- Konu Sahibi mmelegim84
-
Valla bilmiyorum kiii. O kadar korku filmi izlerim hiç bir gram korkmam. Ama gece kolum bacağım yataktan sarkamaz aslaaaKııııız bende aynısını yazdım. Bizdekinin Nedeni ne acaba
Ben küçükken palyacodan korkmazdim ama komikte gelmezdi. Görüş alanımdan çıkana kadar bu ne ya diye bakardımBenim çocukluğumdan bu yana izlemediğim korku filmi yok. Sonuç olarak palyaçolardan aşırı korkarım, yatarken yan yatmazsam uykuya dalamam sanki üstüme ağırlık gelecekmiş gibi hissederim,ayağımı/kolumu yataktan aşağı sarkıtamam,evde tek kalamam.Ama karanlıkta wcye mutfağa filan giderim bak o kısımlarda sorun yok
Kız simdiye kadar banada birşey yapamadılar yorganın sayesindebende eşim il dışında olduğunda odanın kapısını kapatmadan yorganın yada pikenin içine iyice saklanmadan yatamam huzursuzluk oluyor.. en azından hırsız gelirse kapı sesini duyarım mantığıyla kapıyı kapatıyorum :) onun dışında görünmeyen varlıktan korktum eh tabi şimdide korkuyorum da aklıma şu geliyor küçüklükten beri korkuyoruz daha 1 kişiye bile görünmemiş 1 kişiyi bile yememişler :))) demek heralde bişi yapmıyor bunlar..
Ayetel kürsi nas felak okumanızı tavsiye ederim..
Bizim jenerasyonda var bu korku galibaMerhaba kızlar
Benim anlam veremediğim bir korkum var. Gece uyurken eğer ayaklarım yorganın dışında kalırsa sanki görünmeyen bir varlık gelip ayaklarımı gidiklayacak diye korkuyorum hemen ayağımı yorganın içine koyuyorum. Yaşında bu şekilde pikenin veya çarşafın dışında kalmamalı ayaklarım. Elim, popom, diğer uzuvlarim dışarıda kalabilir ama ayaklarım olmaz imkanı yok. Görünmez bir varlık tarafından ayaklarımın gidiklanmasindan çok korkuyorum sizce ben psikolojik bir vakamiyim?
:) önceden bende de vardı.. Evlendiğimden beri olmuyor. Önceden bi tarafa dönüp yattığımda açıkta kalan kulağımı bile örterdim sanki birisi kulağıma fısıldayacak ya da üfleyecek diye mi düşünürdüm artık bilmiyorum ama, 1 buçuk senedir yapmıyorum :)Merhaba kızlar
Benim anlam veremediğim bir korkum var. Gece uyurken eğer ayaklarım yorganın dışında kalırsa sanki görünmeyen bir varlık gelip ayaklarımı gidiklayacak diye korkuyorum hemen ayağımı yorganın içine koyuyorum. Yaşında bu şekilde pikenin veya çarşafın dışında kalmamalı ayaklarım. Elim, popom, diğer uzuvlarim dışarıda kalabilir ama ayaklarım olmaz imkanı yok. Görünmez bir varlık tarafından ayaklarımın gidiklanmasindan çok korkuyorum sizce ben psikolojik bir vakamiyim?
Hatta küçükken elimi ayağımı yataktan aşağı sarkıtmazdım aşağıdan biri tutup çekecek diye :):) önceden bende de vardı.. Evlendiğimden beri olmuyor. Önceden bi tarafa dönüp yattığımda açıkta kalan kulağımı bile örterdim sanki birisi kulağıma fısıldayacak ya da üfleyecek diye mi düşünürdüm artık bilmiyorum ama, 1 buçuk senedir yapmıyorum :)
:) önceden bende de vardı.. Evlendiğimden beri olmuyor. Önceden bi tarafa dönüp yattığımda açıkta kalan kulağımı bile örterdim sanki birisi kulağıma fısıldayacak ya da üfleyecek diye mi düşünürdüm artık bilmiyorum ama, 1 buçuk senedir yapmıyorum :)
Korkarsan Yorganın içine koy canım o zaman birşey yapmiyorlarYaaaaa tuh yaaa keske okumasaydim:)))) korkcam simdi ayagimdan:)))))
Bende yalnız olmadığımı öğrendim teşekkürlerBizim jenerasyonda var bu korku galibabende tedirgin oluyorum. Üstümde hiç örtü yoksa sorun yok ama üstüm örtülü ayaklarım açıksa rahatsız oluyorum. Yalnız değilmişim neyse sayende öğrenmiş oldum :)
Ayy seninkide korkuncmus inşallah gece aklıma gelmez.:) önceden bende de vardı.. Evlendiğimden beri olmuyor. Önceden bi tarafa dönüp yattığımda açıkta kalan kulağımı bile örterdim sanki birisi kulağıma fısıldayacak ya da üfleyecek diye mi düşünürdüm artık bilmiyorum ama, 1 buçuk senedir yapmıyorum :)
Hayır canım hiç öyle birşey yaşamadım. Ama düşünce gücüm bana birgün yasatacak diye ödüm kopuyorŞimdi okudum korkunu Allah seni napmasin :) kimse seni yemez merak etme.. Şaka bi yana yazilan yorumlari okumadim belki baska arkadaslarda benle ayni fikirdedir ama kucukken falan bu tarz biseymi yasadin seni korkutucak bi anin bilincaltinda yine seninle oyunlar oynuyo olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?