ben olsam arardımBence de haksızım çok haklısınız. Napayım peki hazırlanıp hadi gel beni al hazırım ben diye mesaj atayım mı???
Aslın da kendimi şeker sandıgımdan degil.Kendinizi şeker sandınız herhalde yağmur yağınca erimezdiniz, korkmayın.
Bana bu adamı pek de seviyormuşsunuz gibi gelmedi. İnsan bazen ilgiyi seviyor. Zira sevgilimi arkadaştı, yağmurdu diye ekmem. Buluşmak istemiyorsunuz sanırım öyle bahane üretiyorsunuz. Seviyorum sandığınız kişiyi sevmiyor olabilirsiniz içten içe.
Neden gel al beni demek deger vermemek olsun ki? Biz bi yere gittigimiz de hep bu şekilde oluyor gelip beni alıyor ?Gel al diyince deger mi vermiş oluyorsunuz.. Biraz şımarmış ilgi budalasi olmussunuz kusura bakmayin.. Elindekinin kiymetini bil sonra ararsin bu günleri.
Haklısınızadamin dunyadaki tek misyonu seni mutlu etmek degil ki.. o da can tasiyor. o da mutlu olma hakkina sahip.hemde tam senin kadar. aldigin kadar olmasada en azindan.yarisi kadar verebilmelisin.
Aslın da kendimi şeker sandıgımdan degil.
Sıkıntılı zamanlar geçiyoruz annemle. Annemi evde sorunlarla basbasa bırakıp gezip eglenmek bana vicdan yaptırıyor yanlış geliyor. Sanki anneme haksızlık yapıyormuşum gibi hissediyorum
İşin kötüsü zaten o gelip beni alacaktı. Arabayla gidecektir. O da aynısını söyledi. Sanki yürüyerek mi gidicen arabaya binerken ve arabadan inerken bi 3-5 saniye ıslanırsın degmez mi diye sormuşArkadaşlarınızla olmuşsunuz ama bu da bir gerçek. Diğer günler aile ile olmuşsunuz. Kendinizce haklı sebepleriniz var. İnsan sevince kısa da olsa vakit ayırabilir. Siz direkt yokuşa sürüyorsunuz. Yağmuru bahane edip sözleşilen yere gitmek istemiyorsunuz. Yakında olmakla uzakta olmak arasında bir fark var o da gitmeye üşenmek. İçinizden gelmemiş o kadar yolu gitmek. Bana davraşınız normal gelmedi. Dediğim gibi sakince bir düşünün sevgi durumunuzu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?