Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merkaba kızlar
benımde transferımın 6. gunu benımde kasıklarımda agrılar oluyo sık sık adet olacakmısım gıbı bırde karnımda sankı gaz varmıs gıbı gelıyo bana. sızlerdede oldumu???
merkaba kızlar
benımde transferımın 6. gunu benımde kasıklarımda agrılar oluyo sık sık adet olacakmısım gıbı bırde karnımda sankı gaz varmıs gıbı gelıyo bana. sızlerdede oldumu???
canım meraba benimde bugün 7. günüm benim ilk 5 gün çok kasıklarımda ağrı oldu ama şimdi ara sıra oluyo ağrı adet olcam gibi sanki bide göğüslerinde bi değişiklik varmı benim çok ağrıyo ucu falan senin
merhaba multitel benımde goguslerımde aynı seyler oluyor çok hassaslar ve sanırım bıraz da buyuduler..
merhaba multitel benımde goguslerımde aynı seyler oluyor çok hassaslar ve sanırım bıraz da buyuduler..
özel değilse sizde sorun neydi bizde eş faktöründen dolayı ilk tüp bebek denemem 2 tane 1. kalite embriyo transfer edildi
merhaba
aynı şekilde ağrılar ben de yaşıyorum ve gaz sancısı gibi ağrılarda oluşuyo sanırım ilaçlar nedeni ile gaz oluşabiliyo...
benim 30 martta transfer oldu amerikanda
canım hayırlı olsun tedavin :)) transferden sonra 12. veya 13. gün istiolar kan testiniii...
canım hayırlı olsun tedavin :)) transferden sonra 12. veya 13. gün istiolar kan testiniii...