Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
wavy ay çok sevindim canım ya.... allahım yarabbim bende 10. gün yapsammı acaba... kızlar kanıma giriyorsunuz ama yaa...
canımsın ya inşalllah olur o zaman dileyin benden ne dilerseniz....evet haklısın daha çok stres yaptım ama tutmamış olsa daha düşük çıkmazmıydı acabayaaa :uhm::Saruboceq: dimi ama:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:kitape ben beklemek istiyorum canım ya.... şimdi sende stres daha fazla oldu gördünmü.... ben bu halimle dayanamıyorum. eğer birde negatif çıkarsa ölürüm üzüntüden.... en iyisi bekleyebildiğim kadar bekleyeyim.... ama gör bak hamilesin sen![]()
Kitape NilKöksal isimli arkadaş 7 yada 8. gün yapmıştı ama değeri kaçtı hatırlamıyorum.İnşallah sen ve sonuç bekleyen arkadaşların hepsi hamiledir.:Saruboceq:
kıtape ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh tutmustur bebeklerımız degerın dahada yukselıcek ıns ıns
günaydın arkadaşlar..... kitape valla ne bileyim kafam iyiyce karıştı.... göğüslerimde pek bişey kalmadı... öyle aman aman belimde ağrımıyor.... ama kasıklarımda bazen hafif bazen fazla ağrı oluyor... bunun dışındada bişey yok.... bugün 8. günümüz az kaldı artık......
ay moralim bozuluyo ya bende damarlarda belirgin falan değil.... yada ben farketmiyorum..... offff başaramadımmı yoksa ya.....