Travesti! Acil!

Her şekilde bilmek isterdim. En zor, en başa çıkılamaz gerçeği bile....
Her şekilde de söylerdim. O benim dostumsa, başa çıkabilmek zorunda.

arkadaşının nişanlısı, nişanlının arkadaşı ve travesti akannehirüçü birlikte gittiler diyosun

herşeyi geçtim bu adam arkadaşına aids vs. gibi bir hastalık bulaştırırsa ne olacak

böyle domuzlara bişey olmaz aksi gibi gider karılarına bulaştırırlar hastalığı

söylemek zorundasın bence de.

Dürüstlük en iyi şeydiir. Hem tek başına görmemişsin ki yanında arkadaşında varmış . İki kişi de yaalan konuşmaz herhalde. Söylersin gerisini kendi bilir. Pis sapık bu erkekler ya. Cins cins insanlar.

sen doğru olduğunu bildiğin yolda ilerle arkadaşım korkup susma. Kendini o kızın yerine koy ben olsam böyle bir hata yapıp öyle biriyle evlenmektense bunu bilmeyi tercih ederim. Sen elinden geleni yap bozulacaksa arkadaşlığın bozulsun. Sana inanmayacak kadar samimiyetsiz biri ile dost kalmanın anlamı bile olmaz. Yarın bi gün evlenip çoluk çocuk sahibi olupta ayrılmak zorunda kalırsa o zaman şimdikinden bin beter üzülürsün. Sen doğruluktan yana ol emin ol ALLAH'da senden yana olacaktır.

farklı bi adresten mail atabilirsin sen kendin olduğunu belli etme iyiyken kötü olursun..
msjda herşeyi açık açık anlat çok yakınından birisiyim
sadece uyarmak istedim de

Olayın travesti olup olmamasıyla bence bir ilgisi yok...

Ortada senin deyiminle "kabak" gibi bir sadakatsizlik ve dizboyu ahlaksızlık ( fuhuş) söz konusu...

Evet, bu durumu elbette söylemelisin...

Ama nasıl söylersin,ne şekilde söyleyebilirsin bence bu konuda arkadaşının ailesinden yardım almalısın...

Aksi halde "arabozucu,iftiracı" damgasınıda yersin, iş bu noktaya gelmese bile haklı olduğun halde haksız durumada düşebilirsin...

Bu konular çok hashas konular...O yüzden çok ince düşünüp tartmalı ve duruma uygun bir şekilde söylemelisin.

Söyle bence. . Söylemezsen bir ömür boyu vicdan azabı duyarsın
İsterse konuşmasın arkadaşın senle . ama böyle önemli konuyla ilgili asıl bilgi senden çıkmış olsun

ya herkes mail at diyo ama size böyle bi mail gelse inanır mıydınız
ben şahsen biraz düşünür hemen kocama söylerdeim
kız da öyle yapcak ve nişanlısı da onu bunun gerçek olmadığına inandıracak
ya da başka bi ihtimal bi kaç gün düşüncek ve doğru olmadığına kanaat getircek
kim inanı ki bu iğrenç şeyi sevdiği adamın yapmış olduğuna

bu arada konuyu açan arkdaş son kararını bildirmedi hala galiba...

Katılıyorum. İnandırıcı olmaz mail atmak. Direkt söylenmeli...

söylemelisin bence. zaten kız her türlü aldatılmış oluyo yani kadın veya travesti farketmez. yanlış anlaşılma olduğunu da sanmam yani orda bulunduğuna göre.sen olsan böyle bişeyi bilmek istemez miydin. arkadaşım bunu bilip te bana söylemese çok kızardım ona.çünkü bu resmen ahlaksızlık.fuhuş.daha nişanlıyken böyle evlenince nolur bilmiyorum artık.

"İnsan sadece söylediklerinden değil, sustuklarından da sorumludur."
Eğer ki susarsanız; bu suskunluğunuzun hesabını kendi vicdanınıza da, allaha da veremezsiniz diye düşünüyorum.

Bence bu iş maille felan olmaz.
Arkadaşınıza bunu söylemeniz zor olabilir, kendisini çekemediğinizi düşünebilir,
iftira ettiğinizi düşünebilir...veya çok üzülüp nişanı bozulabilir.
Varsın olsun sizi yanlış anlasın size küssün yahut bozulsun nişanları böyle bi pislik nasıl olur, ama siz sakın içinizde bırakmayın, hafife alınacak bir mesele değil bu ne demek.

Rabbim o arkadaşınızı da nişanlısından bir an önce kurtarır inşallah.

kesinlikle söyle canım,ilerde bi yerden mutlaka açık vericek ve kocasının ne haltlar yediğini görücek,kaldıramıycak .o zaman suçlu hissetmiycekmisin kendini,söyleki baştan bilsin kız nasıl biriyle evlendiğini,evlendikten sonra ayrılmak daha zor.

kesinlikle söylemelisin
ama iyiken kötü duruma düsmekte var
kiskandigindan böyle seyler uydurdugunu düsüne bilir arkadasin

kız zaten söyleyecek te nası söyleyeceğini bilemiyo.
mail atabilirsin ama inandırıcı olmayabilir.çünkü kısa bi süre kalmış evlenmesine o yüzden inanmak istemez. nişanlısına sorsa da adam işin içinden kolayca sıyrılır.senin söylemen daha iyi. seni vurdurucak diil ya canım. gerekirse arkadaşına benim söylediğimi söyleme filan dersin.ama yüzüne söyleyemeyeceksen de en azından bi arkadaşına telefonla arattır. mail de at kız iyice şüphelensin.

maille falan olacak iş değil,kesinlikle inanmaz arkadaşın..
biri kıskançlık,kötülük etmeye çalışıyor falan diye düşünür..
yemin etmen falan işe yaramaz..
arkadaşını karşına alıp konuşsan bile sen kötü olursun..
arkadaşına söyleme demiyorum ama söyleyince bunlar olacaktır..

Bence de söylemelisin. Eger bi kızla görseydin söylemeyebilirsin derdim, hani adam nişanlı simdi evlenmeden önce son bir iki çapkınlık yapayım demiştir filan anlarız ama burda baska birsey var... Travestiyle birlikte olması cok rahatsız edici bir durum...Söylemezsen ve yarın arkadasın evlendikten sonra kocasının boyle bir egilimi oldugunu ögrenip aglayarak sana anlattıgında cekecegin vicdan azabını düşün... Aldatılmak cok agır bir sey ama yine bir kadınla aldatılmayı tercih ederim...Allah hicbirimize iki türlüsünü de yaşatmasın tabi. Ne yazık ki o insanlar bircok hastalıgın da bulasmasına sebep oluyorlar biliyoruz hepimiz, bi de işin o tarafını düşün, arkadasın her anlamda risk altında.. Sana inanmamayı ve sırtını dönmeyi tercih ederse bile senin vicdanın rahat olur... Ama tabi kendin icinde, arkadasın icinde en iyisine yine sen karar ver...Her ikiniz içinde hayırlısı neyse öyle olsun

Bu arada nasıl söyleyeceginse asıl sorun, tabi o da ayrıca zor bir durum ama bence direk anlat, yüzyüze... Eger cok yakınsanız yüzyüze anlattıgında samimiyetine ve dürüstlüğüne daha çok inanır. Yaşayacağı şoku da düşünürsek yanında olup ona destek de olman gerekiyor zaten... Ama zor bir görev, kolay gelsin, gerçekten çok üzüldüm

elifciz sana aynen katılıyorum. bence git yüzüne söyle uygun bbi şekilde.zaten tek te değilsin arkadaşında görmüş sanırım.onu da yanına al git.sana inanmayıp ta sırt çevirirse kendi kararı.
o arkadaşınla ne kadar yakınsınız yani en iyi arkadaşın mı

canım ya hemen söyle bu ahlaksızlığı alışkanlık edindiyse adam evlendikten sonra da yapar , ondan sonra arkadaşının kaldığı zor durumu düşünebiliyor musun ? anlat gördüklerini ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…