklım tıklım doldursun inşaaaaaalllaaaaaahhhhh

hazan benimde transferim 17 martta oldu fakat tahlil tarihim 30 mart yani ptesi hayır cnm ya bendede bi belirti yok kafayı yiycem offff çok zor beklemek bu arada hamile arkadaşlarımızında gözü aydın allah tamamını erdirsin kucaklarına almayı nasip etsin rabbim

ay hazancım x i basa koyuyorum rumuzunu yazrken
ınsallah hayırlı haberlerle donceksın bitanem

canlarım beni merak etmişsiniz,test yaptırmadım daha doktor illa 12.gün yaptır dedi bende yarını bekliyorum.Dualarınıza devam edin lütfen .Umarım yarın hayırlı güzel haberler verebilirim size.Hepinizi öpüyorum

canım tamam sakın ol beklerız biz kaydirigubbakcemile5
dualarımız senınle ınsallah guzel haberlerle doneceksıngamyoncuiremsu

cnm yaptırdınmı test ?

Allah'ın izniyle Hazan hamiştir kesin. ıdrar testinde silik de olsa çizgi varsa kesinlikle pozitif çıkıyor. Ancak;
Nur canım çizgi görmeyince bu kesin "hamile değilsiniz" anlamına gelmez. Çünkü bazılarında b-hcg idrara çok geç karışıyor. Ben 9.gün idrar testi yaptırıp çizgi göremeyince dünya başıma yıkılmıştı ama 12.gün kanda pozitif çıktı. Sen de hiç canını sıkma.

umarım inşl rabbim tüm isteyen herkeze anneliği yaşatsın aratmasın bu çok zor inşl benim sonucumda yarın belli olucak :Saruboceq:

merhaba kızlarrrrrr ben geldim.Hazır olunnnnnnnnnnnnnn hamileyimmmmmmmmmm.Değerim 351 çıktı nasıl sizce????

hazan cnm cok sevındım ınanmıyorummmmmmm allahım kucagınada almayı nasıp etsın ıns bak bıde canını sıkmıstın e2 testı ıcnnn senden haber gelıcek dıye dureklı gırıp bakıyorum nı hayet guzel haberler geldı oh beeeeeeeee

:lepi:

merhaba kızlarrrrrr ben geldim.Hazır olunnnnnnnnnnnnnn hamileyimmmmmmmmmm.Değerim 351 çıktı nasıl sizce????

ay mesaj yazdıgını görünce nası heyecanladım
sayfayı bı actım ooooh dedım
allah saglıkla ve zamanında kuagına almayı nasip etsin canım cok sevındım :teytey::hooray:a.s.

çok teşekkür ederim kızlar bende çok sevindim inanın doktor salı günü testi tekrarlıcaz dedi değerim azmı ki sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…