• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

transferimin 5. gn. kasklarma bak saplanyor

kesınlıkle egelıye katılıyorum bıraz daha ıstek ve ınanc ve umutlu ol. ve hemen sıgarayı bırak valla bak ben 12-13 yıldan berı ıcıyordum.neler yapmadım bırakmak ıcın ama olmadı.tedavıye basladıgım an bırakacam dedım ve o gunden berı ıcmıyorum yaklasık 1 ay olacak canım bazen ole cok ıstıyokı ama tutuyorum kendımı...bebegımız ıcın buna mecburuz unutma. saglıklı bır bebek ıstıyorum be dıyorum kendıme bolece sıgaradan uzak duruyorum....

:teytey::enbuyukkk:
napiosunnn sen yaa ne sigarasııı canım kendine gell sakınnn :((( bak ne güsel bi tedaviye başladın,,ama buna emek vermen lazım,,benimde kanallatım tıkalıydı dr direk tüp bebek dedi,,ilk denememi yaptım ve şuan hamileyimmm,,başta buna kendin inanman lazım veee birde moral çok önemliiiiiii...

allah yardımcın olsun... hihoyyyt

cok sagolll evet simdi moral depolayip ve odedigim aeyide icmicem kendim icin ve olursa bebisim icim sana mujdeli haberide ins verecem

afferin kızzz iştee budur yaaa :))) süpersinnnnnnnnnnnnnnn

bak bu azimle devam edersen bebişlerini kucağına alırsınnn şekercimm unutmaaaa hihoyyyt

kesınlıkle egelıye katılıyorum bıraz daha ıstek ve ınanc ve umutlu ol. ve hemen sıgarayı bırak valla bak ben 12-13 yıldan berı ıcıyordum.neler yapmadım bırakmak ıcın ama olmadı.tedavıye basladıgım an bırakacam dedım ve o gunden berı ıcmıyorum yaklasık 1 ay olacak canım bazen ole cok ıstıyokı ama tutuyorum kendımı...bebegımız ıcın buna mecburuz unutma. saglıklı bır bebek ıstıyorum be dıyorum kendıme bolece sıgaradan uzak duruyorum....

evet babuda haklisin ama esimde hic umursamiyor destek olmuyor belkide yanlizliktan yapiyorum bu hatayi ama simdi sizler varsiniz ve hercanim sikildiginda sizinle yazisicam yarin esim hastanede s/orneklerini verecekve tedavi asamasina yavasca yaklasacam ve o lanet seyi simdi kaldirdim gozumun onunden hercanim istedigindede disari cikacam ve hava alacam sagolun iyiki varsiniz:enbuyukkk:

ohhhhhhh en iisini yaparsınnn bak :)) kızz hiç moralini bozma,,baktın canınmı sıkıldı,,at kendini dışarıyaaa,,gez gönlüncee ye içç haa buarada sağlıklı beslenmeye geçiosun artık,,dikkat etmen gerekiooo,,hep bebişlerini düşün ona göreee ok

şuandan itibaren senin için yeni bi hayat başliooo hemde çok güsel bi hayat canım hihoyyyt

bak ne gusel soluyorsun aferın sana hep beraberız bırbırımıze destegız ve yanındayız canım sen sadece saglıklı yasa ve moralını yuksek tutu bolece bebegınde hemen gelsın sana tutunsun

ohhhhhhh en iisini yaparsınnn bak :)) kızz hiç moralini bozma,,baktın canınmı sıkıldı,,at kendini dışarıyaaa,,gez gönlüncee ye içç haa buarada sağlıklı beslenmeye geçiosun artık,,dikkat etmen gerekiooo,,hep bebişlerini düşün ona göreee ok

şuandan itibaren senin için yeni bi hayat başliooo hemde çok güsel bi hayat canım hihoyyyt

evet sizlere ins o mujdeli haberi vericem aynen canim sikildigi zaman hemen disariya yuruyuse cikicam veya isyerine gidip kafami dagiticam bakalim buisin sonucune olcam sizleri nekadar tanimasamda allah sizden razi olsunn:enbuyukkk:

allah senden de razı olsun canım biz hep yanındayız canımm bunu unutmaaa hihoyyyt

canım sigara illetinden böyle hayırlı ve mutlu bişey için vazgeçeceksin ne güzel
umarım güzel haberler verirsin :)))

yaaaa kızlar bişey sorcam benim gibi sabırsız olupta 7 gün kan testi yaptıran varmııı????benim bugün hastanede işim vardı gitmişken yaptırdım 3.25 çıktı bilgisi olan bana yarddım edebilirmi?

kitape canım çok erken yaptırmışsın bitanem. tam bebişinin tutunma zamanları.. bence unut testi falan sabret biraz daha. biliyorum sabretmek çok zor bende kendimi tutamadım 10. gün yaptırdım testi ama 7 . gün çok erken bebeğim ya..

yaaaa kızlar bişey sorcam benim gibi sabırsız olupta 7 gün kan testi yaptıran varmııı????benim bugün hastanede işim vardı gitmişken yaptırdım 3.25 çıktı bilgisi olan bana yarddım edebilirmi?

canım selam 7. gunu yaptırıp 1 çıkıpta 12. gunu pozıtıf olan çok ınsan var daha 10gun önce burda bı ark yaptırdı

bende dayanamadım ama 7 değil 9 gun yaptırdım sen çok erken yaptırmışsınnn canım

inşallah hamılesındır canımmmmm 12. gununde guzel haberler le inşallah

Canbbek

ağrıların ne durumda nasıl nasılsın nasıl gidiyorrrr???????????

inşallah sendende guzel haber gelicek allahımın ıznıyle

eh kitape ne sabırsızsın arkadaşım yaa :))) aslında bana sorarsan sanki 7. güne göre sonuçların iyi gelecekmiş gibi geliyor bana... düşünsene bu rakam 12. güne kadar katlanırsa bayağı olur gibime geliyor hadi bakalım hayırlısı.....:nazar:

sedacım ya 2 gündür ağrılarım daha az.... göğüslerimde acı var ama onlarda daha az... ama bu safer kasıklarımda sürekli olraka hafifi ağrılar var... bıçak saplamaları çok daha az... ama tatlım ya benim içimden hep iyi şeyler geçiyor..... bir seda kazandı... umarım ben seda da kazanırım...

can bebek canım ağrılar normal canım. göğüs hassasiyetide son günlere doğru iyice azalıyor.
ay bu arada ben dün yani 10. günümde hamiş olduğumu öğrendim allahım tamamına erdirsin inşallah. sonucum 100,9:))

size bi sır vereceğim. ben hamiş olduğumu iki 3 gün önce anladım nasılmı. eğer vajinadan fitil kullanıyorsanız aslında sizde fark edebilirsiniz. önceleri çok rahat gönderdiğim ilaçları sonra zor göndermeye başladım sanki bariyer kurulmuş gibiydi:jeyyar:
allahım hepinize nasip etsin inşallah. yarın ikinci kan testim var inşallah değerler istenildiği gibi yükselirç bebişim annesini üzmez inşallah..

tatlım seninde mi 2.testin yarınnnnnnnnnnnnnnn,,benimkideeeeeeeeeeeeeeee

hadi katlıyalım şu değerleriiiiiiiiiiiiiiiiiiii hihoyyyt

canlarım sagolun verdiginiz cvplar için ilk defa bu sabırsız davranıyorym agrılarım çok var akşamları özellikle dayanamadık kardeşimle onun hamile kontrolü varken bende yaptırıyım dedim.ama inşallah vardır. 1 çıksaydı çok üzülürdüm yine ümidim devam etmekte inşallah iyi olur hepimiz için tedaviler. allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin.

arkadaşlar benim gibi 7 gün yaptıran yok sanırım.acaba varmı yokmu sorusu sürekli beynimde offfffffff offfffffffffffffffffffff

Back
X