• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

transferimin 5. gn. kasklarma bak saplanyor

canbebek nasıl gidiyo canım bugün 7. günümüz varmı bi belirti devam ediyomu kasık ağrın

merkaba kızlar
benımde transferımın 6. gunu benımde kasıklarımda agrılar oluyo sık sık adet olacakmısım gıbı bırde karnımda sankı gaz varmıs gıbı gelıyo bana. sızlerdede oldumu???

merkaba kızlar
benımde transferımın 6. gunu benımde kasıklarımda agrılar oluyo sık sık adet olacakmısım gıbı bırde karnımda sankı gaz varmıs gıbı gelıyo bana. sızlerdede oldumu???

evveett aynısıı bende olduu canımmm ve şuan hamileyimmmmm hihoyyyt

canını hiç sıkmaa,,herşey yolunda gidioooo bakkk hihoyyythihoyyyt

saol egeliii
o kadar rahatlattınkı benı...umarım sorunsuz bır hamılelık gecırıp bebecıgıne bır an evvel kavusursun....

merkaba kızlar

canım meraba benimde bugün 7. günüm benim ilk 5 gün çok kasıklarımda ağrı oldu ama şimdi ara sıra oluyo ağrı adet olcam gibi sanki bide göğüslerinde bi değişiklik varmı benim çok ağrıyo ucu falan senin

canım meraba benimde bugün 7. günüm benim ilk 5 gün çok kasıklarımda ağrı oldu ama şimdi ara sıra oluyo ağrı adet olcam gibi sanki bide göğüslerinde bi değişiklik varmı benim çok ağrıyo ucu falan senin

merhaba multitel benımde goguslerımde aynı seyler oluyor çok hassaslar ve sanırım bıraz da buyuduler..

merhaba multitel benımde goguslerımde aynı seyler oluyor çok hassaslar ve sanırım bıraz da buyuduler..

özel değilse sizde sorun neydi bizde eş faktöründen dolayı ilk tüp bebek denemem 2 tane 1. kalite embriyo transfer edildi

benımde ılk denemem canım daha evvel ocakta asılama oldum tutmadı. soruna gelınce bende polıp vardı o alındı.bırde bende prolaktın yukseklıgı var.ılac kullanıyorum bu nedenlede..esımde de sperm hareketsızlıgı vardı ama kotu sevıyede deılmıs dr ole dedı.
artık hayırlısı.su an ıcın agrılardan baska da bırsey hıssetmıyorum bu nedenle kendımı bazen kotu hıssedıyorum...

merhaba
aynı şekilde ağrılar ben de yaşıyorum ve gaz sancısı gibi ağrılarda oluşuyo sanırım ilaçlar nedeni ile gaz oluşabiliyo...

merhaba
aynı şekilde ağrılar ben de yaşıyorum ve gaz sancısı gibi ağrılarda oluşuyo sanırım ilaçlar nedeni ile gaz oluşabiliyo...

haklısın sıncap sanırım ılaclardan senın kacıncı gunun transferde ve nerde yaptırdın....umarım sonu hayırlı lur hepımızın

canım hayırlı olsun tedavin :)) transferden sonra 12. veya 13. gün istiolar kan testiniii...

:Saruboceq:
canım hayırlı olsun tedavin :)) transferden sonra 12. veya 13. gün istiolar kan testiniii...

sagol canim ama icimde bir sikinti ve stres yaptim sizlerin yazilarini hep okuyorum bazen olumsuzca dusunur oldum gece gunduz olacakmi diye dusunuyorum 5 senden beri bekliyorum tuplerim kapaliydi asilama hic dusunmeden tup bebek denedim ve ilk ama doktorum yumurtaliklarim ve rahimimin saaglam oldugunu soyledi ama iste hep istelerde dusuncelerde kaliyorum cok sagol hic arkadasim yok ve sadece derdimi burda anlatip rahatlamaya calisiyorum

egeli birde cok sikiliyorum ve kendimi zarali olan sigaraya veriyorum doktorum yumurta ve sut ic diyor ama heyecandan neyapcagimi bilmiyorum avrupa safarka tedavi olan varmi dr refahattin bey bilgisi olan yazsin:çok üzgünüm::emir_bebek:

napiosunnn sen yaa ne sigarasııı canım kendine gell sakınnn :((( bak ne güsel bi tedaviye başladın,,ama buna emek vermen lazım,,benimde kanallatım tıkalıydı dr direk tüp bebek dedi,,ilk denememi yaptım ve şuan hamileyimmm,,başta buna kendin inanman lazım veee birde moral çok önemliiiiiii...

allah yardımcın olsun... hihoyyyt

Back
X