Tükendim artık

Ve bu kadını hala yüzbinler takip ediyor ve reklam vermeye de devam ediliyor yaa.. ben de instada bi kuaför gördüm, mahalle kuaförü, hipnoz yapıyordu, ama bildiğin şu şifacı tipler olur ya, onun gibi. Adını hipnoterapi koymuşherhalde abla, cilt bakımıydı masajdı derken hoop bari bir de hipnoterapi yapayım neyim eksik demiş videolarını da koymuş evlere şenlik.Şimdilerde bi tane var ilişki koçubal mı nedir.. seas randevuları falan veriyor, kendine psikoterapistim diyormuş, e ne güzel kafalar
Meslek yasamız yokki

Canim kendi oturdugum sehirde is bulmak zorundayim ama oturdugum sehirdeki kolejlerde su an ihtiyac yok.olsaydi hic durmazdim zaten

Canim kendi oturdugum sehirde is bulmak zorundayim ama oturdugum sehirdeki kolejlerde su an ihtiyac yok.olsaydi hic durmazdim zaten

Burda kıymet bilen yok, illa beyin göçü yaptırçekler bize

Canım sen yinede linkedinden bir şansını dene. Bana kurumsal, baya bilindik bir okulun teee şanlıurfa şubesinden iş teklifi gelmişti. Hiç belli olmuyor.

Hahaha derler ya kuaförler psikolog gibi hep kadınların dertlerini dinliyor diye. Abla onu ciddiye alıp gaza gelmiş sanırım. Meslek yasamız olsa da bu manyaklarla uğraşırız gibime geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…