hazan seninle aynı zaman transferimiz oldu ama ben ptesi yaptırıcam kanda tahlili sen neden erken yaptırıyorsun drunun verdiği tarih değil mi bu
arkadaşlar inşallah pozitif sonuç alırsınız. moralinizi yüksek tutun. idrar testlerinede güvenmeyin.sabretmek zor ama negatif görüncede moraliniz bozuluyor. bebişleriniz etkilenmesin siz mutlu olunki onlarda mutlu olsunlar.bu arada nevrosky hamilee..
canlarım beni merak etmişsiniz,test yaptırmadım daha doktor illa 12.gün yaptır dedi bende yarını bekliyorum.Dualarınıza devam edin lütfen .Umarım yarın hayırlı güzel haberler verebilirim size.Hepinizi öpüyorum
canlarım beni merak etmişsiniz,test yaptırmadım daha doktor illa 12.gün yaptır dedi bende yarını bekliyorum.Dualarınıza devam edin lütfen .Umarım yarın hayırlı güzel haberler verebilirim size.Hepinizi öpüyorum
Allah'ın izniyle Hazan hamiştir kesin. İdrar testinde silik de olsa çizgi varsa kesinlikle pozitif çıkıyor. Ancak;
Nur canım çizgi görmeyince bu kesin "hamile değilsiniz" anlamına gelmez. Çünkü bazılarında b-hcg idrara çok geç karışıyor. Ben 9.gün idrar testi yaptırıp çizgi göremeyince dünya başıma yıkılmıştı ama 12.gün kanda pozitif çıktı. Sen de hiç canını sıkma.
merhaba kızlarrrrrr ben geldim.Hazır olunnnnnnnnnnnnnn hamileyimmmmmmmmmm.Değerim 351 çıktı nasıl sizce????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?