Tşk ederim kaynanacğım yine sevincimi kursağımda bıraktın...

ESMERSIRINE

Guru
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2012
5.339
396
363
Merhaba kızlar öncelikle ii bayramlar :16:nasılsınız buraya yazmak istedim çünkü burası benim her türlü duygumu, sevincimi paylaştığım yer. bayramın birinci günü sölemesi ayıp kurban kestik eşim kesti annesi gile beraber getirdi bir kücük poşet kemik et 1 kilo gelmez sorun deği,l biz et yemeğen insan değiliz, yanlış anlamyın lütfen ama kesen biziz ayrıntıı anlatmak istiyom sonra gittik bayrama onlara dolabı actım bişe almak için dolap dolu et tabi ben bozuldum ama önemsemedim her neyse oturuyoruz ben 4-5 haftalık hamileyim daha cok yeni eşim diyoki belki ikiz olur kv. orada diyoki belki dış gebeliktir ben dondum nasıl böle der bir hamileye ya olabilirde ama böle denirmi :14:sonra hayırlı olsun diyolar saglıklı doğarsa hayırlı olur diyor :14: 12 yaşında torunu var bak diyo pabucun dama atılacak ben dedim o buyumüş diyoki olsun bizim kucugumuzdu cocuk bozuldu nerdeyse aglayacaktı önceden salmazdımda şimdi batmaya başladı ..
sonra tabi eşimle kavga ettik nie böle dedi diyom o diyebilir diyo 50 yasında kadın yaşlı diyo :53:o diyecek diyo sen bişe diyemezsin diyo ne çileler cekti o sen ne cektin diyo şimdi küsüz burnumdan geldi tüm bayram :43::47::43::43::43:

Allah kolayliklar versin.esin cok fena anneci.yanmissin sen guzelim ya.
Benim anam cok cekti,herkese istedigini soyler diyor.vah vaaah....
Esine yansitmadan olay aninda vereceksin cevabi.oyle hakaret felan degil.kapak misali.gik diyemesin sonra

Merhaba kızlar öncelikle ii bayramlar :16:nasılsınız buraya yazmak istedim çünkü burası benim her türlü duygumu, sevincimi paylaştığım yer. bayramın birinci günü sölemesi ayıp kurban kestik eşim kesti annesi gile beraber getirdi bir kücük poşet kemik et 1 kilo gelmez sorun deği,l biz et yemeğen insan değiliz, yanlış anlamyın lütfen ama kesen biziz ayrıntıı anlatmak istiyom sonra gittik bayrama onlara dolabı actım bişe almak için dolap dolu et tabi ben bozuldum ama önemsemedim her neyse oturuyoruz ben 4-5 haftalık hamileyim daha cok yeni eşim diyoki belki ikiz olur kv. orada diyoki belki dış gebeliktir ben dondum nasıl böle der bir hamileye ya olabilirde ama böle denirmi :14:sonra hayırlı olsun diyolar saglıklı doğarsa hayırlı olur diyor :14: 12 yaşında torunu var bak diyo pabucun dama atılacak ben dedim o buyumüş diyoki olsun bizim kucugumuzdu cocuk bozuldu nerdeyse aglayacaktı önceden salmazdımda şimdi batmaya başladı ..
sonra tabi eşimle kavga ettik nie böle dedi diyom o diyebilir diyo 50 yasında kadın yaşlı diyo :53:o diyecek diyo sen bişe diyemezsin diyo ne çileler cekti o sen ne cektin diyo şimdi küsüz burnumdan geldi tüm bayram :43::47::43::43::43:

ya bu annesine düşkün olan erkeler ne kadar sinir bozucu oluyolar,tmam benimde oğlum olsa bana düşkün olsun isterim ama kimsenin de hakkını yemesin haksız olduğumda bunu bana söylesin isterim.
50 yaş çok çok yaşlı değilki ne söylediğinin farkında sonuçta

bebeğin sağlıkla gelsin İnşallah..sen takma k.valideni boş ver...insanlar çok patavatsız olabiliyor.eşinin dediği gibi he de geç baksana annesini yaşlı buluyormuş sanki 80 yaşında

benim k.validem de ilk hamileleğimde sürekli erken doğurmaya heveslenme derdi bana :52: .manyağım ya ben sanki erken doğum yapmak için can atıyorum.insanlar çok garip.

50 yas yasli degil ki. Benim annem de 53 yasinda ama masallah su an hic bir yaslilik belirtisi gostermiyor. Bu asla bir bahane olamaz.

ne demek benim anam çok çekmiş, çektiyse ben mi çektirdim be adam...çektiyse bana çektirmesin işte...kendi yaşamış kötü şeyeler bana da yaşatmasın işte...
söylesyedin canım yaa, allah sabır versin... kadın resmen kötülük abidesi...

saolun kızlar vala ne yapacagımı bilemedim en cok kızdıgıım nokta diyoki o haksızlık yapabilir ama sen bişe demiyeceksin banada sölemeyeceksin diyor:53:bide bana soguk ve kötü davranıyomuş ki yanlarında üzülmesinler yuhhh:43:

saolun kızlar vala ne yapacagımı bilemedim en cok kızdıgıım nokta diyoki o haksızlık yapabilir ama sen bişe demiyeceksin banada sölemeyeceksin diyor:53:bide bana soguk ve kötü davranıyomuş ki yanlarında üzülmesinler yuhhh:43:

o zaman senin asıl sorunun k.valide değil ki bizzat eşin..

n demek onlar üzülmesin diye kötü davranıyomuş yani ailesi bu derece kötü insanlar eşinde bunu söylemekten utanmıyo bi de uygulamaya geçiyor.

harbiden k.valideni boş ver eşini yola getir.

Afedersin de seni bir şeyine tutmuyor bu adam hiçe sayıyor bariz, söylüyor da açık açık..

Sirinem Seni uzmek istemem ama esini ben hic anlamirum her konuda annesinin arkasinda. Resemen seni annesine kardi ezdiriyor. Ne demek uzulmesinler diue soguk davranmak senin onun karisisin. Esin fazla musama gosteriosun bence. Ustelik nden 9 gun tatilde bayramda ailene gitmedin

kurban etinden başlıyayım, sizin kestiğiniz kurban etini sizin ayırıp dağıtmanız lazım. ne o öyle, sanki onlar kesmiş sizede vermişler. Bu et meselesi değil. söylemesi ayıptır ama örnek vermek için söyleyecegim. bende kestim eşimde ama kime ne bırakacağımıza ben karar verdim. ben kendi evime bile istemedim aslında, kilolarca et ne yapayım ben onu. zaten allah rızası için kesiliyor ama sizin anlattığınız durum olsa çok bozulurdum.

bebek mevzusuna gelince eşinizin orada ne diyorsun anne allah korusun vs demesi lazımken birde 50 yaşında yaşlı kadınmış. 50 yaş nedir ki!!!! iyi istediğini söylesinler, ne ala ! bu kaynanalar neden böyle hiç anlamıyorum. benim kayınvaildemde oğlunun çocugu olmasının nerede imkansız oldugunu bildiği halde bile bana belki sendede sorun vardır demişti, ben şok :53: evet oladabilirdi ama oğlunun durumunu bildiği halde bunu benim üstüme yüklemeye çalışması çok ilginçti. Tabi benim kayınvaildem çok uyanıktır, eşimin yanında hiç böyle laflar etmez. eşimde o yüzden çogu zaman beni şeytan, kayınvailemi melek gibi görür.

n demek onlar üzülmesin diye kötü davranıyomuş yani ailesi bu derece kötü insanlar eşinde bunu söylemekten utanmıyo bi de uygulamaya geçiyor.

dogru söluyosun kadesa:16:

Sirinem Seni uzmek istemem ama esini ben hic anlamirum her konuda annesinin arkasinda. Resemen seni annesine kardi ezdiriyor. Ne demek uzulmesinler diue soguk davranmak senin onun karisisin. Esin fazla musama gosteriosun bence. Ustelik nden 9 gun tatilde bayramda ailene gitmedin

yok canım gittik 2. günü 3gunude kaldık geldik :10:

kurban etinden başlıyayım, sizin kestiğiniz kurban etini sizin ayırıp dağıtmanız lazım. ne o öyle, sanki onlar kesmiş sizede vermişler. Bu et meselesi değil. söylemesi ayıptır ama örnek vermek için söyleyecegim. bende kestim eşimde ama kime ne bırakacağımıza ben karar verdim. ben kendi evime bile istemedim aslında, kilolarca et ne yapayım ben onu. zaten allah rızası için kesiliyor ama sizin anlattığınız durum olsa çok bozulurdum.

bebek mevzusuna gelince eşinizin orada ne diyorsun anne allah korusun vs demesi lazımken birde 50 yaşında yaşlı kadınmış. 50 yaş nedir ki!!!! iyi istediğini söylesinler, ne ala ! bu kaynanalar neden böyle hiç anlamıyorum. benim kayınvaildemde oğlunun çocugu olmasının nerede imkansız oldugunu bildiği halde bile bana belki sendede sorun vardır demişti, ben şok :53: evet oladabilirdi ama oğlunun durumunu bildiği halde bunu benim üstüme yüklemeye çalışması çok ilginçti. Tabi benim kayınvaildem çok uyanıktır, eşimin yanında hiç böyle laflar etmez. eşimde o yüzden çogu zaman beni şeytan, kayınvailemi melek gibi görür.

benim ki sölüyoda ne oluyo canım eşim yine onu tutuyor:14:

benim ki sölüyoda ne oluyo canım eşim yine onu tutuyor:14:

Durumun cok zor canimm ben sahsen cok bozulurdum kurbani bile annesgille kesmis sen ne oluosun bu durumda orta sehpa susumu? Bence biran once esinle bu durumlari konudman lazim tatlim bole durur durur sonra patlaman cok kotu olur

nasıl yola getirecem kadesa :ssz:

Annesi çektiyse çekti,şimdi hangi kız çeker ki onların çektiğini,çekmek zorundada değiliz..Oldu onlar herşeyi söylesin bize,biz ağzımızı açamayalım onlar çok çekti bizde çekelim diye..Takma ya herkese inat sağlıklı bi bebek doğurcaksın Allahın izniyle canım..Kv biraz patavatsız anladığım kadarıyla..Bunlar neki benimde bayramım zehir oldu valla..Eşlerimizin ailesi galiba bize özel günleri zehir etmek için varlar..Sen hiç taviz verme ne eşine ne de ailesine,eşinde baya bi anneci sanırım..

şu koca milleti bari bayramlarda bizleri korusalarda
şaşırıp kalsak:ssz:
ama nerde
küssün kocan sende küs o zaman
o konuşana kadar konuşma
hatta konuştugu zaman konuştuguna pişman et:27:

nasıl yola getirecem kadesa :ssz:

düşünme terliği fırlat diycem bebene yazık :ssz:

valla canım senin mutsuzluğundan mutlu olan bir k.valide tarafın var eşin bunu açıkça söylemiş hadi onu geçtim buna çanak tutan bi eşin var.bu adam seni seviyosa ki üstelik bi de hamilesin tavırlarına dikkat edecek.anladık anasını ezdirmiyor seviyo saygısı var da eşi de dış kapının mandalı değil.tepkini belli edeceksin yapacak bişey yok.

ah esmer şirinem biliyorum ben seni, bunların huyları değişmez hep aynılar, geçen eşim şaka yapayım dedi bende kursağında bıraktım :1: oda ben şikayetlenince hani ne yaptılarki der bazen, ne çektin , onda ne var deyince deliririm bende neyse , seksenler dizisinde Rukiye kıza sürekli laf sokuyor iş tutturuyor felan eşim dedi ki bak nişanlıyken kıza neler yapıyor kız ağzını açmıyor diyor dedi bende dedim ki ben nişanlıyken daha beterlerini yaptılar zaten ayrıca o söylesin eskiler söylüyormuş ama hak ediyormuş çünki gerçekten anne babaymış, ba kadın kullanmamış gelinine saklıyor çamaşır makinasına , kendi çocuğunun düğünde el gibi gezipte bir çöp dahi almayıp 40 milyar borçla evlendik hala çekioz ama dile gelince ta ordan uzanıp yuvamızı karıştırmalarına tabiki sessiz kalamam dedim, bozuldu , kızdı felan ama artık böyle şap diye yapıştırıyorum cvbı ama sadece eşime :26: ah birde aşabilsem de bi üst seviyeye gelebilsem yok yani yapamıyorum

sende söyle eşine içine atma hamilesin, ben de hamileyken düşük riski vardı abartıyor nazlanıyor dediler, çocuğum öldü karnımda aman sen bakamadın biz dağdan taştan atladık hiç bişy olmadı diyip çıktılar arsızca, karnımdaki çocuğa bakmak nasılsa ? ar damarları yokki yüzleri kızarsın

Back
X