TRANSFERİNİ YAPTIRIP BEKLEYENLER!

snn 6 hafta mi oldu belki bnm daha erken,ondandir.

Kızlar lütfen tecrübelerinizi yazarmısınız benim 5. Gün embiryosu oldu ve bugün transferimin 5. Günü ama hiç belirtim yok göğüslerim iğnelerden beri agrıyo zaten onun dışında hiçbişey hissetmiyorum ilk denemem erken gebelik testi aldım yapsam silikte olsa gösterirmi

Selam canim.. Erken test yapipda morelini bozma canim.. Biraz daha sabret en az bi 3 - 4 gün daha..

cnm bn bugun kesemi de gordum hala hicbir belirtim yok..sadece son gunlerde adet olacak gibiydim.baska da bisey yoktu.test yapma moralin bozulmasin..hatta o kadar ki teste gittigim gun cok aglamistim,tutmadi diye.Ama elhamdülillah..

Benimde 8. Gün bende bekle derim erken testler moral bozabilir aynı ve daha fazla ağrılar bendede var ama ilaçlardan olma ihtimali %90 maalesef

cnm bn bugun kesemi de gordum hala hicbir belirtim yok..sadece son gunlerde adet olacak gibiydim.baska da bisey yoktu.test yapma moralin bozulmasin..hatta o kadar ki teste gittigim gun cok aglamistim,tutmadi diye.Ama elhamdülillah..
Hayırlı olsun bebişin sağlıkla kucagınia almayı nasip etsin allahh:)çok zor bi süreç bişeyler hissetmeye çalışıyorum sürekli acaba bebeğim benimlemi diyeilk denememiz ikimizdede problem yok ama çocugumuz olmuyodu sebepsizumarım allahım hayırlısını nasip etsin okadar yorum okuyoruz ki insan bi korkuyo bi ümitleniyo ve sorulara sürekli cvp arıyorum test yapsam üzülürmüyüm çok bilmiyorum

Benimde 8. Gün bende bekle derim erken testler moral bozabilir aynı ve daha fazla ağrılar bendede var ama ilaçlardan olma ihtimali %90 maalesef
Siz test yaptınızmı acaba blast oldugu için bugün aslında 10 günlk olmuyomu sonuç için beklemek çok zor hep aklımda zaman hiç geçmiyo ateş ölçüyorum hep 36,9çıkıyo genelde bu bi işaretmi acaba??

bizim de esimle hicbir sıkıntımız yoktu ona ragmen hic olmadi..ben ogrenciydim ustunde cok durmadik bu defa ciddi ciddi ustunde durduk emek verdik maddi manevi..Cok sukur Allahima tuttudedigim gibi belirti arama benim hala biseyim yok..hatta annem ariyor hala belirtin yok mu diye soruyor:)) yahu keseyi gorduk inan artik diyorum ama nafile...hafif arada belime agri giriyor o kadar..
bi de şu yerlesme kanamasi meselesi de yok,yani bn de o da olmadi,cok okudum yiprattim kendimi ama bosuna..sadece ikinci acayip basim agridi ilac alacaktim ki gorumcem izin vermedi,hic oyle bir agri cekmedim..ama migrenim var bnm,bnce ondan oldu.

İlk denemenizmi ydi nerde yaptırdınız kaçıncı gün embiryosu kaç tane konuldu benim 5. Gün ve 4 tanede donduruldu 2 si 1. Kalite doktor çok iyi bence donduralım dedi yani hiç tutmıycakmış gibi düşünmemiştim ama yorumlara dalınca artık endişelenmeye başladım bişeyde hissetmeyince dahada bi korkuyorumm sebepsiz tutmayan çok var keşke hiç araştırmasaydım diyorum bazenherşey allahtan hayırlısını diliyorumBana doktor minoset kullanabilirsin dedi hatta lansorda kullandım midem için bunlar şusn çokmu zararlı ama sordum hep kullanabilirsin dedi

bizim 2.denemeydi ilkinde rahim kalinligi yetersizdi biz israrla yapalim dedik beklemedik,iznim yoktu diye..yaptik tutmadi..2 embriyo birakildi,5.gun embriyosuydu bu seferki..ilac evet bana da kullanabilirsin dedi ama almadım,korktum.
bu arada dondurulmus embriyoydu bizimki..diger seferden kalanlardi,dondurmustuk.bu yilki iznimde de onlari degerlendirdik:)) darisi basina..
inan yorumlara bakarken bn de cok bunaldim dedigim gibi teste giderken bile agladim gozlerim şişti.laboratuarın onunde beklerkem bol bol yasin ayetel kursi okudum ve resmen yaniyordum o gun..belki o ates basmasi da belirti olabilir bilmiyorum cnm..ama sakin takilma yine diyorum bugun 16.gunum hala tık yok.:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…