- 22 Şubat 2016
- 4.513
- 4.201
- 53
- Konu Sahibi Donusunboylemiolacakti
-
Ne yazik ki bende sizin gibi olumsuz orneklerle cok fazla karsilastim ama bi agactaki curuk meyveler agactaki tum meyvelerin curuk oldugunu gistermez emin olun gerçekten bu meslwgi canla basla yapan cok iyi insanlarda var duaniz icin Allah razi olsun insallah kabul olurda birgun meslegi iyi bir sekilde icra etmek nasip olurvalla hemşirelik için bu kadar kendinden geçen biri daha önce hiç görmedim. çevre de birkaç tane hariç doğru düzgün işini yapan (azarlamadan insanca) hemşire görmedim.
keşke siz hemşire olsanız. inş olursunuz amin.
TAm olarak biliyorum dersem yalan soylemis olurum ama ciddi manada icinde insanlara hizmet etme gibi bi ask var ama tam manasiyla tek sebebinin bu olmadiginida biliyorumhemşirelikte cezbeden nedir seni?
ailemdeki hemşirelerden ve rahmetli annemden biliyorum az çok durumu.
Senin icin neden zor belkide yapabilirsinvalla aynı özlem bende pilotluk için var. önceden hostes olmak isterdim çok, bir süredir de pilotluk hayali kuruyorum. aslında havacılıkla ilgili her şey çok ilgimi çekiyor. ama pilot olmak oldukça zor, seninki daha ulaşılabilir bir hedef. illa da dersnaeye gitmek zorunda değilsin otur çalış. ders anlatım videlarını izle. hiçbşr şey için geç değil.
Insallah basaririm :)Bence vazgecmemen gerekiyor. Ucuk kacik zor bi hayal degil. Ve cok isteklisin. Basarirsin.
Merak ettim sayisal çıkıslimisinArkadaşlar ben başörtüsü sorunu sebebi ile açık öğretim okudum hep, sonra da üniversite sınavına hazırlandım. Ve kazandım .. eczacılık istiyordum ama diğer öğrencilere ek puan 80 gelirken bana açık öğretimden dolayı 29 gibi bişey geldi. Ek puanım da tam olsaydı eczacılık da oluyordu. Ama olmadı, kimya oldu .
Evet açık öğretim ölü eğitim gibi bişey asla örgün okuyanlar gibi olmuyor, fakat ben örgünlere bakıp gaza geliyordum boş boş okula gidiyorlardı
Allah razi olsun keske sizin yerinizde ben olsaydim sizde istediginiz yerde olabilseydinizHemşireyim ve inanın çok şaşırdım. Yani keşke benim yerimde siz olsaydınız diyorum inşallah hayalinize kavuşursunuz çok iyi kalpli bi insan olduğunuz belli Allah yolunuzu açık etsin
Insallah sizede hayaliniz nasip olurEvet canım imam hatip mezunuyum. Bu yıl kalkacaktı o. İki çocuk ikiside okula gidiyo bir yandan annem kanser tedavisi görüyo koşturmacam çok fazla şuan kendime vakit ayırabileceğimi hiç zannetmiyorum. Ama içimde derin yaradır. Öğretmenlere aşkla bakıyorum bu yüzden.
Bunu duyduguma oyke sevindim ki sanki umut isigi gibi olduCanım benim bir tanıdığım alanı sözeldi odyometri tutturdu ama az biraz sayısalda yaptım demişti ,araştır bunu sen
Evet canım sayısal çıkışlıyım . Lise okuduğum dönemde yani 3-4 sene hiç bi alakam olmadı liseyle . Hafızlık yaptım o süreçte dolayısıyla başka şeye vaktim yoktu. Lise de açık öğretim sınavlarına giderken hangi derslerden gireceğimi bile bilmezdim . Sonra üniversiteye hazırlandım işteMerak ettim sayisal çıkıslimisin
Insallah ipegim insallah gunun birinde bendende soz edersin :) boyleEvvelim kuzenimin esi evlendiklerinde lise mezunuydu.2 cocugu varken unv sinavina girdi okul oncesi ogretmenlik kazandi.
38 yasinda ogretmen oldu.buyuk oglu unv.e baadi kendi meslege:)
Sende yaparsin azmini biliyorum.
Sadece ben değil çok arkadaşım bu şekilde kazandı canım . İnanmak çok önemliInsallah ipegim insallah gunun birinde bendende soz edersin :) boyle
Isin icine girince ayni duygularda kalirmusin bilemem.Zira oldukca yipraticidir zordur.Hasta ve olumlerle ic ice olmak sanildigi kadar kolay degil.Uzun nobetleri vs saymiyorum.Umarim hayaline kavusmanin bir yolunu bulursunTAm olarak biliyorum dersem yalan soylemis olurum ama ciddi manada icinde insanlara hizmet etme gibi bi ask var ama tam manasiyla tek sebebinin bu olmadiginida biliyorum
Stajimi devlet jastanesinde yaptim isim geregi ameliyathaneye servislere veyahut baska yere gitsem fazlasiyla mutlu oluyordum stajim boyunca tek birgun saate bakmadim zaman cabuk gecsede evime gitsem diye aksamlari burda kalsana deseler emin olun ki kalirdim :)
Maddi durumunuz varsa eğer çok basit pilot olmak .
Barajı geçmek yetiyor neredeyse .
Ama işte maddi durum önemli
Senin icin neden zor belkide yapabilirsin
Ben durumunuzu bilmiyordum hakkımızda hayirlisi insallahhali hazırda yoğun bir mesleğim var. evliyim. pilotluk eğitimi hem maddi hem manevi olarak oldukça zorlar beni şu anda. kaldı ki o eğitimi alabilmek için thy nin zorlu sınavlarını geçebilmem de pek mümkün değil gibi.
Ben durumunuzu bilmiyordum hakkımızda hayirlisi insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?