- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.010
- 278
İşin kötüsü zaten o gelip beni alacaktı. Arabayla gidecektir. O da aynısını söyledi. Sanki yürüyerek mi gidicen arabaya binerken ve arabadan inerken bi 3-5 saniye ıslanırsın degmez mi diye sormuş
Çantada keklik gördüğün için şımarmışsın. Nişanlın sebep olmuş. Doğal davranın birbirinizeÖnceliklee Mutluuu yılllaarr. Umarım hepiniz için muhteşem bir yıl olur
Arkadaşlar ben nişanlıyım. O gerçekten iyi bir insan.. Gönlümü hep hoş tutmaya çalışır çevremde ki herkes cok şanslısın der bana hep. Nişanlanmadan öncede öyle diyorlardı. Onunla evlenirsen cok mutlu olursun vs vs. O beni mutlu ediyor ama ben onu edemiyorum. Bu sabah ilk defa bana içinde kopan fırtınalardan bahsetti. (Çok karışık anlatıcam galiba çok özür dilerim. ) biz çok nadir başbaşa vakit geçiriyoruz. Genelde ailelerle birlikteyiz. Başbaşa yemek yiyelim dedi bundan 2 hafta önce. Hafta sonu müsait oldugumuz için 2 günümüz var. Cumartesi günü arkadaslarım gelecekti pazar akşamıda dayımlar. Olmaz dedim haftaya gidelim. Gecen cumartesiye sözleştik ama annem hastaydı. Evde 4 yaşlı yemekleri çayları meyveleri.. Annem o haldeyken gitmek istemedim salı günü tatil nasılsa salı gideriz dedimm. Ona da tamam dedi. Öglen cıkacaktık. Bugün de cok yagmur yagıyordu gitmek istedigi yerde 1,5 saat uzaklıkta. Bu yagmurda oraya gitmek yerine aksam burada bi yere gidelim dedim. Mesajımı okudu ama cevap vermedi. Bende üstelemedim işi vardır falan diye. Sonra baktım bi destan yazmış. Ben hep bahane üretiyormuşum, bulusmak istemiyormuşum zaten, yagmur yagmasaymış baska bi bahanem olurmuş, heyecan yokmuş-heves yokmuş, falan filan daha birsürü şey. Düşündüm de haklı olduğu şeyler gercekten var, bazen ona haksızlık ettigimi düşünüyorum. Şuan da tam o düşüncedeyim. O benim için herşeyi yaparken ben biraz şımardım galiba . Ama haksız da degilim gibi ya ne bileyim Belki de ben haklıyımdır hı?Napayım ben şimdi gönlünümü alayım yoksa cevap vermiyeyim mi? Çünkü daha bişey yazmadım o da yazmadı o mesajdan sonraa
Kaç yıllık kocam hadi şuraya gidelim dese fırtına da çıksa hoplaya zıplaya giderim ben:)Nisanlinla iyi bir insan olduğu için birliktesin gibi ... aşık bir kadın yok sanki bu hikayede...mahcup olmuş ,karşısında ki adamı insan olarak seven bir kadın var.Ben eşimle sevgiliyken ve bulusacagimiz zaman yürüyen merdivende ikişer basamak atlayarak kosardim onun yanına.Yolda yururken parfumu calinsa burnuma ...gözlerim etrafta onu arardi.
Vallaha ben artık saatlerce mutfakta oturup kendi kendime vakit geçiriyorum....bazen çocuklar dışında konuşacak birşey bulamadigim oluyor yalan yok bende ...ama 15 senedir birlikteyiz eşimle.Ask kendini guvene,sevgiye bırakabiliyor ama arkadasta bu olay çok çok erken olmuş.Kaç yıllık kocam hadi şuraya gidelim dese fırtına da çıksa hoplaya zıplaya giderim ben:)
Ben ayrılırdım bu kadar heyecansız birinden ben böyleyim kız arkadaşlarım bana yapınca bir daha içimden gelmiyorİşin kötüsü zaten o gelip beni alacaktı. Arabayla gidecektir. O da aynısını söyledi. Sanki yürüyerek mi gidicen arabaya binerken ve arabadan inerken bi 3-5 saniye ıslanırsın degmez mi diye sormuş
Biz de sürekli dip dibe olamıyoruz en baştaki gibi. Aşk ilk günkü gibi olmasa da evriliyor. Ayrı ayrı da çok eğleniyoruz, bazen tek konuştuğumuz çocuğumuz oluyor, bazen küsüyoruz ama arada heyecanlar da yaşıyoruz.Vallaha ben artık saatlerce mutfakta oturup kendi kendime vakit geçiriyorum....bazen çocuklar dışında konuşacak birşey bulamadigim oluyor yalan yok bende ...ama 15 senedir birlikteyiz eşimle.Ask kendini guvene,sevgiye bırakabiliyor ama arkadasta bu olay çok çok erken olmuş.
Haklı.. O sizi böyle ilgisiz bırakıp sürekli erteleseydi, bir sürü teori üretirdik burda. Başkası mı var, sevmiyor mu ayrılacak mi vsÖnceliklee Mutluuu yılllaarr. Umarım hepiniz için muhteşem bir yıl olur
Arkadaşlar ben nişanlıyım. O gerçekten iyi bir insan.. Gönlümü hep hoş tutmaya çalışır çevremde ki herkes cok şanslısın der bana hep. Nişanlanmadan öncede öyle diyorlardı. Onunla evlenirsen cok mutlu olursun vs vs. O beni mutlu ediyor ama ben onu edemiyorum. Bu sabah ilk defa bana içinde kopan fırtınalardan bahsetti. (Çok karışık anlatıcam galiba çok özür dilerim. ) biz çok nadir başbaşa vakit geçiriyoruz. Genelde ailelerle birlikteyiz. Başbaşa yemek yiyelim dedi bundan 2 hafta önce. Hafta sonu müsait oldugumuz için 2 günümüz var. Cumartesi günü arkadaslarım gelecekti pazar akşamıda dayımlar. Olmaz dedim haftaya gidelim. Gecen cumartesiye sözleştik ama annem hastaydı. Evde 4 yaşlı yemekleri çayları meyveleri.. Annem o haldeyken gitmek istemedim salı günü tatil nasılsa salı gideriz dedimm. Ona da tamam dedi. Öglen cıkacaktık. Bugün de cok yagmur yagıyordu gitmek istedigi yerde 1,5 saat uzaklıkta. Bu yagmurda oraya gitmek yerine aksam burada bi yere gidelim dedim. Mesajımı okudu ama cevap vermedi. Bende üstelemedim işi vardır falan diye. Sonra baktım bi destan yazmış. Ben hep bahane üretiyormuşum, bulusmak istemiyormuşum zaten, yagmur yagmasaymış baska bi bahanem olurmuş, heyecan yokmuş-heves yokmuş, falan filan daha birsürü şey. Düşündüm de haklı olduğu şeyler gercekten var, bazen ona haksızlık ettigimi düşünüyorum. Şuan da tam o düşüncedeyim. O benim için herşeyi yaparken ben biraz şımardım galiba . Ama haksız da degilim gibi ya ne bileyim Belki de ben haklıyımdır hı?Napayım ben şimdi gönlünümü alayım yoksa cevap vermiyeyim mi? Çünkü daha bişey yazmadım o da yazmadı o mesajdan sonraa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?