Tuhaf bir korkum var

Benim çocukluğumdan bu yana izlemediğim korku filmi yok. Sonuç olarak palyaçolardan aşırı korkarım, yatarken yan yatmazsam uykuya dalamam sanki üstüme ağırlık gelecekmiş gibi hissederim,ayağımı/kolumu yataktan aşağı sarkıtamam,evde tek kalamam.Ama karanlıkta wcye mutfağa filan giderim bak o kısımlarda sorun yok

bende eşim il dışında olduğunda odanın kapısını kapatmadan yorganın yada pikenin içine iyice saklanmadan yatamam huzursuzluk oluyor.. en azından hırsız gelirse kapı sesini duyarım mantığıyla kapıyı kapatıyorum :) onun dışında görünmeyen varlıktan korktum eh tabi şimdide korkuyorum da aklıma şu geliyor küçüklükten beri korkuyoruz daha 1 kişiye bile görünmemiş 1 kişiyi bile yememişler :))) demek heralde bişi yapmıyor bunlar..
Ayetel kürsi nas felak okumanızı tavsiye ederim..

Bendede var aynı korku hatta elim kolum yataktan dışarıda durursa bile korkuyorum gardolabi açıkken uyuyamam kapı açıkken uyuyamam hep filmlerin etkisi.

Ben küçükken palyacodan korkmazdim ama komikte gelmezdi. Görüş alanımdan çıkana kadar bu ne ya diye bakardım hala görünce bu ne ya diyorum

Kız simdiye kadar banada birşey yapamadılar yorganın sayesinde şaka bir yana bende biliyorum ama gel gorki gece o yatağa girdim mi ayaklarda açıkta kaldıysa gerilim filmi müziği caliyor

BENDE KESİNLİKLE AYAKLARIM İÇERDE UYURUM BENDE DIŞARIDA KALSA RAHATSIZ OLURUM AMA PSİKOLOJİK OLDUĞUNU SANMIYORUM SADECE ALIŞKANLIK

Bizim jenerasyonda var bu korku galiba bende tedirgin oluyorum. Üstümde hiç örtü yoksa sorun yok ama üstüm örtülü ayaklarım açıksa rahatsız oluyorum. Yalnız değilmişim neyse sayende öğrenmiş oldum :)

Hiç öyle bir korkum yok, tek korkum ayaklarımı yorganın dışında görünce saldıran kedim :) Gece aniden olunca zıplatıyor.

:) önceden bende de vardı.. Evlendiğimden beri olmuyor. Önceden bi tarafa dönüp yattığımda açıkta kalan kulağımı bile örterdim sanki birisi kulağıma fısıldayacak ya da üfleyecek diye mi düşünürdüm artık bilmiyorum ama, 1 buçuk senedir yapmıyorum :)

Hatta küçükken elimi ayağımı yataktan aşağı sarkıtmazdım aşağıdan biri tutup çekecek diye :)
Hep yalnız uyuduğum için kuruyordum sürekli :)

ay o bende de var bi yerde okumuştum bi kadının kulağına örümcek yuva yapmış, hala kulağımın üstünü kapatıp uyuyorum kaç sene oldu ilkokulda mı ne duymuştum bir de bunu siz kurtulabilmişsiniz, ne güzel

Şimdi okudum korkunu Allah seni napmasin :) kimse seni yemez merak etme.. Şaka bi yana yazilan yorumlari okumadim belki baska arkadaslarda benle ayni fikirdedir ama kucukken falan bu tarz biseymi yasadin seni korkutucak bi anin bilincaltinda yine seninle oyunlar oynuyo olabilir

Bende yalnız olmadığımı öğrendim teşekkürler

Ayy seninkide korkuncmus inşallah gece aklıma gelmez.

yaw hic olmazsa masum masum gidiklanmaktan korkuyormussun. Ben eskiden kolumu yataktan sarkitirsam, biri gelip satirla kesecek diye korkardim :d

Bence normal herkeste vardir ufak tefek takintilar

Hayır canım hiç öyle birşey yaşamadım. Ama düşünce gücüm bana birgün yasatacak diye ödüm kopuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…