Travesti! Acil!

şuan bütün mesajlarını okudum canım çok zor bir durumda kalmışsın , mafya tipli demişsin dediğin gibi hertürlü kötülük beklenebilir , söylemezsen de ömür boyu vicdan azabı seni yer bitirir. arkadaşın nasıl birisi güvenilir mi yani onun için göze aldığın tehlikeye değecek birsi mi eğer öyleyse ?şöyle olabilir önce arkadaşına yemin ettir sana birşey söylüyeceğim ama yemin edeceksin ikimizin dışında kimse bu anlattıklarımı bilmeyecek diye sonra olanları anlat , korkularını belirt , olmazsa arkadaşın bu adamın arkasına bir dedektif tutsun herşey açığa çıkar başka kirli işleri varsa onları da öğrenmiş olur ,hayatı yanacak yoksa .. sen de kendine dikkat et ..

yaw başka bi isimle mail açsanız ordan arkadaşınıza yazsanız
veya tlf msj şeklinde bildirseniz başka bi numaradan?
bence bi şekilde bilmeli
iğrenç bi durum çünkü hastalıklar da cabası......
belki de adam hep gidiyodu ki travestilerin tüm hareketlerini ezberlemiş..
alışkanlıksa evlendikten sonra da gizlice gider
anlattıgınız kadarıyla da kıro bi tip vee içindeki duyguları bastırmak için onları dalgaya alıyor
bence çok zavallı bi adam..
arkdaşınız ztn böyle biriyle evlenmemeli.......

size katılıyorum...bence numarayı gizleyip msj atın yerini saatinide yazın...bir kaç kez tekrarlarsanız...arkadaşınızda nişanlısının üzerine giderse açık verebilir

Canım sen homofobi nedir hiç duymadınmı hah işte tam bu tarz insanlardır gaylar hakkında devamlı kötü konuşurlar atıp tutarlar ki bu taraflarını bastırsınlar..

Ah be bacım böylelerine homofobi denmez homo hobi denir ki
Mide bulandırıcı bi durum sempatiksalakcinni

bence benzetmiş olabilirsin travesti olsa niye evlenmeye niyetlensinki hadi kendini gizlemek için desek o gibi kişiler buna gerek duymaz rahat olurlar ve giyim tarzları farklı olur senin dediğin gibi tespih maço erkek havalarına girmezler kendilerini o tarz kaba kişilere benzetmekten haz etmezler kendilerini kadın gibi görür öyle hissederler hem vucuduna ağda yapıyomuydu yani en azından kollarını görmüşsündür beraber geziyomuşsunuzya yada kaşları alınıkmıydı tırnakları bakımlımıydı bu gibi şeylere dikkat et ve ona göre karar ver belki benzetmişsindir boşuna kimsenin günahını alma bence önce kesin olarak emin ol ondan sonra tabiki söyle ama önce omu değilmi bi anla çok benziyo olabilir önce omu değilmi kesin olarak emin olmalısın...

Yanlış anlamışsın canım
Adam travesti değil bi travestiyle birlikte olmak için pazarlık yapıyormuş sempatiksalakcinni

bende benzettiğini düşünüyorum travesti tanıdığım iki kişi var ve asla sabah erkek aşkam kadın tipinde değiller her ne kadar erkek gibi giyinmek isteselerde bi şekilde travesti oldukları belli oluyor ne bileyim vücut hatlarından yürümelerinden kaşlarından gözlerinden her şekilde yani ve benim bu tanıdığım travestiler 30 yaşını aşmalarına rağmen bırak evlenmeyi bi kıza bile aşık olmadılar.
ayrıca senin arkadaşının nişanlısı tam bi kıroymuş sanmam öyle bi erkeğin akşam mini etek giyip kıvırtcağını ama yine de karar senin istersen arkadaşına bi çıtlat ama bu durum benim başıma gelse hiç işim olmazdı kim kimle ne yapıyorsa yapsın çünkü benim eşim için deseler<allah muhafaza>aslaaaaa inanmam ve diyeninde suratına .................
bence arkadaşına desende inanmaz zaten sabret iyice dikkat et eğer oysa o gece gördüğün kendini muhakkak bi şekilde belli eder.

bahsettiği kişi travesti değil travestilerle takılıyomuşşş arkadaşının nişanlısı

bence zaman kaybetmeden söylemenin bir yolunu bul.. çünki evlenince öğrenirse daha kötü olur artı bir arkadaşın dediği gibi hastalık bulaştırır arkadaşına...
belki bir not yazıp ( yazını anlamayacağı şekilde yada bilgisayar çıktı felan işde ) durumu arkadaşına anlat isimsiz gönder en azından bir soru işareti olur kafasında..

Aman Allahımmm... Çok zor bir durum gerçekten... Arkadaşının mutlaka haberi olmalı canım bence... Bu herhangi bir mesele değil, çok ciddi bir mesele...

kesinlikle bunu arkadaşına söylemesin.mutlaka bilmesi gerek. ciddi bir konu bu. söylemezsen arkadaşına kötülük etmiş olursun. hastalığı falan da var bunun akannehir

eger söylemezsen arkadaşının günahına girersin. sonradan ögrendiğinde yazık değilmi kıza .şimdi söyleki en azından yol yakınken dönsün sonda üzülecegine başta üzülsün. hem ben üzüleceginide sanmam öyle biriyle evlenmeden kurtuldum diye dua eder hergün. üstelik bide evlendikten sonra senın bılıpte söylemediğinide ögrenirse onun bedduasından kurtulamazsın senı suçlar bilipte söylemediğin için sen söyle o ne yaparsa yapsın. ister evlensin,ister araştırsın soruştursun,ister kabullensin ama günahı sana olmasın yarın allah katındada suçlu olma derim arkadaşım.

Bence arkadasiniza degilde, ailesinden birisine soyleyin. Buyuk bir ihtimalle kiz arkadasiniz inanmayacakdir cunki, ne maille nede siz kendiniz yuz yuze soylediginizde. Ailesine soyleyemem diyorsaniz bence bi mektup yazip birakabilirsiniz evlerine, veya baskasinada yazdirabilirsiniz. Bu durumda ailesi huylanacakdir ve isi arastirmaya baslayabilirler.

Cok zor bi durum gercekdende, bi yandanda dusunuyorum aslinda sonra siz kendi basiniza bela almayin. Tehlikeli biri fln diyosunuz. ama bi yandanda arkadasiniz.. off bilmiyorum Allah herkez icin hayirlisini nasip etsin..

benim anlamadigim arkadasin senin sozune neden inanmayacak?
ben olsam arkadasima derim: "nisanlini gordum iki travestiyle konusup beraber gittiler" diye.;
gerekirse nisanlisinin yanindada soylerim.. ama laf yetistirir gibi degil
dogal bir sekilde soylerdim birazda supheli bir sekilde
mail yazmak bana pek iyi bir fikir gibi gelmedi

aynen katiliyorum, bende olsam söylerdim!
inanip inanmamak ona kalmis!!! benden çikmis olsunda o bilgi!!!
evet belkide mutlulugunu engellemis olursun ama belkide ilerde bunu ögrenmesi dönülmez yollara sokmaz!! isin asli bunu arkadasindan saklarsan, büyük bir kötülük yapmis olursun...
dedigim gibi inanip inanmamak ona kalmis, sen arkadasça uyardiysan sorun yok...
ve gerekirse yüzlesebileceginide söyle... neden resmini de çekmedin ki, al sana kapi gibi ispati... bilipte söylememek,bir insanin arkasindan is çevirmek gibidir ayni...

Arkadasın tanımadıgı bir adresten geken mail'e tabiki inanmayacaktır.Direkt söylemek en dogrusu.Ayrıca sen onun arkadasısın neden sana inanmasın ki.Zaten aranızdaki bag güclüyse senin onu kıskanamayacagını bilmesi gerekir.

Hersey olabilir nisanlısı kandırabilir tekrar barısır.Ama sen en azından elinden geleni yapmıs olursun.

konu sahibi bi de sonucu yazsa çok iyi olacak okadar kişi dil döktük burda ya sonucu bilmek hakkımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…