Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bugün transferimin 9. günü biraz önce test yaptım ikinci çizgi silik çıktı sizce hamilemiyim yoksa ilaçların etkisimi daha önceki denemelerimde hiç çizgi çıkmamıştı sevinmelimiyim yoksa sevinmek için erkenmi
Eki Görüntüle 120692
Eki Görüntüle 120694
ben 4 gün önce ikinci kez çatlatma iğnesi yaptırdım o yuzden kafam karışık
bende sebebini bilmiyorum bende bu üçüncü tüp bebek ilk kez oluyo dr a soramadımda transferden sonra bilgilendirme kağıdı verdiler tabi o telaşla sormak aklıma gelmedi
Slm 9.gün 81.7 çıktı iyi mi :s Başkası sorsa çatır çatır cvp yapardım ama kendi durumum olduğu için hala inanamıyorummmmmmm bügün 10. Günüm
canım evet hamilesin allahın izniyle heyırlı olsun ama bundan sonrası çok önemli kendine dikkat et ıstırat et canımSlm 9.gün 81.7 çıktı iyi mi :s Başkası sorsa çatır çatır cvp yapardım ama kendi durumum olduğu için hala inanamıyorummmmmmm bügün 10. Günüm
evet canım hamilesin dikkat et kendine dinlen ayakta fazla durma
canım evet hamilesin allahın izniyle heyırlı olsun ama bundan sonrası çok önemli kendine dikkat et ıstırat et canım![]()
kızlar pazar günü ovitrelle diye bi iğne var ondan yaptırmıştım ilacın etkileşimlerini okudum biraz önce 10 güne kadar sahte gebelik olabiliyormuş boşuna sevindim ama yinede üzülmüyorum yarın kanda baktırcam iki gün sonra ikiye katlanırsa o zaman emin olabilcem allahtan hayırlısını istiyorum hepimiz için bana dua edin olurmu