Günaydınn hoş geldin aramızamerhaba, benim de 13 eylülde transferim oldu, aynı gün olmuşuz, test günümü 27 eylül olarak verdiler, günler nasıl geçecek
hoşbuldum canım, günaydın,Günaydınn hoş geldin aramızabenim test günüm 24 ü sana neden 27 dediler ki acaba
Benimde 5. Gün embriyosu canım ama dondurulmuş değil toplandıktan sonra 6.Gün yerleştirildi. Bende transferden beri yatıyorum ama duş fln aldım bu sabah çıktım dışarda biraz yürüyüş yaptım. Onun dışında yatıyorum dediğimde sürekli yatak modu değil de yine de olabildiğince dinlenmeye çalıştım.hoşbuldum canım, günaydın,
benim dondurulmuş 2 embriyo idi, bende 24 eylül olur diye düşünmüştüm ama bilemedim, 5 .gün embriyosuydu bi de, senin kaç taneydi canım, bide neler yaptın, ben salıdan beridir yatıryorum ara ara evin içinde yürüyüş yapıyordum, bugün işe geldim
ben de bu sabah duş aldım, kabızlık sorunum var, onun için şurup kullanıyorum ama faydası yok, bende belki 24 ünde yaptırırımBenimde 5. Gün embriyosu canım ama dondurulmuş değil toplandıktan sonra 6.Gün yerleştirildi. Bende transferden beri yatıyorum ama duş fln aldım bu sabah çıktım dışarda biraz yürüyüş yaptım. Onun dışında yatıyorum dediğimde sürekli yatak modu değil de yine de olabildiğince dinlenmeye çalıştım.
Bende de kabızlık var valla genel sorun bu heralde. Duphalac şurup kullanıyorum günde 3 ölçek bir de akşamdan suya kuru kayısı kuru erik falan koyup sabah suyunu da içerek onları ye işe yarıyor beni rahatlattı baya. Çok fazla gaz sancısı ve iğnelerin ağrısı var bendeben de bu sabah duş aldım, kabızlık sorunum var, onun için şurup kullanıyorum ama faydası yok, bende belki 24 ünde yaptırırım
İnşallah canım güzel haberlerini bekliyorumbende Duplalac ı kullanıyorum, benimde gaz sorunum var, bende kuru kayısıyı küçük küçük doğrayıp zeytinyağında bekletip yiyorum ama çok faydasını görmedim, bi de senin yöntemini deniyeyim, teşekkürler, inşallah güzel haberler alırız :)
Hayırlı cumalarr malesef birinci kalite dediler bana o yüzden sana yardımcı olamayacağım malesefhanimlar hepnize hayirli cumalar) aranizda orta kaliteyle hamile veya transferi gerçekleşen varmi??)herşey gönlünüzce olsun inşallah
Selam!!ben de kabizlik yok simdilik,kayisi falan yiyiyorum belki onlarin faydasi oldu..bende dus aldim dun..igne icin aksamlari hastaneye gidiyoruz arabayla yarim saat suruyo..evde bende surekli yatmiyorum..ama disarida yurueye baslamadim daha..dun igne sonrasi disarida otursak mi dedim ama cesaret edemedim..zaten aksamlari igne yerleri cok sizliyor benim de..Bende de kabızlık var valla genel sorun bu heralde. Duphalac şurup kullanıyorum günde 3 ölçek bir de akşamdan suya kuru kayısı kuru erik falan koyup sabah suyunu da içerek onları ye işe yarıyor beni rahatlattı baya. Çok fazla gaz sancısı ve iğnelerin ağrısı var bende
Bana 4.gun embriyosu transfer edildi.2 adet...biri birinci digeri ikinci kalite dendi..13 unde oldu transferimhanimlar hepnize hayirli cumalar) aranizda orta kaliteyle hamile veya transferi gerçekleşen varmi??)herşey gönlünüzce olsun inşallah
Küçük bir köpeğim var benim eşim bugün işe gidince gezdirme işi bana düştü malum, 15-20 dk fln yürüdük birlikte ama iyi geldi salıdan beri hiç çıkmamıştım evden.Selam!!ben de kabizlik yok simdilik,kayisi falan yiyiyorum belki onlarin faydasi oldu..bende dus aldim dun..igne icin aksamlari hastaneye gidiyoruz arabayla yarim saat suruyo..evde bende surekli yatmiyorum..ama disarida yurueye baslamadim daha..dun igne sonrasi disarida otursak mi dedim ama cesaret edemedim..zaten aksamlari igne yerleri cok sizliyor benim de..
Dogrudur..sabahlari dogradigim domates,salataliga zeytinyagi domuyorum bolca,suyunu iciyorum:)onunda faydasi oluyor..igne yeri acisi disinda baska bir agrim yok..iyi mi kotu mu bilmiyorum ki..goguslerimde hassaslasmadi daha..zaman gectikce de insan kendini dinlemeye basliyor..Bu arada benim normalde de bi kabızlık sorunum vardır zaten zor çıkarım tuvalete o yüzden sıkıntı yaşıyorum büyük ihtimalle.
Benim göğüslerim daha ilk hormon iğnelerini yaparken hassaslaşmıştı hala da hassas. Bende zeytinyağı tüketiyorum bol bol. Dinlememeye çalış kendini ben kadın programları izlemeye başladım çok saçma geliyorlar ama kavgalar bilmemneler zaman geçiriyorlar en azından kitap oku ve internetten yabancı dizi izle. Üst üste izlerken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum ben hiç.Dogrudur..sabahlari dogradigim domates,salataliga zeytinyagi domuyorum bolca,suyunu iciyorum:)onunda faydasi oluyor..igne yeri acisi disinda baska bir agrim yok..iyi mi kotu mu bilmiyorum ki..goguslerimde hassaslasmadi daha..zaman gectikce de insan kendini dinlemeye basliyor..
Fadime ile canernin evlilik maceralafri alem canim..zaman geciyor da bir sure sonra benin yaniyor:) zaten dizi duskunu biri olarak surekli dizi\film acik bizde de..ama arada gogusleri yoklamadan da yapamiyorum:)Benim göğüslerim daha ilk hormon iğnelerini yaparken hassaslaşmıştı hala da hassas. Bende zeytinyağı tüketiyorum bol bol. Dinlememeye çalış kendini ben kadın programları izlemeye başladım çok saçma geliyorlar ama kavgalar bilmemneler zaman geçiriyorlar en azından kitap oku ve internetten yabancı dizi izle. Üst üste izlerken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum ben hiç.
1 haftamız kaldı valla. Haftaya bugün çıkmış bile olur da garanti olsun cumartesiyi bekleyelim di miFadime ile canernin evlilik maceralafri alem canim..zaman geciyor da bir sure sonra benin yaniyor:) zaten dizi duskunu biri olarak surekli dizi\film acik bizde de..ama arada gogusleri yoklamadan da yapamiyorum:)
Neyse 24 unene kaldi ki dimi
Ayyy evet yaaa daha 24 ünü zor beklerken 8 ay daha nasıl beklicez sonrasında. Aman benimkide laf gerçi inşallah hayırlı haberlerimiz olur da 8 ay da bekleriz elbet, belkide ikizlerimiz olurEvet evet bekleyelim..bir de olur da erken yaptirip cikmazsa bozmayalim moralimizi..
Ne garip dimi 24 u bizim icin final gunu gibi..halbuku halbuki isalllah pozitif olursa uzuun bir yolculugun baslangici:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?