TRANSFERİNİ YAPTIRIP BEKLEYENLER!

Gerekecek zaten cuma da yaptırsam tekrarlamak gerekecek o yüzden diyorum zaten yaptırsam mı acabaa diye nasolsa öyle de böyle de 2-3 kere yapılacak. Bencede yarın sabahh yaap sonra da bize güzel haberlerinii veeer. Senden daha çok heyecanlandım valla

Aksam 7 idrariyla cikar mi O testleri de hic sevmem biliyormusun..ovulasyon testi de bile cift cizgi goremeyince aglardim:) mesela tedavi oncesi karbonat testinde gordum o testlerde gormedigim cift cizgiyi,ahaa dedim oldu bu sefer2 gun sonra kendimi acibademde buldum..halbuki o kadar da kabarmisti karbonat

:))yani korkuyorum aslinda deli gibi,cizgi gorememekten ama merakim agir basacak sanirim..eger yarin mesaj yazmazsam hic sorma emi:)

Canım bence yaptır, dediğin gibi nasılsa birkaç kez yapılacak! Bende yarın gidip kantesti yaptırıyım diorum! 7.gün! En azından hiç yoksada bilmek istiyorum artık

:))yani korkuyorum aslinda deli gibi,cizgi gorememekten ama merakim agir basacak sanirim..eger yarin mesaj yazmazsam hic sorma emi:)
Anlaştık ama benim içime o çizgi çıkacak gibi doğuyor. Güzel haberini bekliyorum. Bu arada test günün herhangi bir saatinde yapılabiliyormuş sabah ilk idrara gece çok sıvı tüketmeden çıktığın için daha yoğun beta hcg oluyormuş, gün içinde sıvı tüketip idrara çıktığın için daha düşük olabiliyormuş yani değer ama varsa çıkar tabikii. Sen iki tane al dandiklerden benim gibi birini gidince birini de sabah yaparsın

Kızlar benim sonuç sıfır tutmamış

Kızlar benim sonuç sıfır tutmamış
Aaaa canım çok üzüldüm yaa hayırlısı olsun ama sıkma canını vardır bir hayır. Dinlen biraz kafanı vücudunu toparla tekrar denersin inşallah zamanı gelmemiş demek ki daha.

negative olunca çok üzülüyoruz o kadar emekten sonra o kadar masraftan sonra... Ben manevi olarak yıpranmayı unuttum, bıraktım artık maddi olarak toparlanmak çok vakit alıyor zaten. Tüp bebek yaptırmak çok masraflı devlete gitsen ilgi alaka güven verilmiyor. Özele gitsen paranı alana kadar ister olsun ister olmasın kimse için önemli değil. Yani tüp bebek yaptıranlar sayısı bu kadar artmışken bir iyileştirme yok bir gelişme kaydedilmiyor. 2. Tüp bebek denemesi için eski borçları bitirmek sonra yenisine başlamak zorundayız. Tabi moral ve motivasyon için zamana ihtiyaç var ve yaşımızda büyüyor hergeçen gün...
Allahım bizlere güç ver Tüp bebek yaptıran her kadın eski sağlığını bulamıyor YUMURTALARIMIZI alırken bir kamçı vurularak erken menepoza girmeye mahkum ediliyoruz .... o ilaçlar hormon ayarlarımızı bozuyor Herşeyin hayırlısı ama gerçekler ...

Kızlar 14 eylül çarşMba tek 5.gün embriyosu transfer edildi bugün test yaptım 24.91 çıktı! 6.gün için fazlamı iyimi sizce?

Bende 8. Günümdeyimm biz sabırsızlar bekleyemiyıruz 12. Günü. Şimdi sonucumu aldım 119.45 çıktıııı
Harika cnm çok mutlu oldummm, Allahım isteyen herkese nasip etsin Bizede sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Sen doktoruna yazdın mı?

Harika cnm çok mutlu oldummm, Allahım isteyen herkese nasip etsin Bizede sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Sen doktoruna yazdın mı?
Çok teşekkür ederim canım benim amin inşallah . Evet söyledim perşembe bir daha yaptır iki kat artış bekliyoruz dedi sonuca göre perşembe tekrar konuşuruz dedi.

Merhaba Bahrik, tüm sancılarım pozitif sonuç içinmiş :) bugün aldım haberi olumlu pozitif çıktı iki gün sonra tekrar kan alığ değerime bakacaklar inşallah güzel olur. allah herkesin yüzüne gülsün inşallah

Ayy hadi inşallah.ikiye katlanır mis gibi.Rabbim tamamına erdirsin

arkadaşlar merhaba b ende nasip de 3 ekimde muaynemi olup tüp bebek için iğnelerime başlıycam fakat aklıma takılan bir şey var benim gittiğim doktorum herhangi bir hastanede çalışmıyor özel muaynanesi var ve toplama ve transferide raporlu olduğum için acıbadem hastanesinde yapacağını söyledi toplamayıda transferide kendisi yapacakmış böyle birşey gelen varmı başına

hangi acıbadem? birde senin rutin kontrollerini nerede yapacak doktorun? toplama ve transferi anlaşmalı olduğu hastane var ise yapabilir tabi aam neden farklı bir doktor denemiyorsun istanbulda mısın

Çok teşekkür ederim canım benim amin inşallah . Evet söyledim perşembe bir daha yaptır iki kat artış bekliyoruz dedi sonuca göre perşembe tekrar konuşuruz dedi.
Canım selam, ben bugün 10.gün kan tahlili yaptırdım! 144 çıktı Senin durum nedir? Pazartesi 3. Tahlili istedi doktor Nezaman biticek bu stres

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…