Travesti ye benziyorum

Belieberarz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2015
18
11
3
31
Lise 1 e gidiyorum bizim sınıfta şişko bir çocuk vardı ben den hoşlanıyor du ve sadec o değil onun gibi niceleri.benimle sürekli kaşlarımla yuzumle dalga geciyorlardi o çocuk bana bi gün travesti dedi ve sınıfta da hoşlandığım bir çocuk vardı o da bana gulmustü o gün bugündür bana tro diyorlar. Ayrıca büyük bir burnumda var. Kendimi çok kötü hissediyorum.böyle dusunulmesiyle ben de kabul ettim sanırım.

arkadaşlarınla oturup konuşman taraftarıyım. rahatsız olduğunu belirt. onlarla arkadaş olmaya çalış. bence düzelirler

Büyük totoya noldu kız,ne çabuk konu değiştirdin..uyu annem sen ya...geç oldu bak...daha çok kucuksunileride fistikgibi olursun...

Lisede beni de hiç kızdan saymazlardı. Acımasız pislikler.

Siz de hiç biriyle konuşmayın. Muhattap almak zorunda değilsiniz.

Siz kendinizi başka şeylerle ön plana çıkartın. Kendinizi geliştirin. Ne bileyim, notlarınız en azından sınıfın en iyisi olsun.

Onlar kim ki sizinle dalga geçebilsin? Kendi hallerinde takılsınlar. Boşverin.

Orası lise. Çok takılmayın. Siz kendinizi bilin yeter.

Ben şimdi üniversitedeyim. Benimle dalga geçenler şimdi çıksın bakalım karşıma. :)

Senden hoslanan cocuk ve cocuklar seninle dalga gecmek icin sana travesti mi dediler.

Asiri ozguvenlisin ve de asiri guvensizsin.

Sen kendine gulersen onlarin sana gulmesi normaldir.

Senden hoslanan cocuk ve cocuklar seninle dalga gecmek icin sana travesti mi dediler.

Asiri ozguvenlisin ve de asiri guvensizsin.

Sen kendine gulersen onlarin sana gulmesi normaldir.
Öncelikle o olayı yazdım çünkü benden hoşlanan bir i bile öyle düşünüyor diye üzüldüm
Bunun güvenle alakas ne
Kime travesti dense üzülüp etkilenir

benimde burnum büyük ne alaka travestilikle canım . gül geç takma bana neler neler dediler. sende başkalarına şişko diyorsun, şişko denir mi hiç?

Siz yetkili bir beysiniz sanırım ..D pardon konu sınırının olduğunu bilmiyordum.
Ordan bey gibimi gözüküyorum,vallahi uykun gelmiş senin...ayrıca bu kadar zoruna gidiyorsa neden arkadasini anlatirken şişko diyorsun? Hem konunun başlığına bak sen kendin ''travestiye benziyorum'' yazmissin,bu ne çelişki böyle...neyse iyi geceler...

Ben yuz ne demiyorum

kompleksli kişiler başkalarını mutsuz etmek , kompleks yaratmak için saçmalar. ve şuan arkadaşlarının hepsi ergen onlar dikkat çekmek için senin üzerinden kendilerince espiriler yapıyolar ve sende gereksiz yere takıyosun. takma bozma psikolojini doğruluk payı olamaz çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…