Travesti ye benziyorum

lise 1'deki halimi hatırladım da.. "travesti" kelimesini iltifat olarak alabilirdim.
inan yıllar içinde çok değişeceksin. fiziğin, duruşun, yüz hatların tamamen olgunlaşacak ve halinden eser bile kalmayacak. o yüzden hiç kafana takma sana kötü yorum yapanları. ha bu arada kendini de kimseye ezdirme. eğer alındığını belli edersen daha çok üstüne gelirler.
bir abla tavsiyesi :)

Öncelikle o olayı yazdım çünkü benden hoşlanan bir i bile öyle düşünüyor diye üzüldüm
Bunun güvenle alakas ne
Kime travesti dense üzülüp etkilenir

Bak canım
Liseyi bırak ilkokulda nelerimle dalga geçtiklerini yazsam sana roman olur
İsmimle geçtikler, ayakların büyük diyip geçtiler (ki değildi). Dörtgöz dediler, oğlan çocuğu dediler
Daha lise birdesin. Çocuk sayılırsınız.
İnan imaj herşeydir. Saçlarım kıvırcıktı hep toplardım sonra jöle sürüp açmaya başladım. Gözlüklerimi atıp lens taktım. İnsan ilişkilerimi ve verdiğim tepkileri tekrar gözden geçirdim (çünkü sen onlara onların hoşuna gidebilecek komik bir tepki verirsen ve rahatsız olduğunu belli edersen daha çok üstüne gelirler. Mesela sana tro diye seslendiklerinde dönüp bakma. Tro lafını hiç duymamış gibi yap. Ta ki adınla seslenene kadar. Bir süre sonra sıkılırlar aman bu kızla da uğraşılmıyor baksana tepki bile vermiyor derler) sonra kaşlarım çok gürdü onları toparlattım. Kısacası imajımı değiştirdim. Hem özgüvenim arttı hem onlRın bana saygısı. Üstelik derslerim de çok iyi olmuştu. Dalga geçenler yalvarıyordu nolur sıra arkadaşı olalım bu sınavda diye... Takma kafana. Yokmuş gibi onlar seslenmiyormuş gibi davran

Banada ayı ve bıyıklı derlerdi dert etme liseden Sonra kuğu gibi olursun şu ergenlik bir geçsin

tro ne be?

sabah sabah tövbe

bana da ortaokulda iskeletor diyorlardı çok zayıftım çünkü lise de bir değiştim pir değiştim ve gayet hoş bir kadinim yani bence öyleyim

Belli ki sen olgunsun onlar ise ergen. Hangi yaş ve durumda olursa olsun bir insana hakaret etmek ayıptır. Bu söylediğiniz kötü bir profile işaret ediyor, bana bu şekilde hakaret etmeye hakkınız yok diyebilirsin. Ve fazla umursama, umursarsan abartırlar. Artı o amipler bir aradayken bir birinden cesaret bulur. Birkaç tanesiyle tekken konuşursan çekindiklerini, utanıp sıkıldıklarını göreceksindir.

Canim ergenlik döneminde insan bir tuhaf oluyor zaten... zamanla serpilip güzelleşeceksin dert etme...

Bir sürü derdimi biriktirmiş olamazmiyim
Neden surekli konularima yardım etmeye dair tek bir harf bile bulunmayan cevaplar veriyorsun
Senin canın sıkılıyor sanırım (?)
Sadece iki yorumunu okudum çok hazır cvpsın afferim sana bu özelliğinle sen o sana travesti diyenlerin hakkından gelirsin sana inanıyorum ergenler işte takma şekerim olur bunlar

yuzun oturacak bence takma:) baktın olmadı bır ıkı estetık operasyon saç makyaj tamamdır.Derslerıne bak,eğlenmene bak.Bu gunler gerı gelmeyecek

Hiç takma böyle şeyleri.
Lisede olur öyle lakaplar.banada safinaz derlerdiHiç takmazdım.
Kendini beğenmiyorsan 18 yaşında bir burun estetiğiyle bambaşka bir hatun olursun.
Allah dert vermesin

Sende onlara de ki; insanlar travesti olabilmek için bir takım operasyonlar geçirip bir sürü para harcıyorlar, sizin gibi salak erkeklerde onlarla birlikte olmak için bir sürü para veriyorsunuz.ben travestiye benzemiyorum ama sizin sıfatınızı bir isimde bulamıyorum de.agır olur ama belki susarlar.

Başkasına şişko deyince iyi, travesti deyince auvvv...

Öncelikle o olayı yazdım çünkü benden hoşlanan bir i bile öyle düşünüyor diye üzüldüm
Bunun güvenle alakas ne
Kime travesti dense üzülüp etkilenir
hem senden hoslaniyorlqr hem de travesti diyorlar !!!! inandırıcı gelmedi
kim sevdiği yada hoslandigi birini İncitme k ister ki?

Bu lisede neden böyle lakaplar takılır hiç anlamam

ergenler ordusu işte

kendileri travestiden beter bir durumdadır ama başkalarıyla da dalga geçmeyi ihmal etmezler

canım benim birçok kızın başına gelen durumları yaşıyorsun, ergenlikte hepimizin görünümünde itici bişeyler vardı, ortaokulda ben de çok çektim, lisede güzelleştim ondan da ayrı çektim ama lise bitince sen gör açılan açılana hepsinin aklı lise sonrası başlarına geldi ama komik duruma düştüler...
bunlar aşılmayacak şeyler değil ama dikkat ettim de şu konuda hoşuna gitmeyen cevaplara yaptığın atarı biraz da sınıfta yapsan hem seslerini kesersin hem de için rahat eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…