transferimin 4.günü kızlar ne hissettimi bilmiyorum

kızlarrrr 9. Günüm ve hamileyimmmmmmmmmm sonuç 88.22 çıktı rabbim hepinize yaşatsın bu duyguyu inşşşşşş

çok tebrik ederim.baştan beri bu topiği izliyorum.çok ama çok sevindim.benimde blastosist transferim bu hafta içi olacak.heyecanlıı değilim çünkü bu 3.denemem :( ..ama sizin gibi pozitif sonuç alanları görünce umutlanıyorum.

tatlıkız çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin sırf sizi merak ettiğim için girdim nete inşallah diğer arkadaşlarda iyi haberler alacaklar içime doğuyor darısı başıma bana dua etmeyi unutmayın

çok tebrik ederim.baştan beri bu topiği izliyorum.çok ama çok sevindim.benimde blastosist transferim bu hafta içi olacak.heyecanlıı değilim çünkü bu 3.denemem :( ..ama sizin gibi pozitif sonuç alanları görünce umutlanıyorum.

olur inşşş canım benim bnim 9. günüm bugün ve çıktı inşşş sana ve diğer arkadaşlarada nasip olur
tatlıkız çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin sırf sizi merak ettiğim için girdim nete inşallah diğer arkadaşlarda iyi haberler alacaklar içime doğuyor darısı başıma bana dua etmeyi unutmayın

dualarımdasınız canım benim sizdende böyle güzel haberler alacaz inşşş rabbim hepinize nasip etsinnn

tatlıkız senin ilk denemenmiydi birde blast embriyomuydu benim bugun 8.gün ama bazı arkadaşlar transferin olduğu gün sayılmıyor diyolar benim gecen hafta bugun transferim oldu o gün sayılmıyormu acaba bende pazartesi yaptırmayı düşünüyorum testi cesaretimi toplayabilirsem eğer

tatlıkız senin ilk denemenmiydi birde blast embriyomuydu benim bugun 8.gün ama bazı arkadaşlar transferin olduğu gün sayılmıyor diyolar benim gecen hafta bugun transferim oldu o gün sayılmıyormu acaba bende pazartesi yaptırmayı düşünüyorum testi cesaretimi toplayabilirsem eğer

ilk denememdi blasto transferi 5. gün yani transfer günü sayılmıyo canım inşşş pozitif sonuç alırsın tatlım

ooo ozmaan benim daha 7.günüm bigün gitti:( benimde blast transferi inşallah güzel haberi alırızdiğer arkadaşlarıda çok merak ediyorum

kızlar sonucumu aldım.. 2 çıktı, yani negatif.. ağladım, ağladık... bitti, bitmeli...
moralinizi bozmayın yumurta ve sperm oldukça şansımız var, Rabbim neylerse güzel eyler vardır bir hayır, elimizden birşey gelmiyor, can veremiyoruz ki, sadece emek verebiliyoruz, bi gün evladım olursa adını emek koyucam herhalde..
ben ağladım ama inşallah sizler gülersiniz.. benim de umutlarım başka bahara...

canı gönülden diliyorum ki senin gözyaşların sevinç gözyaşı olsun bugün.. eşim de aynı dileklerde canım, yazdığımı biliyo, bari onlar gülsün diyo...

cnm çok üzüldüm yaa offf elimizden bişey gelmiyor inşallah en kısa zamanda kendiliğinden hamile kalırsın rabbim en kısa zmanada yüzünü güldürsün yardımcın olsun sabır versin sana ve eşine

kızlar sonucumu aldım.. 2 çıktı, yani negatif.. ağladım, ağladık... bitti, bitmeli...
moralinizi bozmayın yumurta ve sperm oldukça şansımız var, Rabbim neylerse güzel eyler vardır bir hayır, elimizden birşey gelmiyor, can veremiyoruz ki, sadece emek verebiliyoruz, bi gün evladım olursa adını emek koyucam herhalde..

canım benim sonuç ne olursa olsun hakkımızda hayırlı olan olsun inan çok üzüldüm ama dediğin gibi sadece emek verebiliyoruz rabbim takdir ediyor gerisini Allahım her zaman gönlüne göre versin inş.

feryad az kaldı 5e heycanını tahmin edebiliyorum ama eminimki güzel haber alıcaksın bebişin seninle

canım dün ki heyecanımdan eser kalmadı dün geç saatte bir arkadaşım bebeğini kaybetti o da benim kendimi toplamama sebep oldu sonuç ne olursa olsun rabbim soğukkanlılıkla karşılama gücü versin hem bana hem de hepimize inş.

canım dün ki heyecanımdan eser kalmadı dün geç saatte bir arkadaşım bebeğini kaybetti o da benim kendimi toplamama sebep oldu sonuç ne olursa olsun rabbim soğukkanlılıkla karşılama gücü versin hem bana hem de hepimize inş.

yaaa Rabbim yardımcısı olsun, o sevinci yaşadıktan sonra yıkım yaşamak daha zor olmalı, inşallah en kısa zamanda toparlar kendini ve yeni umuduyla devam eder yoluna... Allah kimseye yaşatmasın...

aayy canım inan çokk üzüldüm ahh bilmezmiyim nasıl duygular içinde olduğunu hem senin hem eşin için ne zordur bu anlar.beşinci denemeyle daha bu ayın başnda aldık bizde negatif sonucu ama napalım ağlasak üzülsek ne fayda maddi manevi imkanlarımız oldukça bizde sonuna kadar çabamızı göstericez.hiç üzüp yıpratma kendini olucak olucak bizim bebeklerimiz inanıyorum ben buna.Şeniz

beklemede2009 canim bence sen cok erken moralini bozuyorsun, bugun senin 8 gunun sadece...bu coook erken, eger sonuclari 8 gununde belli olsaydilar doktorlar bize 8 gununde test yapin derlerdi....bence daha cok erken ve hic uzulmene gerek yok simdi...aglama canim, ve doktorun dedigi gibi test gunu bekle bence...insallah o zaman sonuc pozitif olacak!

Back
X