• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

transferimin 5. gn. kasklarma bak saplanyor

:CüvCüv:

kizlar mrb benimde test gunum 24 nisan 3 tane embriyo transfer edildi inshayirlisiyla tutar /// egeliiiiii ins tutarkiz 18 yumurtamin 10 dollenmis 7 sini dondurttum ... bana dua ettt

bitanem benimm inşallah,,inşallah tutucak ve sende burdan haykıracaksınn gör bakkk :)))

dualarım seninle,,hepinizlee,,çok az kalmışşş,,allah gönlüne göre versin canım...

ha gayret,,ha sabret... geliooooooooooo hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

kızlar ben geldimmm. inanın öldüm öldüm dirildim ve halende öyleyim. nedenmi kan verirken zaten bir posta heyecan yaptım agladım sonucu beklerken bir mide bulantısı geldi bana anlatamam. neyse sonucu aldım veeeeeeeeeeeeeeeeeeee 420 yani hamileyimmmmmmm...çok sevindim tabiki...
ama şimdi eve geldim bir kasık agrım basladı ve bır bakayımkı pembe bır leke nedenını bılmıyorum adetmı oluyorum acaba korkuyorum kızlar.....dr aradım coraspırını kes dedı daha artarsa benı yıne ara dedı...offfffffffffff offffffffffffff sevıncım kursagımda kaldı offffffffffffff...

kızlar ben geldimmm. inanın öldüm öldüm dirildim ve halende öyleyim. nedenmi kan verirken zaten bir posta heyecan yaptım agladım sonucu beklerken bir mide bulantısı geldi bana anlatamam. neyse sonucu aldım veeeeeeeeeeeeeeeeeeee 420 yani hamileyimmmmmmm...çok sevindim tabiki...
ama şimdi eve geldim bir kasık agrım basladı ve bır bakayımkı pembe bır leke nedenını bılmıyorum adetmı oluyorum acaba korkuyorum kızlar.....dr aradım coraspırını kes dedı daha artarsa benı yıne ara dedı...offfffffffffff offffffffffffff sevıncım kursagımda kaldı offffffffffffff...

babuba cok sevindim darisi bizim basimiza ama benim dr leke gelsede korkmayin der rahat olun moralinizi yuksek tutun der sen de arkadasim oyle yapdua et veee panik yapma ins bebis sana simsiki tutunurrr:CüvCüv:

babuba cok tebrik ederim seni!! saglik ve mutlulukla insallah...

lekelenme konusunda endiselenme. ben de dune kadar hergun leke vardi, dun kesildi. bugun transferimin 16. gunu.

babuba cok tebrik ederim seni!! saglik ve mutlulukla insallah...

lekelenme konusunda endiselenme. ben de dune kadar hergun leke vardi, dun kesildi. bugun transferimin 16. gunu.

mamba o kadar rahatlattınkı benı ılk ben deılmısım yanı ....pekı bırsey soracam kasıklarında sancın varmı pekı benım var da sankı adet sancısı gıbı bı gelıyo bı gıdıyo su an kalmadı mesela....karnımın içide acıyo bazen....senın nasıldı ???

mamba o kadar rahatlattınkı benı ılk ben deılmısım yanı ....pekı bırsey soracam kasıklarında sancın varmı pekı benım var da sankı adet sancısı gıbı bı gelıyo bı gıdıyo su an kalmadı mesela....karnımın içide acıyo bazen....senın nasıldı ???

canım üzme kendini tebrik ederim hamilesin canım inşallah lekelenmende durur daha çok seviniriz :teytey:

tebrikler arkadaşım allahım sonuna kadar götürüp kucağına almayıda nasip etsin canım ben de çok şükür pozitif sonuç aldım ama hala karın ağrılarım devam ediyor hem de çok sanki her an adet olucam gibi yani normalmiş kafana takma

canım üzme kendini tebrik ederim hamilesin canım inşallah lekelenmende durur daha çok seviniriz :teytey:

ınsallah canım çok tesekkurler allah ısteyen herkese varsın

tebrikler arkadaşım allahım sonuna kadar götürüp kucağına almayıda nasip etsin canım ben de çok şükür pozitif sonuç aldım ama hala karın ağrılarım devam ediyor hem de çok sanki her an adet olucam gibi yani normalmiş kafana takma

umarım hepımızın kucagına almayı nasıp eder allahım..çok saol...

canım hayırlı olsun allah tamamıma erdirsin, senin adına çok sevindim,kasık ağrıların olur canım onlar normal benimde ağrım olmuştu doktoruma sorduğumda bebek yerleşmeye çalıştığı için ağrı olaçak demişti, tekrar hayırlı olsun

merhabaaaaa..
benim de bugün transferimin 14. günü. az önce 2. kan tahlili sonuçlarımı öğrendim, bana bir hayli garip geldi ama sizlerle de paylaşmak istiyorum.
12. günde hcg değerim 43 idi, şu anda kaç tahmin edemezsiniz....
597 :)

yani insanın aklı almıyor... hemen doktorumla konuştum çünkü 2 kat falan artması gerekiyordu ama 10 kattan fazla artmış...
doktorum bir terslik yok canını sıkma dedi, sen 43 ü unut bu değerii baz al büyük bir ihtimalle de çoğul gebelik dedi, 10 gün sonra kesecikleri görmeye gideceğiz..
daha önce böyle bir değer sapması yaşayan oldu mu aranızda arkadaşlar????
bence bu tahlil sonuçlarından 1 tanesi kesin hatalı ama hangisi bilmiyorum...

doktorum büyük bir ihtimalle ilk tahlilde bir terslik var diyor, hata olsa olsa onda olabilirmiş, çünkü aynı anda idrar tahlili de yapılmıştı ve o da hemen çıkmış...

öffff ya ne zormuş böyle, insan pimpirikli bişey oluyo anne olunca galiba :)

neyse işte böyle benim durumum...
fikri olaaaaaaaaaaaaaan???????????

merhabaaaaa..
benim de bugün transferimin 14. günü. az önce 2. kan tahlili sonuçlarımı öğrendim, bana bir hayli garip geldi ama sizlerle de paylaşmak istiyorum.
12. günde hcg değerim 43 idi, şu anda kaç tahmin edemezsiniz....
597 :)

yani insanın aklı almıyor... hemen doktorumla konuştum çünkü 2 kat falan artması gerekiyordu ama 10 kattan fazla artmış...
doktorum bir terslik yok canını sıkma dedi, sen 43 ü unut bu değerii baz al büyük bir ihtimalle de çoğul gebelik dedi, 10 gün sonra kesecikleri görmeye gideceğiz..
daha önce böyle bir değer sapması yaşayan oldu mu aranızda arkadaşlar????
bence bu tahlil sonuçlarından 1 tanesi kesin hatalı ama hangisi bilmiyorum...

doktorum büyük bir ihtimalle ilk tahlilde bir terslik var diyor, hata olsa olsa onda olabilirmiş, çünkü aynı anda idrar tahlili de yapılmıştı ve o da hemen çıkmış...

öffff ya ne zormuş böyle, insan pimpirikli bişey oluyo anne olunca galiba :)

neyse işte böyle benim durumum...
fikri olaaaaaaaaaaaaaan???????????

camella bence enson yaptigin dogru olabilir ,,,, cunku burada bir arkadas var di onunda ayni cikmisti ilki yok gibi ensonu baya yuksekti kendini rahat tut:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

CNM UZULME YA BIZIMKI UMIT ISTE KIM NE YAPARSA BIZDE HEMEN ONU

YAPIYORUZ YANI HIIC KENDINI SUCLAMA BU BIZIM HATAMIZ DR KAC DEFA DEDI

SAKIN YAPMA DIYE ONU DINLEMIYORUZ SONRADA UZULEN BIZ OLUYORUZ INAN

IKI GUNDUR STRESTEN YEMEK YIYEMIYORUM YINE OLMADI DIYE EGER

YAPMASAYDIM BU TESTI BELKI SIMDI DAHADA UMUTLA BEKLICEKTIM CANIM

HAYIRLISI OLSUN HAKKINDA SAGLIKLA AL KUCAGINA BEBEKLERINI ALLAHA

EMANET OL TEST GUNUM 17 NISAN NE OLUR BENIM ICINDE DUA ET :1hug:a.s.

kaymaklim mrb bisi sorcam sen ben den daha tecrubelisin benim ilk denemem ve bugun transferimin 3 gunu goguslerim cok agriyor ve kasiklarimin her iki tarafina agri vuruyor bunlarda bir sorun varmidir

kaymaklim mrb bisi sorcam sen ben den daha tecrubelisin benim ilk denemem ve bugun transferimin 3 gunu goguslerim cok agriyor ve kasiklarimin her iki tarafina agri vuruyor bunlarda bir sorun varmidir

MERHABA CANIM

SANA TEK TAVSIYEM SU KESINLIKLE AYRINTILARA TAKILMA AGRILARI

ONEMSEME BENIM ILK DENEMEMDE BUTUN BELIRTILER VARDI SONUC

NEGATIFTI SIMDIDE AYNIYIM BUTUN BELIRTILER VAR BAKALIM TEST GUNUM

CUMA KASIK AGRISI GOGUS AGRISI GENELDE HERKESTE VAR BUNLARI

DUSUNME KENDINE IYI BAK OK INS GUZEL SONUCLARLA GELELIM BURAYA:teytey::teytey::teytey:a.s.

MERHABA CANIM

SANA TEK TAVSIYEM SU KESINLIKLE AYRINTILARA TAKILMA AGRILARI

ONEMSEME BENIM ILK DENEMEMDE BUTUN BELIRTILER VARDI SONUC

NEGATIFTI SIMDIDE AYNIYIM BUTUN BELIRTILER VAR BAKALIM TEST GUNUM

CUMA KASIK AGRISI GOGUS AGRISI GENELDE HERKESTE VAR BUNLARI

DUSUNME KENDINE IYI BAK OK INS GUZEL SONUCLARLA GELELIM BURAYA:teytey::teytey::teytey:a.s.

ins canim yaa beklemedeyimmm ins hayirli sonuc size verecem

:lepi::lepi::lepi::Saruboceq:canbebek cok sevindim allah tamamini erdirsin bana da ikiz elyelisin kizlar benim transferimin 5 gunu gece uyuyamadim ayakalarima yanma geliyor hem ayrica gogus agrilarim azaldi sadece hafifi bulanti var bu cuma gunu tek istegim allahim olmayan herkeze evlat nasip eyle banada ikiz aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

herkese çok teşekkürler .... canlarım benim....

sabriyacım belirtilerim azaldı diye sakın üzülme zaten genelde 7. günden sonra çıkıyor.... valla bende fazla tecrübeli değilim ama transferin sonuna doğru göğüslerimde damarlar belirginleşmeye başlamıştı benim.. dikkat et bak.... birde kasıklarında batmalar ve ağrı vardı zaman zaman... hadi bakalım hayırlısı canım...

Back
X