Ben de söylemek taraftarıyım,siz de bana kuvvet veriyosunuz.Yarın ne olursa olsun söyliycem.Ama işte ya kız nişanlısına söyler de başıma bela olursa diye çekiniyorum.Aslında bana teşekkür etmesi lazım.
ya herkes mail at diyo ama size böyle bi mail gelse inanır mıydınız
ben şahsen biraz düşünür hemen kocama söylerdeim
kız da öyle yapcak ve nişanlısı da onu bunun gerçek olmadığına inandıracak
ya da başka bi ihtimal bi kaç gün düşüncek ve doğru olmadığına kanaat getircek
kim inanı ki bu iğrenç şeyi sevdiği adamın yapmış olduğuna
bu arada konuyu açan arkdaş son kararını bildirmedi hala galiba...
sağol december,benim bi derdim olsa artık yazmaya çekinirim, inanmazlar diye :)
mafya dediğim yani böyle nasıl söylesem pek tekin arkadaşları yok,hapse girmiş çıkmış arkadaşları falan var,mahalledeki arkadaşlarından biliyorum...
benim de içim söylemedn rahat etmeyecek elbette ama birebir değil muhtemelen mail atarım,adres alıp ve int cafeden.inandırıcı bişeyler de yazarım.ne bileyim yemin ederim falan.herkese iyi geceler,çok teşekkürler fikirleriniz için.yine yarın işe gidince buraya bakarım,son kararımı verip yazarım buraya,gelişmelerden de haberdar ederim.iyi geceler.
ya herkes mail at diyo ama size böyle bi mail gelse inanır mıydınız
ben şahsen biraz düşünür hemen kocama söylerdeim
kız da öyle yapcak ve nişanlısı da onu bunun gerçek olmadığına inandıracak
ya da başka bi ihtimal bi kaç gün düşüncek ve doğru olmadığına kanaat getircek
kim inanı ki bu iğrenç şeyi sevdiği adamın yapmış olduğuna
Kesinlikle katılıyorum, yakınından biriyim diye atılan bir mail sadece kuşkulandırır ama kimse tanımadığı birinden gelen mail için evlilik arifesinde nişanlısından ayrılmaz... Dogru söyluyorsan niye gizliyorsun kimliğini der sana... Cocugun verecegü cevap da hazır ' eski kız arkadaslarımdan biridir, kıskanıp bozmaya çalısıyo aramızı bitanem, sen inanma onlara'... Ve hatta tanımadıgın birinin attıgı aptalca bir mail için sen benden nasıl şüphelenirsin diye üste bile çıkabilir... Bi de arkadasın özür dileyerek konuyu kapatmak zorunda kalır... Erkaklerin ne kadar pişkin ve zeytinyağı olduklarını hepimiz biliyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?