TRANSFERİNİ YAPTIRIP BEKLEYENLER!

dreamon_luthien Gokbenn kızlar sizin ikinizinkine de doktorunuz 24 ü mü dedi, benim neden 27 si, tek mi çift mi embriyo transfer edildi, bide salı günü kaçta oldu transferleriniz, çok soru sordum ama

Ayyy evet yaaa daha 24 ünü zor beklerken 8 ay daha nasıl beklicez sonrasında. Aman benimkide laf gerçi inşallah hayırlı haberlerimiz olur da 8 ay da bekleriz elbet, belkide ikizlerimiz olur
O zaman tv karsisinda uzandigimiz gunleri cok arariz bak..:)) cizgi film kanalindan baska kanal acilmaz..kalca sizisindan degil bebis aglamasindan uyku tutmaz..bak boyle yazinca zor gorunuyor ama o zorluga ulasmak icin tum amacimiz:)

Merhaba Arkadaşlar, benim 3.denemem bu Çarşamba günü transferim oldu. ilk 2 si Acıbademde oldu ve resmen para sömürmek için ellerinden geleni yapmış şerefsizler hep olumsuz oldu ve açıklama yapılmadı 3 denememi başka hastanede denedik. Yumurtalarım toplandı toplandıktan sonra böyle regl sancısı çektim oturup kalmadım bir kaç gün geçen çarşamba da transferim oldu, ilk gün dinlendim fakat transferin hemen ertesi günü rahmim de hep ağrı oldu regl olacakmışım gibi hala da devam ediyor ve bu durum beni korkutuyor aranızda böyle ağrısı olup pozitif sonuç alan var mı ?

dreamon_luthien Gokbenn kızlar sizin ikinizinkine de doktorunuz 24 ü mü dedi, benim neden 27 si, tek mi çift mi embriyo transfer edildi, bide salı günü kaçta oldu transferleriniz, çok soru sordum ama
Benim çift embriyo salı sabah 9 da transfer edildi canım ve verilen kapıtta 24 ü cumartesi günü kan testi yaptıracağım yazıyordu

O zaman tv karsisinda uzandigimiz gunleri cok arariz bak..:)) cizgi film kanalindan baska kanal acilmaz..kalca sizisindan degil bebis aglamasindan uyku tutmaz..bak boyle yazinca zor gorunuyor ama o zorluga ulasmak icin tum amacimiz:)
Çevremde bütün arkadaşlarımın bebeği var ve nerdeyse sırayla, en yakın arkadaşımınki 1 yaşında diğer arkadaşımın 8,5 diğeri 4,5 biri de 1 aylık. Ay ay izliyorum gelişimleriniz zorluklarını. Dediğin gibi çok ararız bu günleri ama bir gülüşleri ömre yetiyor ya. Ben razıyım, iki tane yetleştirilirken bi korktum ama hayırlısı neyse o olsun ya bakarız kii

Hangi acibadem..ben de bursa acibadem de ilk denememi yaptirdim.sali oldu transfer agri yok bende..ama degisir bunyeye gore tabi..acibademden neden memnun kalmadin?

Valla benim ilk denemem, hapşırıp öksürürlen yumurtalıklarımda inanılmaz ağrım oluyor bazen ama genel bir ağrım yok. Sınucu da daha haftaya alıcaz malum. İnşallah bu defa istediğin gibi sonuçlanır ve bebeğine kavuşursun.

Bende tam aynı şeyi soracaktım hangi acıbadem ve neden memnun kalmadın?

Hangi acibadem..ben de bursa acibadem de ilk denememi yaptirdim.sali oldu transfer agri yok bende..ama degisir bunyeye gore tabi..acibademden neden memnun kalmadin?
memnun kalmamak için o kadar çok sebebim var ki bilinçsizler ve ne iş yaptıklarını asla bilmiyorlar sadece para derdindeler.
yumurta rezerv az dediler bende 25 tane yumurtam oldu bunlar çok iyi kalitede ve 150 ml ile en son tedavim oldu. acıbademde ise ğuregon 300 ml cetrotite 75 mg üstüne de menaopur 125 ml vurduruyorlardı bir günde yumurtam gelişmiyor gelişen de 8 tane olup kalitesiz oluyordu. inşallah bu olumlu olur eğr olmaz ise hızla acıbadem den uzaklaş derim.

Ben varım canım.ilk iki gün gaz sancisi çektim sonra hep adet sancisi rahim ve vajina kısmı çok ağrıdı hemde nasıl .

Bende tam aynı şeyi soracaktım hangi acıbadem ve neden memnun kalmadın?
Fatih Şendağ için bilgi amak isteyenlerin sayfasında şu bilgilerimi paylaştım.

Merhaba Arkadaşlar Fatih Şendağ da 2 kere tüp bebek yaptırdım ve bin pişmanım kendisi kadın hastalıkları alanında evet prof. ama tüp bebek alanında ise asla değil. ben iki denememi de orada yaptım bir kere asla fatih hoca kontrol aşamasında gelmedi toplama da ve transferde yüzünü gördüm. Olumsuz oldu ikisinde de açıklamayı bize dosyamızı yanımızda bakarak açıkladı alanında iyi değil paranıza yazık günah ben asla tavsiye etmem. bir kere tedavi öncesi yumurtalıkları baskılayıp doğum kontrol hapı verdi sornasında biostren kullandırdı yumurta oldu ama kalitesizdi. yumurta rezerv azlığı var dediler ama 3.denememde tam 15 tane büyük sağlam yumurta topladılar ve 10 tane de küçük vardı nasıl rezerv az oluyor. Fatih hocada asla gelişen yumurta sayım 8 in üzerine çıkamadı ve döllenen yumurtam 2 tane çıktı ki kalitesiz dediler. neymiş kamera ile izliyorlarmış falan filen hepsi tırt ve ve ve size bana yapılan kazığı da söyleyim. biz salak gibi 3.denemeyi de orada düşünüyorduk bize dediler ki en son çare embriyolara gen tahlili yapıcaz yumurta başı 300 dolar sonra bilmemne parası olacak falan toplam 18,000 TL ye fiyat biçtiler ve bunu da biim yanımızada karar verdiler hani bunlarıda deneyelim diyerek para kopartmak açamları ve sonra ne oluyorsa Fatih hoca hastaneden ayrılıyor ve hastane bize haber bile vermiyor biz kurban gibi bekliyoruz bir hastadan duyuyorum ayrıldığını. hastaneyi arıyorum diyorlar ki aa wvet ayrıldı ama Elif hoca da alanında iyi o yapacak ulan ben para veriyorsam Elif hoca niye yapsın daha önce hiç tüp bebek bile yapmamış sadece transferde ulstrosn tutan kişidir kendisi. siz siz olun asla ama asla acıbadem e gitmeyin.

Hangi Acıbadem?

atakent halkalı acıbademdi
Doktordan doktora göre değişiyor demekki bende acıbademe gittim ama çok memnunum ve allh korusun ama tutmazsa da ikinciye yine bülent hocaya giderim heralde. Benim 27 yumurtam yoplandı. 11 i olgundu 9 u gelişim gösterdi sonra 1 tane daha gelişmeye başladı. 5. Güne 8 embriyom sağlamdı 2 yerleştirildi 6 tanesi donduruldu umarım sonuçta pozitif olur ama hocadan çok memnun kaldım.

Bizim merkez cok yogundu..bu nedenle tedavi sirasinda kontroller,transfer vb islemlerde bolca beklemekti benim sikintim..onun disinda doktoru sevmistim..tabi alinacak sonuc onemli,basarili bir tedavimi uyguladilar o zaman cikar ortaya..isallah sizin de bu sefer olumlu sonuclanir..

inşallah olumlu olur sonuç memnun olmanıza sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…