Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doktorum bana %35 şans verdi pek ümitli degilim ama bu belirtiler var diye biraz ümitirlendim benim bir tane iyi 2 tane orta kalite embriyo transferim oldu canım
kafamçokkarıştı
benim arkadaşım iki tane 2. kalite embriyo ile şu anda hamile canım. Sakın umudunu yitirme.
kizlar benim bugun 3.gunum hep yatyorum simdilik ama ayaga kalkinca kasiklarim ve belim agriyor normalmi szce
merhaba arkadaşlar, ben forumda yeniyim. benimde transferim 30 mart da oldu, iki adet 5. gununde blastosist evrede embrio...test bu cumartesi...ne zor di mi beklemesi. bu bizim 4.deneme.
bu son çalışmayı memorial da yaptık,
bu günler nasıl geçer bilmem...benim hergün öğlene kadar midem de hafif bulantı oluyor ama bence hormonlardan. yan etkilerinde yazıyor zaten. kasıklarda agrı bende de oluyor ve regl olacağım diye ödüm kopuyor...offfff.offfff
merhaba canım bende memorailde yaptırıdm 31 mart transferim oldu.muhtemelen görmüşümdür seni.egelinin tecrübeleerine göre agrılar iyiye işaret benimde agrılarım çogaldı ilk defa oluyor böyle benimde 5 ci denemem inşşallah iyiye işaretttir:CüvCüv: hihoyyyt
Merhaba ben aranıza yeni katıldım,ortak sorunlar yaşadığım için yazmak istedim. 30 martta benim de transferim gerçekleşti 3 orta kalitede embriyo kondu ama embriyolog bana yüzde vermedi buna çok canım sıkıldı ve umutlarımı kırdı. Sonra bilerek ümitlenmemem için mi böyle yaptı diye düşündüm ilk hafa düşünmeden kolay geçti tabi yüzde verilmemesi nedeniyle şansımın düşük oldugunu da bilmem bunu sağladı sanırım bu cuma test yapılacak gün yaklaştıkça stresim artıyo ve kendimi garip hissediyorum.
sanırım yazmadım ilk transferim ve sizin sorunlarınız ben de de var galiba transerin 3. gününden itibaren ağrılar başlaadı karnıma sancılar giriyo ve kasıklarım ağrıyobu giderek arttı doktoruma sordum vajinal jelin yan etkisi ağrılar, çekilmeler, kramplar normal dedi. ama bazen gece yatakta bile ağrı artıyor uyanıyorum.
bir taraftan da acaba regl ağrısımı diyorum çünkü aynı ağrı şekli korkmaya başladım ve sakinleşemiyorum sanırım sinirlerim bozuldu.
Umarım hepinize Tanrım dileklerinizdeki evlatları nasip etsin tabiki banada :))
Dualarım sizinle...