Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaymaklım çok üzüldüm zaten kendime de gelemedim açmadım neti allah bizede nasip etsin inşallah dua etmekten başka çare yok
tebriklerrr rrrrrrrrrrKIZLARRRRRR HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMM !!!!!!!!!
şimdi hastaneden geldik..... kan değerim 397.50...............
tebriklerrrrrrrrrrrrrrmerhaba kızlar,
ben de dün 10. günde evde test yapmıştım. :)
o meşhur silik çizgiden bende de çıktı. sanırım hamileyim... ama hala inanamıyorum...
yarın sabah kan tahlili için doktora gideceğiz...
heyecanlıyım...
çoooooooooooooooooook
inşallah güzel sonuçlar alırım ve sizlerle de paylaşırım.
çocuk isteyen herkes bu duyguyu yaşamalı, kesinlikle.
yıllardır annelik nasıl bişey olur diye düşünüyordum,
inşallah bu duyguyu yaşama şansına sahip olurum, oluruz hepimiz...
bunu öyle çok istiyorum kiiiiii
hepinize güzel geceler, melekli rüyalar...
canbebek ne oldu test yaptırdın mı?ben de 19 nisan da yaptıracam?
cnm bende 6. gun test yaptiran arkadasi okuyunca gidip kan testi yaptim bugun 8. gunum testim negatif cikti cok uzgunum ben:a015:
canım oninki blast embriyoydu ondan erken çıkmıştır sen test yapmamış gibi davran umutlusun halen
kaymaklım seninde başını ben mi yaktım.ya walla özür dilerim herkesten erken yaptığım için testi.ben böyle olacağını tahmin etmedim ya.sizinle paylaşmak istedim.evet bende çok şaşırdım 6.günü idrarda çıkmasına.bi yanlış lık var dedim gittim kanda baktırdım.ordada çıktı.3adet blast embriyoydu.benle kıyaslamayın.benimki dondurulmuştu.canlarım üzmeyin kendinizi ve test günününüzü bekleyin.rabbim hakkınızda hayırlısını versin.öpüyorum sizi çok çok![]()
![]()
CNM UZULME YA BIZIMKI UMIT ISTE KIM NE YAPARSA BIZDE HEMEN ONU
YAPIYORUZ YANI HIIC KENDINI SUCLAMA BU BIZIM HATAMIZ DR KAC DEFA DEDI
SAKIN YAPMA DIYE ONU DINLEMIYORUZ SONRADA UZULEN BIZ OLUYORUZ INAN
IKI GUNDUR STRESTEN YEMEK YIYEMIYORUM YINE OLMADI DIYE EGER
YAPMASAYDIM BU TESTI BELKI SIMDI DAHADA UMUTLA BEKLICEKTIM CANIM
HAYIRLISI OLSUN HAKKINDA SAGLIKLA AL KUCAGINA BEBEKLERINI ALLAHA
EMANET OL TEST GUNUM 17 NISAN NE OLUR BENIM ICINDE DUA ET :1hug:a.s.
canım sen testi kaçıncı gün yaptın daha 17 nisanmış test tarihin benim test tarihim 11 nisandı ben 9 nisanda yaptım ve çok şükür pozitifi gördüm darısı başına daha çok erken umarım seninde müjdeli haberlereni alırız