Tuhaf Bir Dert Florance Nightingale'i Kıskaniyorum

Inanin cabaladim ama matematigim 0 bile diyemeyecegim seviyede kurs gibi bir imkanimda yok yasinda artik belli bi donemi gecmek uzere suanki amacim bu hayali kalbimden söküp atmak

dersahane ve özel ders olmasa da açın video sitelerini bir yığın video var? ders mi öğreneceksiniz öğrenin. İstediğiniz her şeyi yapabilirsiniz.

Odyometri bölümünü deneyin sözelden iyi puanla girebilirsiniz,ha bu arada şu florance denilen kişinin reankarnesi olabilirsiniz belki
Sahiden odyometriyi yapabilirmiyim

Realkarnasyona inansam garanti onun ruhu benim bedenimde dirildi diyicem o kadar sirf saglik olsunda ne olursa olsun diyerek otopsi tek.bile verdim gelmedi

Tesekkur ederim sizde hayalinizden âli bir sebeple vazgecmisdiniz insallah otekerde alacaginiz mukafat bu dunyadaki hasretinixi dindirir

valla hemşirelik için bu kadar kendinden geçen biri daha önce hiç görmedim. çevre de birkaç tane hariç doğru düzgün işini yapan (azarlamadan insanca) hemşire görmedim.
keşke siz hemşire olsanız. inş olursunuz amin.

imam hatip çıkışlı mısınız?
eğer hala kalkmadıysa ihl mezunlarının aöf ilahiyata sınavsız kayıt hakkı var
2 yıl okuduktan sonra dgs ile 4e tamamlarsınız
sonrası formasyon ve öğretmenlik

gireceğim evet inşallah ben liseden mezun olali baya oldu..

ben bakalım ne kadar bilgiyle gireceğim liseyle vedalaşali baya oldu ...

Ya sana bir kaç video onereyim en temel düzeyden anlatıyor matematiği .
Vallahi çok kolay ya

Yotubede mat. ve hatta diger tum dersleri anlatan hocalarin videosu var. Zaten kanallari var o videosuna tikladiginda konu sorasina gore sindire sindire calisin. Temeliniz hic yoksa ilkokul seviyesinden baslayin.

Bende okuldayken çok istiyordum
"Çocuk doğum uzmanı" olmak.
Ama ne yazık ki,hayal olarak ta kaldı...

yapamadığınız sorularda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım, size şimdiden başarılar

Lambali kadin azimle s.cn tasi deler

Ben de başka meslek olsa da yapsam diyorum.Güzel aslında da ortamlar çok sogutuyor..Stresi bol..
.Geç değil sınava hazırlan.Yapabilirsin.Kaç yaşındasın?

dersahane ve özel ders olmasa da açın video sitelerini bir yığın video var? ders mi öğreneceksiniz öğrenin. İstediğiniz her şeyi yapabilirsiniz.

Hepinize zaman ayitip yardimci olmaya calistiginiz ve cesarwtlendirdiginiz icin ayri ayri tesekkur ediyorum şuan ne yazikkki herzamanki gibi ders calismama mani olan zorunlu islwrden biri i yapmak zorunda oldugum icin hepinizw ayri ayri cevap veremedim

Sahiden ben buraya bu konuyu bu hayalden sevdadan nasil vazgecebilirim umidiyle actim hepiniz beni vazgecirip yapabilecegim konusunda gonullendirdiniz

BAsarabilirmiyim yapabilirmiyi. bilmiyorum ama kesinlikle azmedip gayret gosterecehimi hepinizin bilmesini istedim

Tekrar tekrar tesekkur ederim hepinize

Başarırsın güzelim fakat önce kendine inanman lazım. Biz sana insansak da inanmasak da sen kendine inanmadığın sürece yapamazsın. Ama çok istekli olman bile başarabileceğini gösteriyor.
Ne demişler; "İnanmak başarmanın yarısıdır"

valla aynı özlem bende pilotluk için var. önceden hostes olmak isterdim çok, bir süredir de pilotluk hayali kuruyorum. aslında havacılıkla ilgili her şey çok ilgimi çekiyor. ama pilot olmak oldukça zor, seninki daha ulaşılabilir bir hedef. illa da dersnaeye gitmek zorunda değilsin otur çalış. ders anlatım videlarını izle. hiçbşr şey için geç değil.

Bence vazgecmemen gerekiyor. Ucuk kacik zor bi hayal degil. Ve cok isteklisin. Basarirsin.

Hemşireyim ve inanın çok şaşırdım. Yani keşke benim yerimde siz olsaydınız diyorum inşallah hayalinize kavuşursunuz çok iyi kalpli bi insan olduğunuz belli Allah yolunuzu açık etsin

Bu imkana sahip degilim ki ne yazik ki

Fikir verdiginiz icin ayrica tesekkurler
sağlık çıkışlı iseniz dgs denediniz mi istanbul üniversitesi açıkögretim bölümünde lisans tamamlama olarak açmış web sitesinde gördüm.

Ah ah yarama degmissin resmen bnde ilkokul 5te kız çocuğu okumaz diye okuldan alindim şuan daha ortaokulu okuyorum açıktan ama bnde böyle okula gidenlere meslek sahibi olanlara o kadar ozeniyorumki,

Aynı dert bende de var ama ben senin kadar kendime uzak bulmuyorum hayalimi ..Belki senden daha zordur benim işim..Hayatında ilk kez rakam görüyormuş gibi ders çalışmaya başla ve denedim olmadı düşüncesini hemen at kafandan..Şu an napıyorum biliyo musun..Bu sene YGS için kitaplara gömüleceğim ve kafamda hiç birşey kalmasın günlük rutinim daha pratik hale gelsin diye deli gibi temizlik yapıyorum ,ders çalışıyor olacağım için sınava kadarki ev hayatımı kolaylaştırmaya çalışıyorum.. Hep başa sardım hep erteledim ama bu sene istiyorum galiba..

Maddi durumunuz varsa eğer çok basit pilot olmak .
Barajı geçmek yetiyor neredeyse .
Ama işte maddi durum önemli

Canim bak sen beni dinle bi .
Antremanlarla matematik kitabı al .
En temelini al.

Sana matematigi öğretir .
Sonra karekök yayınlarına geçeriz.
Hiç temelin yokmuş madem en kisa zamanda antremanlarla matematik kitabını al .

Evet canım imam hatip mezunuyum. Bu yıl kalkacaktı o. İki çocuk ikiside okula gidiyo bir yandan annem kanser tedavisi görüyo koşturmacam çok fazla şuan kendime vakit ayırabileceğimi hiç zannetmiyorum. Ama içimde derin yaradır. Öğretmenlere aşkla bakıyorum bu yüzden.

Sahiden odyometriyi yapabilirmiyim

Realkarnasyona inansam garanti onun ruhu benim bedenimde dirildi diyicem o kadar sirf saglik olsunda ne olursa olsun diyerek otopsi tek.bile verdim gelmedi
Canım benim bir tanıdığım alanı sözeldi odyometri tutturdu ama az biraz sayısalda yaptım demişti ,araştır bunu sen

Arkadaşlar ben başörtüsü sorunu sebebi ile açık öğretim okudum hep, sonra da üniversite sınavına hazırlandım. Ve kazandım .. eczacılık istiyordum ama diğer öğrencilere ek puan 80 gelirken bana açık öğretimden dolayı 29 gibi bişey geldi. Ek puanım da tam olsaydı eczacılık da oluyordu. Ama olmadı, kimya oldu .
Evet açık öğretim ölü eğitim gibi bişey asla örgün okuyanlar gibi olmuyor, fakat ben örgünlere bakıp gaza geliyordum boş boş okula gidiyorlardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…