bu cuma kalp atışını duyacaksın maşallah,çok heyecanlı bir bekleyiş, beni de 14 ekimde çağırdı, izin almam sorun olduğu için 15 ekimde gideceğim, allahın izniyle inşallah kalp atışlarını da duyacağızGün için 4+4 dedi ama desiğim gibi benim sat ve yerleştirme aynı nerdeyse. Yerleştirme tarihini de sordu ve bir hafta sonra gel dedi bu cuma için randevu aldım cumartesiye yer yoktu.
Süper canım valla hemde ne heyecanlı bekleyiş. Cuma bana biraz erken gibi geldi ama bakalım 5+4 gibi birşey olacak duyulur heralde.bu cuma kalp atışını duyacaksın maşallah,çok heyecanlı bir bekleyiş, beni de 14 ekimde çağırdı, izin almam sorun olduğu için 15 ekimde gideceğim, allahın izniyle inşallah kalp atışlarını da duyacağız
kalbi ne zmn durdu neden durdu dr acikladi mi nedeni belli miydi..kusura bakmayin uzmek istemem ama bn de hamileyim ve cok yeni bunu okuyunca korktum.Benim doktorum 10. gün test yaptır demişti dün akşam yaptırdım sonuç 494,05 çıktı inşallah benimde bu kez sağlıklı bir gebelik olur önceki gebeliğim de bebeğimin kalbi durmuştu.Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah.
5+4te kalp atışı duyulur mu ki?Süper canım valla hemde ne heyecanlı bekleyiş. Cuma bana biraz erken gibi geldi ama bakalım 5+4 gibi birşey olacak duyulur heralde.
gec gitsem sıkıntı olur mu ki acaba.6. Haftada gitmiştim 2. Tüp bebekte kese ve kalp atışını gördüm ama kalp atışı Yeni başlamıştı ekranda belli oluyırdu tabi alttan muayene ile gördü
Normalde 6. Hafta kese 8. Hafta kalp duyulur
Nkdr geç gitceksin cnm bi kaç haftadan bşy olmaz tedavi olduğun merkezi ara ilaçlarına devam edecekmisin çıkartıp yada ekliycegi ilaç varmı onu öğrengec gitsem sıkıntı olur mu ki acaba.
1hafta kadar diyorum..ama bu ilac meselesi var gideyim bn en iyisiNkdr geç gitceksin cnm bi kaç haftadan bşy olmaz tedavi olduğun merkezi ara ilaçlarına devam edecekmisin çıkartıp yada ekliycegi ilaç varmı onu öğren
1 haftadan bşy olmaz bende eğer pozitifse hemen gidemiycem ama ilaçları telefondan sorcam1hafta kadar diyorum..ama bu ilac meselesi var gideyim bn en iyisibikac defa gorustuk ama olsun gideyim..
snn ne kadar oldu cnm?1 haftadan bşy olmaz bende eğer pozitifse hemen gidemiycem ama ilaçları telefondan sorcam
ben 5. haftamdı alttan muayene ile keseyi gördük, kalp atışı için 7. haftada çağırdı,5+4te kalp atışı duyulur mu ki?
duyuluyorsa bnde bikac gun gec gideyim keseyi kalbi beraber duyalim gorelim..carsamba gel dedi dr um kese icin,crsb tam 5haftalik olck
bence doktorun dediği tarihte git, keseyi gördükten sonra ilaçları azaltıyor,1hafta kadar diyorum..ama bu ilac meselesi var gideyim bn en iyisibikac defa gorustuk ama olsun gideyim..
Bana da etken geldi zaten bu hafta kalp atışı için çağırması ama nasılsa kontrol bi daha para da vermicem en azından kalp atışı duyulmasa da keselerimi daha net görmüş oluruzben 5. haftamdı alttan muayene ile keseyi gördük, kalp atışı için 7. haftada çağırdı,
var mi snn bir belirtin,bn de hala bisey yok:)arada bel kasik agrisi oluyor,birazcık da gogus agrisi..yani mide bulantisi bas donmesi vs hic yok..ben 5. haftamdı alttan muayene ile keseyi gördük, kalp atışı için 7. haftada çağırdı,
benim ara ara adet sancım ve bel ağrım oluyor, geçen hafta sol tarafımda çok keskin batmalar hissettim, çok korktum hatta,çok şükür geçti, iki gündür miğdem bulanıyor, dün pek yemek yiyemedim, inşallah geçer bu miğde bulantıları,var mi snn bir belirtin,bn de hala bisey yok:)arada bel kasik agrisi oluyor,birazcık da gogus agrisi..yani mide bulantisi bas donmesi vs hic yok..
Kız olmasın mide bulantısı ben ölüyorum afedersin kusamiyorum da bi şey yiyemiyorum kokulardan tiksiniyorum dua et bence miden bulanmasin cnmvar mi snn bir belirtin,bn de hala bisey yok:)arada bel kasik agrisi oluyor,birazcık da gogus agrisi..yani mide bulantisi bas donmesi vs hic yok..
Insallah pozitifi görürsün canım..Arkadaşlar merhaba. Ben de az önce kan verdim sonucu bekliyorum. Dua edin bana Bugün transferin 16. Günü.
insallah guzel sonuclar alirsinArkadaşlar merhaba. Ben de az önce kan verdim sonucu bekliyorum. Dua edin bana Bugün transferin 16. Günü.
ya tabii olmasin da boyle de insan ndn olmuyor acaba diyor:)) snn kacinci haftan?Kız olmasın mide bulantısı ben ölüyorum afedersin kusamiyorum da bi şey yiyemiyorum kokulardan tiksiniyorum dua et bence miden bulanmasin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?