TRANSFERİNİ YAPTIRIP BEKLEYENLER!

Selam kızlar pazartesi transferim oldu fakat o günden beri adet olcakmisim gibi agrim var ve Jeli kullanrkeb de hafif pembe tortu geldi bir iki kez ve bu ümitlerimi tüketti çarşamba kan vereceğim o zaman netlesecek ama beni. Gibi olup pozitif sonuç alan var mı? 3.denemem

İlişkiye girmeden çifler birbirini rahatlatır ya o şekil sordum

Benim bu haftaya kadar sancılarım hiç bitmedi şimdi 7.haftalığım inşallah.jele gelince ilk günden beri pembe gelDi ve psikolojimi alt üst ediyordu.iki gün öncede çamur renginde geldi koştuk hastaneye bişey yok dedi doktor.jeli takma tahriş oluyordur içerisi yada önceki biriken kanlar geliyordur.normal dedi

İnşallah öyledir canim inşallah çarşamba günü poziif sonuç aliriz içim rahatladı çok çok saol Allah hepimizin bebislerine kavuşmasını nasip etsin

merhaba arkadaşlar hamile olanlara hayırlı olsun, rabbim kucağınıza almayı hepinize nasip etsin, bekleyenlerde inşallah güzel sonuçlar alırsınız ,beklemek çok zor biliyorum,Allah'ım herkesi sevindirsin , sizlere bi sorum olacak belki bilginiz vardır,biz ocak ayında denedik negative oldu ,biz o zmn eşimin spermi dondurmuşduk bidaha deriz diye gitsem doktora ,donmuş spermle denesem ,eşim gelemiyecek ben gidecem nasıl olur olmazmı kafam çok karışık yardımcı olabilirmisiniz,bu 3. olacak 2 defa negative oldu

Transferde eşine gerek yokki canım dondurdularsa yaparlar bide 2 tane koyuyolar 3.denemeye sen git doktoruna

Transferde eşine gerek yokki canım dondurdularsa yaparlar bide 2 tane koyuyolar 3.denemeye sen git doktoruna

sağol arkadaşım gitmeyi düşünüyomda korkuyorum işde ,iki tadevidede üç tane koydular ikicisinde tutdu ama sonra değerler düşdü olmadı nasip değilmiş

sağol arkadaşım gitmeyi düşünüyomda korkuyorum işde ,iki tadevidede üç tane koydular ikicisinde tutdu ama sonra değerler düşdü olmadı nasip değilmiş
Ümidini kaybetme allah büyük elbet birgün hepimiz kucamıza alıcaz bebişlerimizi bende yarın sonucumu öğrenmeye gidiyorım bakalım bebiş tutunmuşmu

Ümidini kaybetme allah büyük elbet birgün hepimiz kucamıza alıcaz bebişlerimizi bende yarın sonucumu öğrenmeye gidiyorım bakalım bebiş tutunmuşmu

inşallah yüzünüz güler hayırlı haberlerini alırız inşallah ,pes etmemek lazım doğru ümidimizi kaybetmeden yola devam edebilmek sizlerden desdek almak ne güzel, birbirimizi anca biz anlıyoruz

inşallah yüzünüz güler hayırlı haberlerini alırız inşallah ,pes etmemek lazım doğru ümidimizi kaybetmeden yola devam edebilmek sizlerden desdek almak ne güzel, birbirimizi anca biz anlıyoruz
Günaydın kızlar hastanedeyim kan verdim sonuç öğleden sonra çıkıcakmış çok heycanlıyım

Günaydın kızlar hastanedeyim kan verdim sonuç öğleden sonra çıkıcakmış çok heycanlıyım
Ayy hadi inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsın. Valla bende heyecan yaptım güzel haberlerini bekliyoruz mutlaka

Hadi hayırlısı..Güzel haberlerin bizlere de umut olur işalah..
Ne yaptınn test yapacak mısın bugün? Eşim 4-5 tane test almıştı dün bitini yapmıştım ya dayanamadım bugün yine yaptım çizgi daha belirgin. Gidip kan testi yaptırsam mı çok mu erken bilemedim

oo gittikçe belirginleşiyor
bugun işe başladım, normal hayata dönmek iyi geldi..eve dönerken eczaneye uğrayıp test almayı ve sabah yapmayı düşünüyorum bakalım.. bir yanım da çok korkuyor..ama dayanamayıp yapıcam galiba:)
testi bugun yaptırsan da değer artıyor mu artmıyor mu tekrar baktırmam gerekmicek mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…