Nişanlınız sürekli peşinizde olduğu için kıymetini bilmiyorsunuz bence. Yalnız böyle devam ederseniz bir yerde bıkacak ve sizden uzaklaşacaktır. Eğer seviyorsanız siz de biraz ilgili olun, sonsuza kadar peşinizde koşmayacaktır.
Aslın da kendimi şeker sandıgımdan degil.
Sıkıntılı zamanlar geçiyoruz annemle. Annemi evde sorunlarla basbasa bırakıp gezip eglenmek bana vicdan yaptırıyor yanlış geliyor. Sanki anneme haksızlık yapıyormuşum gibi hissediyorum
Bu sorunlardan haberi var mı? Senin yerinde olsam değer veriyorsam, evet seni biraz ihmal ettim ama sebeplerim var buluşunca anlatırım der ve buluşunca da bu düşüncelerimi anlatırdım.
İşin kötüsü zaten o gelip beni alacaktı. Arabayla gidecektir. O da aynısını söyledi. Sanki yürüyerek mi gidicen arabaya binerken ve arabadan inerken bi 3-5 saniye ıslanırsın degmez mi diye sormuş
Evde siz olmadan 1-2 saat idare edemeyecek kadar kötü bir durum mu var? Beni de hep arabayla alır bırakırdı eşim nişanlıyken. Olması gereken de bu bence.
Eş ile aile arasında dengeyi kurabilmelisiniz , eğer bu adamla evlenecekseniz.
Eşimle nişanlıyken trenle 2 saatlik mesafede bulunan iki ayrı şehirde yaşıyorduk. Birazcık müsait olsak 17.30 treniyle gidip 21.40 treniyle döndüğümüzü hatırlıyorum. Bazen bir saat garda oturup hasret giderip tekrar trenle dönüyorduk. Millet de işte hava yağmurlu diye iki haftadır görüşmediği nişanlısıyla görüşmüyor, Allah'ım lüküs hayat. Annenizin sıkıntılarını da anlıyorum da hem onun yanında olup hem de sevgilinizin gönlünü edebilirsiniz. Kusura bakmayın ama tüm arkadaşlar gibi ben de sizde "çantada keklik" sendromu görüyorum. Fakat bazen "Ne yapsam gitmez" dediğiniz kişi bir anda usanıp buz dolabına dönüşebilir, bilesiniz.
Aşk, heyecan, özlem, romantizim vs bunlar zayif gibi geldi bana iliskinizde.
Onceliklerinizi bir gozden gecirin derim ben. Bu arada babaannenin kardesi ve kiymetli esi nasillar?
Bu sorunlardan haberi var mı? Senin yerinde olsam değer veriyorsam, evet seni biraz ihmal ettim ama sebeplerim var buluşunca anlatırım der ve buluşunca da bu düşüncelerimi anlatırdım.
Diğer yorumlardan da sanki farklı olaylar varmış gibi algıladım ama tam emin olamadım aile sırrı falan mı?
Eğer öyleyse kendisine gene de uygun bir üslupla anlatabilirsiniz , bir süre kendisinden anlayış beklediğinizi sorunlarınız bitince daha telafi edeceğinizi vs söyleyebilirsiniz.