Trip yedim

Bence güzel bı jest yapın mutlu edin onu... Garibim haketmis çünkü .. ben nisanliyken eşim arabayla yarım saatlik yolu 10 dk beni görmek için gelirdi. Öğlen yemeğine dışarı çıkma durumumuz yoktu ve kurumdan faaliyet için fotokopi cektirecegim diye cikardim. Şimdiden bu ne usanmislik en güzel zamanların olması gerekiyor ..

Sevgiliniz haklı. Hep bir bahane olmuş. Nişanlıymışsınız bir de. Ben nişanlıyken de eşim haftada bir gelirdi bulunduğum şehre. Ailelerle vakit kaybetmeyelim diye geldiğini söylemez başbaşa vakit geçirirdik. Yeni evliyken bile Bi bahane bulup yalnız gezdik tozduk.

Bu şımarıklık degil de, pek ilginiz yok gibi. Olsa tüm imkanları saglardınız.

Eve simarmissiniz nisanliniz haklı bence insan ne yapar eder vakit ayırır asıl mesele zaten o..

Bence bu adama sadece mantık olarak bakıyorsun. İyi biri, şanslıyım, değer veriyor diye düşünüp sevgiyi, aşkı gözardı ettiyseniz maalesef yağmur da yağsa bahane misafir de gelse. Çünkü ne olursa olsun özlemiş olsanız bir 10 dakika yüzünü görmek istersiniz. Birini özlemiyorsan, yanında olmak istemiyorsan kusura bakma canım o yüzük boşa takılmıştır.

İşin kötüsü zaten o gelip beni alacaktı. Arabayla gidecektir. O da aynısını söyledi. Sanki yürüyerek mi gidicen arabaya binerken ve arabadan inerken bi 3-5 saniye ıslanırsın degmez mi diye sormuş
Aşırı haklı. Bence sevip sevmediğinizi bir düşünün.

Ayıp olmuş. Bence arayıp özür dileyin. Her şey üst üste geldi, seni ihmal ettiğimi fark edemedim falan filan işte düşüncelerinizi söyleyip gönlünü alın yazıktır.

Bir ara çok yoğun bir işe girmiştim. Sabahları günaydın mesajı atmayı unuttuğum için ilgisiz sevgili ilan edildim ve trip yedim. Erkektir trip atmaz demeyin çok fena atıyorlar

Nişanlınız haklı.
Siz kendinizce haklı olabilirsiniz ama karşıdan bakınca öyle olmuyor. Biraz empati yaparsanız; oldukça hevessiz ve ilgisiz geliyorsunuz.
Diğer nedenler neyse de; yağmur yağmasını filan bahane etmişsiniz gibi. Hoş olmamış tabi.
Bence bir gönül alın.

Arkadaşlarr yerle bir ettiniz beni teşekkür ederim
Dün tavsiyeleriniz üzerineee aradım ve özür diledim bulusmak istedigimi söyledim ve bulustuk. Gezdik eglendik güzel vakit geçirdik sorun yok :))

Ben de sizin gibi bir şeylerin sözünü verip verip cayan insanlara sinirleniyorum. Bir buluşmayı haftalarca ertelemeler falan... Böyle insanlar yüzünden insanlardan soğudum.

Sizin gibi davranan insanlar bir süre sonra güven kaybediyor ve sözüne lafına güvenilmiyor, haberiniz olsun. Adamın sizden soğuyup ayrılması da muhtemeldir. Belli ki hayatınızda bir önceliği yok bu adamın, oyalayıp duruyorsunuz.

Arkadaşlarr yerle bir ettiniz beni teşekkür ederim
Dün tavsiyeleriniz üzerineee aradım ve özür diledim bulusmak istedigimi söyledim ve bulustuk. Gezdik eglendik güzel vakit geçirdik sorun yok :))
Tebrikler üzmeyin adamcagizi bidaha

Valla ne arkadaşınız bahane ne de dayınız. Geliyorsa gelsin dayınız evde birileri var sonuçta. Hem en fazla 3-4 saatiniz birlikte geçer.
Ben sevgilimle buluşmak için (o da benle buluşmak için) 1 saat ya da daha fazla yol çektiğimiz zamanlar oldu.
Bence siz nişanlınızla baş başa kalınca sıkılıyorsunuz.
Ben sizin hislerinizi onun ki kadar kuvvetli bulmadım.

sizin adamda gönlünüz yok
şeker misiniz eriyecek misiniz
arabanız yoksada otobüsler de mi çalışmıyor
çocuk musunuz yahu
hep bir bahane bahane
dayımlar geldi ne demek sizin nişanlı olduğunuzu mu bilmiyorlar, siz gidince evde kimse kalmıyor dışarıda mı kalıyorlar ne kadar ayıp etmişsiniz çocuğa resmen görüşmek istemiyorum demişsiniz dolaylı olarak bu anlam çıkıyor baika açıklaması yok hep bahane üretmeyin
1 saatlik misafirliğe gelecek insanlar için tüm günü kilitlemek ne kadar saçma

Karşısına öyle biri çıkacak ki sizi bir kalemde silip atacak ve yoluna bakacak.
Siz de bugun yasattiginiz her seyin pismanligini yaşayacaksınız.

Fal bitti,fincanı yikayabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…