trt nin dizilerini izleyen yok mu hiç????

komagene

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2009
787
60
318
Adana
kızlar bu sezon trt de çok konulu aile dizileri başladı,ancak herkes entrikalı dizileri izliyor sanırımbilmiyorumkismile
elde var hayat,halil ibrahim sofrası çok eğlenceli dizilerden tavsiye ederim:3:

benimde dikkatimi cekti bu diziler severekde izliyorum tam aile dizileri biktik artik stres yapan dizilerden bende tavsiye edeim bu dizileri

trt deki diziler güzel oluyor.Kaliteli iyi oyuncular oynuyor aslında ama pak fazla izlenmiyor bencede,halil ibrahim sofrası güzel.

Aslında trt çok kaliteli ve seviyeli diziler yapıyor ama pek dikkat çekmiyo entrikalı dram

ve şiddet ağırlıklı diziler yanında,mesela yaprak dökümü,fatmagülün suçu ne,kurtlar vadisi

falan...

Ha ben de yukardaki gibi dizileri izliyorum ama artık herkes farketti bu tür diziler insanları

çok yoruyor,kasıyo,psikolojisini bozuyo insanın,mesela bi diziyi üç günde altı kere

yayınlamak ne kadar doğru,insan yıpranıyo izleye izleye...

Mesela Ayrılsak da Beraberiz dizisi ilk trt de yayınlanıp tutmuştu,sonra başka kanallara

transfer oldu,ordaki ve ekrandaki çoğu oyuncu orda tanındı ve şöhret oldu bence,

Çok da güzel dizileri var ama bazı insanlar takıntı yapmış trt deyince ne kadar kaliteli

olursa olsun izlemiyolar,neden yani ben anlayamıyorum açıkcası ...
boshayallersmile

7 numara ve kuzenlerimi çok beğenirdim
tekrarlarını defalarca izledim
ve yine olsa yine izlerim

diğer kanallardaki entrikalı dizileri izleyince bi hüzün çöküyor,bunalıma giriyorum, buhranlar basıyor, içime dert oluyor ,farketmedn gerçekmiş gibi hissediyoruz dizileri ve başlıyoruz o karakterlere kızmaya...
sonunda trtnin eğlenceli aile dizilerini izlemeye karar verdim ruhuma işkence etmiyorum ,her nekadar fatmagülün suçu neymiş diye merak etsemde?:)))))))))))))))))))

burda gördükten sonra evet ya dedim bide trt1 var
2 gündür onun dizileirne bakıyorum çok seviyeli aile dizileri çok beğendim
halil ibrahim sofrası
yerden yüksek
elde var hayat izledim

Back
X