transferimin 4.günü kızlar ne hissettimi bilmiyorum

:) arkadaşımızın ailesi gelmişti 1 aylık bir bebekleri var onlara gittik eşi de hemşire onunla konuştuk biraz ben tutmamış sanırım tutsa az da olsa çıkardı dedim o da herkeste hemen belli olmadığını söyledi yani hala bebeğimizin bizle olma ihtimali varmış ama en azından ben negaife hazırlıklıyım şimdi pozitif olursa daha çok sevineceğim :)

aynen ben de öle canım.. testi yaptırdığıma da pişman değilim, negatifse bu fikre alıştık zaten ama eğer olur da pozitifse kimse bizi tutmasın :P gerçi hiç umutlu olmasam da düşüncesi bile hoş işte boshayallersmile

kızlar söylediğiniz bu testler ne oluyor bana da bilgi verirmisiniz?

canım ya neden tutmuyor diye merak ediyorum da çeşitli testler varmış, ben doktoruma bu 2.den önce sormustum genetik test için erken dedi tamam dedim bende, ama illa bir sürü hayal kırıklığımı yaşamak gerekiyor yaa.. kanda pıhtılasma testleri yazın bari demistim onu yazmıstı, onları yaptırmıstım sadece... genetik testte ise kromozomlarda bir sorun varmı diye bakılıyormus iki eş için de, eğer birşey çıkarsa embriyolara pgt denilen bir yöntemle bakılıyor ve sağlıklı olanlar naklediliyormus.. bağısıklık testi de kadın vücudu bazen embriyoyu yabancı madde algılayıp atıyomuş, eğer öyle birşey tespit edilirse onun da bir tedavisi varmış..

canım peki sen yaptırdın mı genetik test angelim? hani ikinciden sonra genetik test yaptırıyolar diyolar ya?

genetik testten kastın embriyo içinmi(pgt) yoksa eşler için istenen şu testlermi canım tam anlamadım hangisini soruyosun.2.den sonra teslerimiz yapılıdı bi sorun çıkmadı, pgt için doktorumuz şimdiye kadar gerek duymadı.kendimize yapılıcak tesler için doktorlar sanırım 2. yada 3. deneme sonrası ancak gerek duyuyolar.

genetik testten kastın embriyo içinmi(pgt) yoksa eşler için istenen şu testlermi canım tam anlamadım hangisini soruyosun.2.den sonra teslerimiz yapılıdı bi sorun çıkmadı, pgt için doktorumuz şimdiye kadar gerek duymadı.kendimize yapılıcak tesler için doktorlar sanırım 2. yada 3. deneme sonrası ancak gerek duyuyolar.

kromozom testlerini sordum canım iki eş de yaptırıyor ya, onlarda bir sorun çıksaydı pgt yapılırdı zaten embriyolara... ben de konuşucam salı günü gidince bakalım...

4. günde tabiiki hiçbirşey hissedilmez...
Transfer gününün sonlarına doğru uykuya meyilde artma varsa,kasıklarda hafif batmalar varsa umutlanabilirsiniz..
Öyle hemen mide bulantısı vs olmasını beklemeyin..Transfer sonrası da dümdüz yatmayın..sağa sola,yüz üstü sırt üstü yatın...Rahimde kan devran olsun yeterki..Çok hareketsiz kalmayın ama hoplayıp zıplamayın da :)

biz de eşimle kromozom testi yaptırmıştık tedavi öncesi..Ayrıca erkekler için Y mikrodelasyon testi var...

transfer gununu sayarsak bnmde 4. gunjm ilk gunden beri bel agrim kasik agrim var di ara ara ama bugunn sabah uyandigimda goguslerim berbatti ellemesigim halde sizlayip agriyordu ve aksam dan beri de gob3gimin su alt kismi hani sezeyan olunurda dikis atilan kisim varya arada adet olacagimda hissettigim sizi var kramp varr. tuvalete cok sik cikiyirum tutmadimi acaba adetmi olcam ki korkuyorim adet olmaktan

evet bende de kayısı hoşafı çok faydalı oldu, hatta simdi tazesi de çıktı nasılsa ondan tüketebilirsin canım.. ben sabahları 1 kaşık bal atıyorum ağzıma bi de ılıktan biraz sıcak bi bardak su içiyorum bağırsaklarım çalışsın diye.. hareket etmekten korktuğumuz için bağırsaklar da duruyo doğal olarak...
Benimde kabızlık var.eger gecmezse zeytinyagi al bi kasik diolar ama bilmiorum Allahim hepimize tattirsin insallah bugun transferimin 4.cu gunu

Back
X