sağol nilencim... galiba bencede hamileyim kaydirigubbakcemile3
canbebek tebrik ederim allah hayirlisini versin darisi olamayanlarin basina bana yani :CüvCüv:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol nilencim... galiba bencede hamileyim kaydirigubbakcemile3
neden öyle düşünüyorsun kitabe okuyunca yazma ihtiyacı hissettim...ben 10 yıllık evliyim 8 aşılam 5 mikro yaptırdım...ümit dünyası sizin sorununuz ne bilmiyorum ama nasipte yoksa her şey sorun oluyor be arkadaşım...benimde embriyoların gelişimi duruyor dendi..buda beşinci denemeden sonra anlaşıldı..şimdi kilo vermeye çalışıyorum...yaş faktörüde var sen gençsindir..teda
vi sonrası hayal kırıklıklarını bilirim...kaç kez yaşadım..bazen burda bekleyenleri okudukça kendim
bekliyomuşum gibi oluyor onların belirtilerinden anlam çıkarıyorum...bu hamile...yok yok değil gibi
rabbim hepimize güç versin..benimde yazın denemeden sonra belki denemem..seni okadar iyi
anlıyorum ki..rabbim yüzünü güldürsün
kimse yokmuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!
test yaptım 2. çizgi silikte olsa çıktı arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrr!!!!! delikafadulden
sesimi duyan yokmu?????????????
sevgili kader arkadaşım evet bazen tıpta yeterli olamayabiliyor artık ben kendim için korkmaya başladım.ne hafıza kaldı ne yaşama hevesi artık öylesine yaşıyor oldum hayatı.eş,mde keçiboynuzu kullanıyor ilaç degil ama yanında süt tozu birde ben bişey kullanmıyorum sana ne gibi etkisi olcak o bitkilerin merak ettim bende incir kürü düşüorunüym.artık gitmedigimiz hacı ve hocalar türbeler kaldı canım allah sonumuzu hayır etsin ben evlatlık istorum fakat ailem sıcak bakmıyor sen asabisin sabır gösteremezsin acele karar verme diyorlar.bakalım hayat neler getircek.birde bize bu sefer farklı teknik uygulandı ımsı 6000 kat büyütülerek en iyisini normal olanı koydular üstüne cocültür yine fayda etmedi bende bir kere gebelik oluştı 67 çıktı deger ama 2 ügn sonra düşmeye başladı.belki böylesi hayırlıdır diyorum kendimi avutmaya çalışıyorum ama hayat böyle nereye kadar devam eder bilemiyorum.:1no2:benneyaptımkikitabe bende bazen senin gibi düşünüyorum..bizde de hafif sayı ve harekette sorun var...ama hafif denmesine rağmen hiç gebe kalamadım..tedavilerin birinde kimyasal gebelik gibi bişey oldu o
da iki gün durdu o kadar..erkeğin tedavisi daha zor gerçekten...şimdi ise üzerimde deney yapılıyo
gibi hissediyorum kendimi...yani zayıflayacağım...hayvansal gıda yemiyeceğim...ve embriyo kalitesi
artacak yani 5. güne kadar birinci kalite gelen embriyolar ogünden sonra birden gelişim durması
yaşamayacak...gördün mü tıp bunu çözememiş..kim ne derse desin takdiri ilahi ya vakti var
umarım öyledir yada hiç olmayacak..işte bu duyguyla yaşamak o kdar zorki..benim ailemde de
kanser hikayesi var ve kullanılan ilaçlar çok tehlikeli sağolsun doktorlar bu yönünden hiç bahset
miyor sağlıkla kal
canım üzmek istemem bildigimden degil ama ben 7 gün yaptırmıştım deger 3.25 heveslenmiştim ama 10 gün 1.1 di.bilemiyorum ama inşallah seninkii katlarKizlar beni öldürmeye kalkmayın size bir haber vereyim.Bu gün doktoruma gitmiştim teşekkür etmek için yarın dönüyorum ya o yüzden.Kendimi tutamadım kanda b hcg baktırdım.Sonuç ne biliyormusunuz delikafadulden 0.29 .ve de bu gün 5 gunum.Evet çok eren yaptırdım ama .Dün bir arkadaşım 6 günümde çıktı deyince bende kendimi tutamadım.Kızlar ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Canım ne 3.2 ya bende sıfıra yakın 0.29 yok bi şey yani.Hamile falan değilim ben.Ufaktan kendimi alıştırmaya çalışayım .
Canım ne 3.2 ya bende sıfıra yakın 0.29 yok bi şey yani.Hamile falan değilim ben.Ufaktan kendimi alıştırmaya çalışayım .