- Konu Sahibi ESMERSIRINE
saolun kızlar vala ne yapacagımı bilemedim en cok kızdıgıım nokta diyoki o haksızlık yapabilir ama sen bişe demiyeceksin banada sölemeyeceksin diyorbide bana soguk ve kötü davranıyomuş ki yanlarında üzülmesinler yuhhh
![]()
bizimkini de fırçalamışlardı bi keresinde yanına oturma ismini anma yüz verme demişler, benimde bişyden haberim yok ya, yemek yiyoz herkes eşinin yanına otuyuor bu taa bi uçta , bişy soruyorum cvp vermiyor , konuşmadan ya bardak uzatıyor felan, sonra çağırdım bunu çektim köşeye dedim noluyor , ya dedi ayıp oluyormuş senle yakın durmayacakmışım konuşmıcakmışım, yanına oturmasın demişler , orda acayip delirdim, dedim ki kızları niye damadın üstüne çıkıyorda ayıp olmuyor memnun oluyorlar, biz yan yana oturunca mı ayıpmış, allah katında helaliz onlar kim, benim tepemi attırma gelir kucağına oturrum , dedim halbuki asla yapamam
böylesi görgüsüz çingeneler adam olmaz 3 senede ömrümü yediler, 600 km uzaklar ama ordan bile karıştırabilme yetisine sahipler yamyamgiller, hepsinden tiksindim, gitmiyorum artık , memleketimden soğudum resmen,
eşine aman kırılmasın üzülmesin diye düşünürsen sen eriyip bitiyorsun , bırak üzülürse üzülsün, sen el için ailesi için dert sahibi oluyorsan oda kendi çingenleri için azcık üzülsünki seni anlasın, ben artık dişimi çıkarıyorum valla, yoksa öyle alışınca hep öyle istiyorlar