- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.571
- 598
- Konu Sahibi mmelegim84
-
Gece çok korkunç oluyor yaayy çok tatlı geldi bu korku bana
Bunun psikolojik alt yapısını merak ediyordum altından elm sokağı çıktı ya
Haydar ne canım yaYatağının baş ucuna bi tane haydar koy, bebek gibi uyursun.
Sende çok sekersingıdıklanmak mıçok tatlısın
Haydar ne canım ya
onuda izlemiştim ama çocukken izlediklerin daha farklı oluyor demekkiO zaman halkayı falan izleme sen
Haha bu iyiymiş ama görmediğim varlığa nasıl vurcam onla. Sonra beni falakaya yatirmasin o haydarlaokkalı bir sopavurdumu süründürür cinsinden
Haha bu iyiymiş ama görmediğim varlığa nasıl vurcam onla. Sonra beni falakaya yatirmasin o haydarla
Yaa bende normal olmadığını dusunuyordum. Sende çocukken oldumu nasıl atlattin kendine telkin ederekmiBu korku çocukken olur ama sonra geçer. Normal değil bence bu yaşta.
Hmm şu alırım aklını yazan başka konularda işime yarar sanki. Alayım bir tane
Yatağın altında canavar olduğunu düşünürdüm. Gece uyurken çıkacak filan sanırdım, uyumadan yatağın altına bakardım. 5-6 yaşlarındaydım sanırım. Sonra geçti tabii büyüdükçe...Yaa bende normal olmadığını dusunuyordum. Sende çocukken oldumu nasıl atlattin kendine telkin ederekmi
falakada gıdıklamasından iyidir
ben de kapalı uyuyamam :) dışarsını görmem lazım.Ben de kapi acik uyuyamam mesela gecmiyor oyle korkular bence :)
Bende canavar korkusu hiç yoktu sadece bundan korkuyordum buda gecmiyorYatağın altında canavar olduğunu düşünürdüm. Gece uyurken çıkacak filan sanırdım, uyumadan yatağın altına bakardım. 5-6 yaşlarındaydım sanırım. Sonra geçti tabii büyüdükçe...
Merhaba kızlar
Benim anlam veremediğim bir korkum var. Gece uyurken eğer ayaklarım yorganın dışında kalırsa sanki görünmeyen bir varlık gelip ayaklarımı gidiklayacak diye korkuyorum hemen ayağımı yorganın içine koyuyorum. Yaşında bu şekilde pikenin veya çarşafın dışında kalmamalı ayaklarım. Elim, popom, diğer uzuvlarim dışarıda kalabilir ama ayaklarım olmaz imkanı yok. Görünmez bir varlık tarafından ayaklarımın gidiklanmasindan çok korkuyorum sizce ben psikolojik bir vakamiyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?