- 22 Eylül 2015
- 18
- 11
- 3
- 31
- Konu Sahibi Belieberarz
-
Neden surekli konularima yardım etmeye dair tek bir harf bile bulunmayan cevaplar veriyorsunCanın sıkılıyor sanırım?..
Bir sürü derdimi biriktirmiş olamazmiyimBüyük totoya noldu kız,ne çabuk konu değiştirdin..uyu annem sen ya...geç oldu bak...daha çok kucuksunileride fistikgibi olursun...
Lise 1 e gidiyorum bizim sınıfta şişko bir çocuk vardı ben den hoşlanıyor du ve sadec o değil onun gibi niceleri.benimle sürekli kaşlarımla yuzumle dalga geciyorlardi o çocuk bana bi gün travesti dedi ve sınıfta da hoşlandığım bir çocuk vardı o da bana gulmustü o gün bugündür bana tro diyorlar. Ayrıca büyük bir burnumda var. Kendimi çok kötü hissediyorum.böyle dusunulmesiyle ben de kabul ettim sanırım.
Squat yap diye belirtmiştim. Neresini dalga olarak algıladın?Neden surekli konularima yardım etmeye dair tek bir harf bile bulunmayan cevaplar veriyorsun
Senin canın sıkılıyor sanırım (?)
Oturup konuşmayı anlayacak kişiler olsalardı zaten başta onur kırıcı bu lafı etmezlerdiarkadaşlarınla oturup konuşman taraftarıyım. rahatsız olduğunu belirt. onlarla arkadaş olmaya çalış. bence düzelirler
Iyide sen bu hizla dalagim çok büyük bobregim çok küçük diye konumu açıp durucan sabaha kadar.bir konuda hepsini anlatsaydin ya,daha iyi olmazmiydi?Bir sürü derdimi biriktirmiş olamazmiyim
Ben dalga geçtiğini söylemedim zaten.Squat yap diye belirtmiştim. Neresini dalga olarak algıladın?
sende fazla önyargılısın bence. otur konuş nice insanlar adam oluyo onlarda olurOturup konuşmayı anlayacak kişiler olsalardı zaten başta onur kırıcı bu lafı etmezlerdi
Siz yetkili bir beysiniz sanırımIyide sen bu hizla dalagim çok büyük bobregim çok küçük diye konumu açıp durucan sabaha kadar.bir konuda hepsini anlatsaydin ya,daha iyi olmazmiydi?
Haklısınız denemeye calisirimsende fazla önyargılısın bence. otur konuş nice insanlar adam oluyo onlarda olur
Öncelikle o olayı yazdım çünkü benden hoşlanan bir i bile öyle düşünüyor diye üzüldümSenden hoslanan cocuk ve cocuklar seninle dalga gecmek icin sana travesti mi dediler.
Asiri ozguvenlisin ve de asiri guvensizsin.
Sen kendine gulersen onlarin sana gulmesi normaldir.
Ben yuz ne demiyorumbenimde burnum büyük ne alaka travestilikle canım . gül geç takma bana neler neler dediler. sende başkalarına şişko diyorsun, şişko denir mi hiç?
Ordan bey gibimi gözüküyorum,vallahi uykun gelmiş senin...ayrıca bu kadar zoruna gidiyorsa neden arkadasini anlatirken şişko diyorsun? Hem konunun başlığına bak sen kendin ''travestiye benziyorum'' yazmissin,bu ne çelişki böyle...neyse iyi geceler...Siz yetkili bir beysiniz sanırım ..D pardon konu sınırının olduğunu bilmiyordum.
Ben yuz ne demiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?