Trip yedim

2 hafta baş başa kalmamak için çok uzun bir zaman bence. 50 yaşında torun tombalak sahibi olsanız aileyle vakit geçirirsiniz habirede, daha yolun başında ne bu heyecansızlık? Gerekiyorsa arkadaşlarınızla görüşmeyin, nişanlınızla görüşün. Ben sizi haksız buldum.

Nisanlinla iyi bir insan olduğu için birliktesin gibi ... aşık bir kadın yok sanki bu hikayede...mahcup olmuş ,karşısında ki adamı insan olarak seven bir kadın var.Ben eşimle sevgiliyken ve bulusacagimiz zaman yürüyen merdivende ikişer basamak atlayarak kosardim onun yanına.Yolda yururken parfumu calinsa burnuma ...gözlerim etrafta onu arardi.

Ben yürüyerek gideceksiniz sanmıştım yine de haksız bulmuştum. Ama adam ayağınıza gelip arabayla alacakmış zaten. Yağmur nasıl bir etki yapacak ki bu durumda anlamadım. Çook haksızsınız diyorum. Benim sevgilim yapsa sevgisinden şüphe ederdim. Gideceğimiz yerde beraber olamayacak veya bir şey yapamayacak bile olsanız arabada, yolda görüp konuşup hasret gidermek için evinizden dışarı çıkmamışsınız. Kapının önüne kadar.

Çantada keklik gördüğün için şımarmışsın. Nişanlın sebep olmuş. Doğal davranın birbirinize

Kaç yıllık kocam hadi şuraya gidelim dese fırtına da çıksa hoplaya zıplaya giderim ben:)

benilyeda baban annene,abin eşine sen de nişanlına değer vermiyorsun;baban babaanneye ,abin annene ve sen de sadece annene değer veriyorsunuz. Enterasan bi aile yapınız var bütün aile romantik ilişkilerde çok kötüsünüz ve hepiniz sütten kesilmemiş ana kuzularısınız,bi kızım var bi de oğlum olacak Allah sizin gibi rollerini benimseyememiş ailelerle aile olmayı nasip etmesin. Amin.

Kaç yıllık kocam hadi şuraya gidelim dese fırtına da çıksa hoplaya zıplaya giderim ben:)
Vallaha ben artık saatlerce mutfakta oturup kendi kendime vakit geçiriyorum....bazen çocuklar dışında konuşacak birşey bulamadigim oluyor yalan yok bende ...ama 15 senedir birlikteyiz eşimle.Ask kendini guvene,sevgiye bırakabiliyor ama arkadasta bu olay çok çok erken olmuş.

İşin kötüsü zaten o gelip beni alacaktı. Arabayla gidecektir. O da aynısını söyledi. Sanki yürüyerek mi gidicen arabaya binerken ve arabadan inerken bi 3-5 saniye ıslanırsın degmez mi diye sormuş
Ben ayrılırdım bu kadar heyecansız birinden ben böyleyim kız arkadaşlarım bana yapınca bir daha içimden gelmiyor
Haklı adam

Biz de sürekli dip dibe olamıyoruz en baştaki gibi. Aşk ilk günkü gibi olmasa da evriliyor. Ayrı ayrı da çok eğleniyoruz, bazen tek konuştuğumuz çocuğumuz oluyor, bazen küsüyoruz ama arada heyecanlar da yaşıyoruz.
Ben eşime çok aşık evlendim. Hala benim aşkım, en yakın arkadaşım.
En başta heyecan yoksa sonrası daha sıkıntılı olabilir.
Konu sahibi ilişkinizi bir gözden geçirip ona göre yol alın derim. Sadece iyi biri olduğu için değil, vakit geçirmekten zevk aldığınız biriyse evlenin.

Sevmiyor olabilir misiniz? Ben şahsen öyle hissettim. Düşünüyorum nişanlıyken her gün görüşmemize rağmen iki aksamda bir muhakkak dışarı çıkıp başbaşa vakit gecirirdik. Bu duygu,heyecan yazinizda bile hissedilmiyor.

Sevgilim değil arkadaşım beni bu kadar sallasa görüşmem yani.

Salı sallanır, çarşamba çarşafa dolanır, perşembe perişanlıktır gibi olmuş erteleme sebepleriniz devamlı devamlı. Ayıp adama.

Bir de gönlünü almak için gel al diyorsunuz, zaten orijinal plan oymuş, lütfeder gibi "iyi hadi gel al beni" demeyin bari. Ortak bir yerde buluşun siz de biraz zahmet etmiş olun görüşmek için.

Haklı.. O sizi böyle ilgisiz bırakıp sürekli erteleseydi, bir sürü teori üretirdik burda. Başkası mı var, sevmiyor mu ayrılacak mi vs

Siz bu adamı sevmiyorsunuz boşuna kendinizi kandırmayın. Millet iyi falan filan seni mutlu eder diye övünce kendi duygularınızı sorgulamadan dalmışsınız ilişkiye. Ne yağmuru ne 1.5 saati. Seven insan bunları düşünmez.

Bu ne ya?iki haftada bir gün ayirilamaz mi?
Ben olsam böyle bir insanla yola devam edemezdim...
İnsan kıymet verdigine zamam ayırır.
Dayı gelmiş...
Sanki kraliyet soyundan
Alt tarafı dayın ve ailesi. Sana değil ailene gelmişler zaten. Evde olsan neeee,onlar giderken anca yetişsen ne?
Haliniz bana da karşı tarafı önemsemiyorsunuz hissiyatı verdi, ne dese haklı. İnsan önemsediği kişiye fırsat yaratır.
Sevgilim bile değil, alt tarafı x ülkesinde tanıştığım bana yardımi dokunan bir adam y ülkesine giderken Türkiye'de aktarma yapacagini söylemişti. Havaalanı bana yakın olmamasına rağmen işten izin alıp bi metro bir metrobüs bir metro daha gittim, elimde pankart karşıladım. İki saate yakın oturduk, evde yaptığım kurabiyeyi verdim. Sonra da ona hızlı gecis hakkımı verdim ve gecenin bir vakti evime döndüm. Bu kişi benim sevgilim bile değildi, sadece 'bir arkadas'
Bunca cabalamasam hiç birşey olmazdı ama değer verdiğim bir insan diye koşturdum durdum.
Ki sizin iki aydır zaman ayirmadiginiz kişi: nisanliniz.
Bence sevmiyorsaniz ayrılın, seviyorsanız belli edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…