transferimin 5. gn. kasklarma bak saplanyor

Ayyy keşge benim durum da seninkine benzesin canım yaa.Yazdıklarını okudum çok rahatladım.Bu gun benim 11 gunum deyerim 25.72.Eger yarına 2 ye katlanırsa deyerlerimiz 12 gün için hemen hemen aynı olucak canım yaa.
Keşge benim de sonum hayırlı olsun.Tanrım ikimizin de yardımcımız olsun da alalım artık bebişlerimizi kucagımıza:teselli:

katlanir katlanir merak etme :Saruboceq::Saruboceq:

Senin de umudun yok dimi Mambammm benim için yani???

gunaycim, doktorlar genellikle senin doneminde en az 30-40 bekliyorlar. senin biraz dusuk ama bu umutsuz olmak icin kesinlikle neden degil. bilmiyorum, degerin 5-10 olsaydi umutsuz olurdum senin icin ama su durumda degilim. boyle degerle baslayip degeri katlanan cok kadin taniyorum, hepsi de saglikli bir hamilelik yasiyorlar. bence umudunu yitirme. 2 gun sonrayi bekleyelim canim.

:1hug:

Teşekkür ederim desteğin için mambam.Ama doktorum yarın yaptır dedi.Acabı yarınmmı yaptırsam 2 gün beklesemmi?Yarın bir artış olurmu ki?
YA seninde kafanı saçma sapan şeylerle yordum canım kusuruma bakma

merhabalar canım.bence tahlilini yarın yinelemelisin.çünkü tüp bebekte optimum değerlendirmeyi yapmak için 12. gün betasını öğrenmek gerekir.hayırlı olsun şimdiden öpüyorum.

ınşallah olumlu olur canım.Benimde yarın 12.günüm test yaptırıcam çok heyecanlıyım ya.ınşallah hamilelik haberlerimizi veririz.

Haaklısı canım olmuyor işte ne yapalım.Ya kasıkta da agrılarım başladı yine ve kahve rengi lekelenme oluyor yine..2 önce yani9 gunumde oldu lekelenme geçti.Bir de bu gun başladı..

doktor yarin dediyse tabii ki yarin yaptir. daha iyi!

canım bak şimdi zaten 25 de iyi bir değer ... ben ilk gün 43 ü gördüğümde üzülmüştüm ama doktorum 20 nin üzeri gebelik canını sıkma demişti, ve daha sonra 14. günde heyecan ve panikle tahlil sonucunu bekledim ve sonuç 597.. manyak bişey yani, kezlerce doktora ters bişey olup olmadığını sordum, sen keyfine bak, hiçbişeyi kafana takma ve 10 gün sonra gel, bebeklerinin keseciklerini görelim dedi..

insan garip oluyor tabii, rahat olmaya çalışıyorum ve heyecanla onları ekranda göreceğim anı bekliyorum...
ve diyorum ki "yeter ki solmasın sol yanımızdaki cevahir"

HERŞEY GÜZEL OLACAK... OLMALI ÇÜNKÜ..

selam arkadaşlar beni bir tek siz anlarsınız nede olsa aynı kaderi paylaşıyoruz.benm bugün transfer günnü sayarsam 5 günüm erkenmi
bilmem ama dün biraz başım döndü ve araara ğöyüs ucuna iğne batar gibi agrım oluyor ayrıca batmamda var bu durumları yaşayanız varmı

mrhaba duygucum oncelikle hayırlı olsun inşalaah. benim bugun transferden sonra 13. gunum sonucum pozitif inşallah yarın da iyi çıkacak allahın izniyle. oncelikle transfer gununu saymıyosun hesaplarken. batmalar falan hepsi bende de oldu hatta bende transferin ertesi gunu başladı kimisi yerleşme ağrısı falan diyo tam bilemiyorum ama genelde pozitif olanlar hep ağrılardan bahsediyo...bende daha devam da ediyo.....inşallah tutar bebişin senin de

Korkma canımmm aldığın ilaçların etkisindendirr.İnşallah olumlu sonuç alırsın canımm.hayırlı olsunnn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…