- 24 Şubat 2012
- 5.339
- 396
- 363
- Konu Sahibi ESMERSIRINE
Merhaba kızlar öncelikle ii bayramlar
nasılsınız buraya yazmak istedim çünkü burası benim her türlü duygumu, sevincimi paylaştığım yer. bayramın birinci günü sölemesi ayıp kurban kestik eşim kesti annesi gile beraber getirdi bir kücük poşet kemik et 1 kilo gelmez sorun deği,l biz et yemeğen insan değiliz, yanlış anlamyın lütfen ama kesen biziz ayrıntıı anlatmak istiyom sonra gittik bayrama onlara dolabı actım bişe almak için dolap dolu et tabi ben bozuldum ama önemsemedim her neyse oturuyoruz ben 4-5 haftalık hamileyim daha cok yeni eşim diyoki belki ikiz olur kv. orada diyoki belki dış gebeliktir ben dondum nasıl böle der bir hamileye ya olabilirde ama böle denirmi
sonra hayırlı olsun diyolar saglıklı doğarsa hayırlı olur diyor
12 yaşında torunu var bak diyo pabucun dama atılacak ben dedim o buyumüş diyoki olsun bizim kucugumuzdu cocuk bozuldu nerdeyse aglayacaktı önceden salmazdımda şimdi batmaya başladı ..
sonra tabi eşimle kavga ettik nie böle dedi diyom o diyebilir diyo 50 yasında kadın yaşlı diyo
o diyecek diyo sen bişe diyemezsin diyo ne çileler cekti o sen ne cektin diyo şimdi küsüz burnumdan geldi tüm bayram 

sonra tabi eşimle kavga ettik nie böle dedi diyom o diyebilir diyo 50 yasında kadın yaşlı diyo