TRANSFERİNİ YAPTIRIP BEKLEYENLER!

Canım selam, ben bugün 10.gün kan tahlili yaptırdım! 144 çıktı Senin durum nedir? Pazartesi 3. Tahlili istedi doktor Nezaman biticek bu stres
Bende dün yaptırdım canım 2. Tahlili 293 çıktı ama benim ilki bile 119 du biliyorsun, ikiz olmasından şüphelenmiyo değilim. Yarın sonuncuyu yaptıracağım, sonra keseyi görmek için ultrason muayenesini bekleyeceğim 2 hafta sonraya kadar.

ALLAHIMMM SEN İSTEYEN HERKESE HAYRLI SAĞLIKLI SIHATLI AHLAKLI İMANLI BEBİŞLER VER.... KUCAKLARI BEBEKLE EVLERİ BEBEK SESLERİYLE DOLSUN.... EMEKLERİMİZİ BOŞA ÇIKARMA SEN GÖNLÜMÜZDEKİLERİ HAKKIMIZDA HAYIRLI KIL.... AMİNNN

Canım selam, ben bugün 10.gün kan tahlili yaptırdım! 144 çıktı Senin durum nedir? Pazartesi 3. Tahlili istedi doktor Nezaman biticek bu stres
hayırlı olsun tatlım kat kat artsın inşallah. Benim de Cuma günü 3.gün embriyosu transfer yapıldı. 12 gün sonrasına tarih verdiler test için. 10.gün yaptırsam sonuç alabiliyor muyuz?

Merhaba arkadaslar.insallah hepinizin bebekleri tutunur. Ankaradayim onumuzdeki ay tup bebege baslicaz nasipse. Ankarada bana merkez ve dr onerebilir misiniz? Baskent unv ağır basiyo ama bilmiyorum. Bizim erkek infertilitesi.

merhaba arkadaşlar benimde bugün 7.günüm telaşla sabırsızlıkla 3 gün sonrayı beklemedeyim test için Allahım inşallah yüzümüzü güldürür hayırlısıyla.
bekleyen dileyen herkese nasip etsin Allahım anneliği .

Selam kızlar inşaalllaaahhh hepimiz alırız kucağımıza bebişlerimizi. Benim bugün 3. Günüm transferde. İlk günden beri batma şeklinde kasığımda ağrı var. Hemşirem yumurtalıklar aşırı uyarıldı normal diyo. Henüz işe başlamadım 6. Günümde başlıcam umarım o zamana kadar geçer işyerindekilerin haberi yok çünkü. İnşaalllaaahhh tutunmuştur bebişlerim. Çift embriyo transferi ve ilk denemem.

Amin insallah güzelim.. Allah kucagina almayi nasip eder..

O zaman sana biraz moral olsun, benimde ilk denemem ve çift transferdi bugün keselerimizi gördük çok şükür darısı senin ve tüm isteyenlerin başına inşallah.

O zaman sana biraz moral olsun, benimde ilk denemem ve çift transferdi bugün keselerimizi gördük çok şükür darısı senin ve tüm isteyenlerin başına inşallah.
Ayyy çok sevindimmm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı başımaaaa

Masallah canim rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin.ne buyuk bi mutluluktur bende ilk deneme tekti kimyasal oldu simdi cift embriyo koyulcak cok heyecanli ve istekliyim insaalh bizde senin gibi guzel haberler aliriz

Masallah canim rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin.ne buyuk bi mutluluktur bende ilk deneme tekti kimyasal oldu simdi cift embriyo koyulcak cok heyecanli ve istekliyim insaalh bizde senin gibi guzel haberler aliriz
İnşallah canım Allahım isteyen uğraşan herkesin uğraşlarını istediği gibi sonuçlandırsın.

Maşallah çok sevindim, çok şükür, doktor gün hesaplamasını yaptı mı ve kalp atışı için ne zaman çağırdı

Maşallah çok sevindim, çok şükür, doktor gün hesaplamasını yaptı mı ve kalp atışı için ne zaman çağırdı
Gün için 4+4 dedi ama desiğim gibi benim sat ve yerleştirme aynı nerdeyse. Yerleştirme tarihini de sordu ve bir hafta sonra gel dedi bu cuma için randevu aldım cumartesiye yer yoktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…