• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

transferin 9. günü test yaptım yorumlarınıza ihtiyacım var

kızlar bugün transferimin 9. günü biraz önce test yaptım ikinci çizgi silik çıktı sizce hamilemiyim yoksa ilaçların etkisimi daha önceki denemelerimde hiç çizgi çıkmamıştı sevinmelimiyim yoksa sevinmek için erkenmi

Eki Görüntüle 120692
Eki Görüntüle 120694

Canım ne yaptın kan tahliline gittinmi?? Sonuç ne çıktı??Çok merak ettim. İnşallah hamilesindir.

canim kan tahlili yapildi sonuc 22.57 10.gun degerim simdi kafam karisik bu ilacin etkisi sadece idrardami oluyo yoksa kandada yalanci gebelik cikiyormu bilen varsa lutfen yazabilirmi cevap bekliyorum acil

Benimde bu gün 10. gün , sabah test yaptım daha doğrusu 7. günden itibaren yapıyorum, silik çizgi hep daha sonra çıkıyodu önemsememiştim bu gün ilk 10 dakika da elif senin ki gibi silik çıktı.Yarın test günüm ama hiç cesaretim yok.

İğnenin değeri kanda o kadar yüksek çıkartacağını sanmıyorum, çatlatma iğnesi en az yumurta toplanmadan 36 saat önce yapılıyo ve 15-18 gün geçmiş oluyo şu an, iğnenin etkisi olsa değer en fazla 10-15 olur gibi geliyo.Yazdıklarımdan da anlayacağın üzere kafam çok karışık, tahmini konuşuyorum bilimsel bir dayanağı yok, umarım yavrun seninle, benimle ve isteyen herkesledir....

ben 4 gün önce ikinci kez çatlatma iğnesi yaptırdım o yuzden kafam karışık

bende sebebini bilmiyorum bende bu üçüncü tüp bebek ilk kez oluyo dr a soramadımda transferden sonra bilgilendirme kağıdı verdiler tabi o telaşla sormak aklıma gelmedi

bende sebebini bilmiyorum bende bu üçüncü tüp bebek ilk kez oluyo dr a soramadımda transferden sonra bilgilendirme kağıdı verdiler tabi o telaşla sormak aklıma gelmedi

İçini ferah tut, stres yapma, stres olumsuz etkileyebilir, söylemek kolayda yapması zor biliyorum.Rabbim neylerse güzel eyler, ondan gelene razıyız, dua etmekten başka yapılacak bişey yok.

bende 7. gün idrar testi yaptım aynen seninki gibi çıktı dünde tekrarladım ama fazla sıvı koydğumdan renkler karışıktı ilk çizginin rengi bile soluk çıkmış ikinci çizgi yoktu. bugün tekrar deneyeceğim bugün onuncu günüm. Allah hepimize hayırlısını versin. kandaki sonuca göre gebelik var

:43::43: bugün 10. günüm tekrar idrar testi yaptım 7. gün silikte olsa ikinci çizgim çıkmıştı bugün çıkmamış çok üzgünüm. idrarada önce pozitif sonra negatif olupta kanda pozitif çıkan varmı acaba. 7. gün çıkan şimdi çıkmıyor offfff Allahım hepimiz için hayırlısını ver. 5. denememiz bu da negatif sonuçlanırsa ne yaparım bilmiyorum

canım kanında az da olsa bi beta hcg saptanmış,aslında hemen bi tutunma iğnesi falan yaptrsan,önemli olan 2.vereceğin kan değeri artmşssa gebesin demek,sende biliyorsundur bunları,ınş gebesindir:49:

Slm 9.gün 81.7 çıktı iyi mi :s Başkası sorsa çatır çatır cvp yapardım ama kendi durumum olduğu için hala inanamıyorummmmmmm bügün 10. Günüm

Slm 9.gün 81.7 çıktı iyi mi :s Başkası sorsa çatır çatır cvp yapardım ama kendi durumum olduğu için hala inanamıyorummmmmmm bügün 10. Günüm
canım evet hamilesin allahın izniyle heyırlı olsun ama bundan sonrası çok önemli kendine dikkat et ıstırat et canım :21::21::21::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::46::46::46::46::46::46::46::46:

evet canım hamilesin dikkat et kendine dinlen ayakta fazla durma

canım evet hamilesin allahın izniyle heyırlı olsun ama bundan sonrası çok önemli kendine dikkat et ıstırat et canım :21::21::21::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::46::46::46::46::46::46::46::46:

Teşekkürler ama ben hiç yerimde durmuyorum transferden sonra 2gün yattım 3.günden beri hep ayaktayım Allah'a emanet bebeğim. Ama yarından sonra dikkat etcem

1.5 yıllık evliyim daha önce 2 defa dış gebelik yaşadım ve her ikisinde de tüplerim alınmak zorunda kaldı.Allahım ne zor dönemlerdi.Cuma günü Tüp bebek transferim oldu sağ kasığımda arada sırada ağrılar kramplar oluyor belimde ağrıo arada.Çok korkuyorum ve de çok heyecanlıyım.Umarım tutar bebişim.

kızlar pazar günü ovitrelle diye bi iğne var ondan yaptırmıştım ilacın etkileşimlerini okudum biraz önce 10 güne kadar sahte gebelik olabiliyormuş boşuna sevindim ama yinede üzülmüyorum yarın kanda baktırcam iki gün sonra ikiye katlanırsa o zaman emin olabilcem allahtan hayırlısını istiyorum hepimiz için bana dua edin olurmu

Elif23 transferimin 7. Gunu bende gonapeptyl yaptim. 9. Ve 10. Gun idrar testi silik cikti. 9. Gun idrardan sonra kanda beta hcgde 37 cikti. Ama emin olamiyorum hamilemiyim degilmiyim. Benzer bir durum yasamissin hamilemiydin o zaman

arkadaslar bende transferin 9.gunu idrar twsti yaptim ilk baktim negatif sonra oldugu yerde durdu anneme gittim 1 saat sonra ffilan geri dondum cope atiyim die banyoya girdim bi baktim silikk ana silik de bakinca cok belli..simdi 11.gubum 12 yi bekleyemedim pek arasinda fark olmaz die kan verdim doktorada testi gosterdim muhtemelen hamilesin ama kan daha garanti dedi ..sizler ne dusunuyosunuz

Back
X