Anlatılmaz yaşanır olunca görürsünTransfer nasıl oluyor cok agrilimi kizlar merak ediyorum bide transfer sonrasi surec beni neler bekliyo cok heyecanliyim
Ağrı falan olmuyor beş dakikalık bi işlemTransfer nasıl oluyor cok agrilimi kizlar merak ediyorum bide transfer sonrasi surec beni neler bekliyo cok heyecanliyim
Hayırrrrr idrara sıkışık alıyorlar o şekilde rahim içi daha net görünüyormuş. İçeriye bırakıyorlar embriyoyu bu kadar 5 dk falanTransfer nasıl oluyor cok agrilimi kizlar merak ediyorum bide transfer sonrasi surec beni neler bekliyo cok heyecanliyim
Hiç ağrılı olmuyor idrara sıkışık olduğun için hiç hissetmiyorsun bile merak etme. Spekulum aleti takılıyor kanül var uzun plastik incecik zaten onun içine embriyolari koyup gönderiyorlar ve bittiiiiTransfer nasıl oluyor cok agrilimi kizlar merak ediyorum bide transfer sonrasi surec beni neler bekliyo cok heyecanliyim
Cok teşekkür ederim kafamdaki sorular gitti azda olsaHiç ağrılı olmuyor idrara sıkışık olduğun için hiç hissetmiyorsun bile merak etme. Spekulum aleti takılıyor kanül var uzun plastik incecik zaten onun içine embriyolari koyup gönderiyorlar ve bittiiiisonucu çok güzel anı yaşa acı falan asla düşünme acımıyor zaten o kadar kısa bir işlem ki 5 dakika bile sürmüyor sonra odada dinleniyorsun ve çıkıyorsun
Anladim canim sağolunHayırrrrr idrara sıkışık alıyorlar o şekilde rahim içi daha net görünüyormuş. İçeriye bırakıyorlar embriyoyu bu kadar 5 dk falan
Uyutularak transfer olacaktım. Galiba bu yorumunla ben bilinçli bir şekilde bebeğime kavuştuğum anı görebilicem. Vesileside sen olacaksınHiç ağrılı olmuyor idrara sıkışık olduğun için hiç hissetmiyorsun bile merak etme. Spekulum aleti takılıyor kanül var uzun plastik incecik zaten onun içine embriyolari koyup gönderiyorlar ve bittiiiisonucu çok güzel anı yaşa acı falan asla düşünme acımıyor zaten o kadar kısa bir işlem ki 5 dakika bile sürmüyor sonra odada dinleniyorsun ve çıkıyorsun
Yaa bende anestezi ile istemiştim ama sonra söylememişim anestesisiz oldu iyi ki öyle olmuş. Asla anestezi gerektiren bir işlem değil. O an çok güzel şahit olmakUyutularak transfer olacaktım. Galiba bu yorumunla ben bilinçli bir şekilde bebeğime kavuştuğum anı görebilicem. Vesileside sen olacaksın
Anestezi almaya inanki hiç gerek yok canım eğer spekulum ile muayene daha önce olduysan aynı şey. Böyle güzel bir duyguya vesile olacaksam ne mutlu bana o an insan acı hiç düşünmüyor heyecan mutluluk bir arada oluyor ve inan çok güzel bir anUyutularak transfer olacaktım. Galiba bu yorumunla ben bilinçli bir şekilde bebeğime kavuştuğum anı görebilicem. Vesileside sen olacaksın
Hiç korkmayın çok güzel geçer inşallah bebeğinize kavuşursunuzCok teşekkür ederim kafamdaki sorular gitti azda olsa
Bende aynı şekilde altıma yapmadan odaya geçseydim diye düşündüm durdum ekrandan embriyo gönderilirken gösteriyorlar çok güzel bir an benceYaa bende anestezi ile istemiştim ama sonra söylememişim anestesisiz oldu iyi ki öyle olmuş. Asla anestezi gerektiren bir işlem değil. O an çok güzel şahit olmakve hiç ağrım sızım olmadı. Tek sorunum idrara sıkışıklıktı altıma yapmamayı düşünmekten ana zor odaklandım umarım sizler de sağlıkla kolaylıkla geçirirsiniz transferlerinizi
O kadar mı sıkışık oluyorsunuz böyle kaçıracak kadar mı ? Bir de sıkışık olana kadar bekletiyorlarmıYaa bende anestezi ile istemiştim ama sonra söylememişim anestesisiz oldu iyi ki öyle olmuş. Asla anestezi gerektiren bir işlem değil. O an çok güzel şahit olmakve hiç ağrım sızım olmadı. Tek sorunum idrara sıkışıklıktı altıma yapmamayı düşünmekten ana zor odaklandım umarım sizler de sağlıkla kolaylıkla geçirirsiniz transferlerinizi
Evet zaten yeterli sıkışıklıkta değilseniz yapamıyorlar sanırım. Son raddede gibi olmanız gerekiyor. Ama transferden sonra yarım saat yatmamıx gerekiyor. O yatışta unutmuştum heyecandanO kadar mı sıkışık oluyorsunuz böyle kaçıracak kadar mı ? Bir de sıkışık olana kadar bekletiyorlarmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?