İnşallah pozitif olur canım allah isteyen herkese versinDoktordan doktora göre değişiyor demekki bende acıbademe gittim ama çok memnunum ve allh korusun ama tutmazsa da ikinciye yine bülent hocaya giderim heralde. Benim 27 yumurtam yoplandı. 11 i olgundu 9 u gelişim gösterdi sonra 1 tane daha gelişmeye başladı. 5. Güne 8 embriyom sağlamdı 2 yerleştirildi 6 tanesi donduruldu umarım sonuçta pozitif olur ama hocadan çok memnun kaldım.
Amin inşallahh canımmİnşallah pozitif olur canım allah isteyen herkese versin
Brnim sali 2 gibi oldu,4.gun\2 embriyo transfer oldu..24 u dediler bana
kızlar çok teşekkürler benimde çift embriyo ve saat 1 de oldu transfer, o zaman bende 24 ünde yaparım testiBenim çift embriyo salı sabah 9 da transfer edildi canım ve verilen kapıtta 24 ü cumartesi günü kan testi yaptıracağım yazıyordu
Ben kan testi verdiğimde pozitif çıktığı halde ,sürekli moralim bozuktu .çünkü hep ağrım vardı ve sürekli akıntım oluyordu adet olmuşum hissi oluyordudarısı başıma inşallah regl olacağım diye korkuyorum. Allah isteyen herkese versin inşallah
Merhaba kızlar ben dün test yaptım negatif çıktı ama daha 7.günümdü pazartesi doktorum yapıcak çıkma ihtimali nedir acaba yaBiraz erken gibi yanıltıcı sonuçlar olabiliyormuş, emin olmak için birkaç gün daha bekle istersen.
Canm idrarsa erken merak etme... 12 gun bile kanda pozitifi gorup idrarda negatifi gorenler var daha senin erkan moralini bozmasabrla bekle bebislerini:)Merhaba kızlar ben dün test yaptım negatif çıktı ama daha 7.günümdü pazartesi doktorum yapıcak çıkma ihtimali nedir acaba ya
Hayırlara vesile olur inşallah. Neler çekiyoruz inşallah güzel sonuçlanacak herşeyOlsn canm saol yinede...
Slm. Öncelik le herkese bol sanslar... benim bugun trasfermn 8 gunu ama sol bacagmda son uç gundur kaslma uyusma gibi seyler var hani insan kendini kasar sıkar ya öyle bisey ama aksine rahatm niye boyle oluyo anlamdm bi bilginz var mi
canım benimde 5. gün embriosuna normalde 9 uncu gün test isteniyordu ben kanda 7. gün yapmıştım negatifti sonra 9. günde negatif çıktı hiçbirşey değişmedi eğer 5. gün embriosu ise 7. gün kanda çıkıyormuş genelde ama eğer sen idrarda baktıysan henüz çıkmamış olması çok normal kafaya hiç takma bazılarında idrara geç yansıyorMerhaba kızlar ben dün test yaptım negatif çıktı ama daha 7.günümdü pazartesi doktorum yapıcak çıkma ihtimali nedir acaba ya
Moreliö bozuk değil zaten erken yaptığımın farkındayım pazartesi doktoruma gidicem kan testi yapcak bakalım sonuç ne çıkcakcanım benimde 5. gün embriosuna normalde 9 uncu gün test isteniyordu ben kanda 7. gün yapmıştım negatifti sonra 9. günde negatif çıktı hiçbirşey değişmedi eğer 5. gün embriosu ise 7. gün kanda çıkıyormuş genelde ama eğer sen idrarda baktıysan henüz çıkmamış olması çok normal kafaya hiç takma bazılarında idrara geç yansıyor
Ayyy ne güzell haber ya gözün aydın canım benimde jel kullanırken ara ara kahve rengi leke gelio bende korkuyodum şimdi rahatladım benimde pazartesi test yapılcak bakalım sonuç ne çıkcak allah sağlıkla kucana almak nasip etsin inşallahKızlar bende az önce doktordan çıktım bebiş in kalp atışlarını gördük.ama doktor dinletmedi.dinletmek için kullandıkları cihaz gebeliğin erken dönemleri için zararlı imiş.benim sabah kanama oldu kahverengi onu sordum.sıkıntı yok korkma normal dedi.eğer crinone jel ile kahverengi tortu gelirse panik yapmayın tamam
Amin canım.sende güzel haberler verirsin inşallah.jelden korkma çok sancın ve adet gibi kanaman olmadığı sürece sıkıntı yokmuşAyyy ne güzell haber ya gözün aydın canım benimde jel kullanırken ara ara kahve rengi leke gelio bende korkuyodum şimdi rahatladım benimde pazartesi test yapılcak bakalım sonuç ne çıkcak allah sağlıkla kucana almak nasip etsin inşallah
Amin canım.sende güzel haberler verirsin inşallah.jelden korkma çok sancın ve adet gibi kanaman olmadığı sürece sıkıntı yokmuş[/QUçok şükür bunu duyduğuma sevindim bende baya korkmuştum
Canım çok sevindim. Sonunda Allah nasip etti bak, ne Mutlu sana. Sağlıklı bir hamileliğin olsun, sonunda da güzel bebeğini sıhhatle kucağına al inşallah. Bize de dua et nolur. Ben de Ekim de dondurulmuş embriyomla 4. Kez deneyeceğim.Kızlar bende az önce doktordan çıktım bebiş in kalp atışlarını gördük.ama doktor dinletmedi.dinletmek için kullandıkları cihaz gebeliğin erken dönemleri için zararlı imiş.benim sabah kanama oldu kahverengi onu sordum.sıkıntı yok korkma normal dedi.eğer crinone jel ile kahverengi tortu gelirse panik yapmayın tamam
Amin canım.senin daha öncekilerde dondurulmuş varmıydıCanım çok sevindim. Sonunda Allah nasip etti bak, ne Mutlu sana. Sağlıklı bir hamileliğin olsun, sonunda da güzel bebeğini sıhhatle kucağına al inşallah. Bize de dua et nolur. Ben de Ekim de dondurulmuş embriyomla 4. Kez deneyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?