- 25 Ağustos 2016
- 4.806
- 14.268
- 208
- Konu Sahibi Jasminium84
-
Eskiden karışırdı istemezdi ne işin var derdi ama sanırım artık umursamaz bile giderim sanıyorum ama kızımla Nasıl gidebilirim ki küçük daha
Hiç sanmıyorum yokluğumu hissedeceğini sanıyorum ki ohhhh bile derEksikliğinizi hisseder mi o yuzden belki bir çare olur diye dedim. Tatil olarak da mesela sevdiğiniz yakın bir arkadasınıza gidebilirsiniz. Hatta anneniz bile olabilir. Önemli olan evden uzaklaşmak yokluğunuzu hissettırmek.
Saygı yoksa zaten sevgi olsa bile canınızı acıtır.Evlenmek için koşulları oluşturması için zorladım sadece ben değil en yakın arkadaşı ailesi...
Benimle evlenmesi için çok üstelediler biliyorum çünkü sürekli birarada olduğumuz insanlardı evlendikten sonra lafın arasında ağızlarından kaçırdıkları şeylerden anladım
Yapmamalı evet keşke sevmemesi olsa tek problemimiz keşke saygınız kalsaydı birbirimize
Bu tatil işini değişip, güzelleştikten sonraya bırakalım o zaman. Fıstık gibi bir kadından kimse ayrı kalamaz diye tahmin ediyorum. Arayıp da ne zaman geliyorsun, daha kalacak mısın diye bile sorabilir. Bişeyleri düzeltmek istıyorsanız harekete geçin. İçinizde sevgi varsa ona karşı bi yerden baslayın bence.Hiç sanmıyorum yokluğumu hissedeceğini sanıyorum ki ohhhh bile der
Sadece kızımı özler zaten ufak ayrılıklarımızda bile aradığında beni değil kızımı sorar Nasıl en yapıyor diye hele şimdi hiç özlemez
Evet haklısınız artık kendimi de eleştirmeye başladımSurekli hata yalmanizin nedeni hata yapmamak icin kendinizi kasmaniz,kastikca daha cok hata yaparsiniz.
Herkes sizi elestiremez sizi elestiren kime gore elestiriyor kendine gore onun dogrusu bir baskasinin yanlisi olabilir kime gore hareket edeceksiniz herkes kendine baksin once.
Esiniz sizi elestiriyor begenmiyorsa ezik durmayin karsinda sizde onu elestirin hatta iletisiminizi minimumda tutun kendini vazgecilmez saniyor galiba.
Siz hic birsey basarmamis degilsiniz evladiniz var siz annesiniz en buyuk basariniz bence insan yetistiriyorsunuz.
Farkindamisniz bilmiyorum ama sizde kendinizi elestiriyorsunuz.biraz relaks olun yapabildigin kadar yapamadigin kader.
Çok haklısınız çokSaygı yoksa zaten sevgi olsa bile canınızı acıtır.
Bilmiyorum hala sevgim kaldı mı ama onun için değil kendim için değişeceğimBu tatil işini değişip, güzelleştikten sonraya bırakalım o zaman. Fıstık gibi bir kadından kimse ayrı kalamaz diye tahmin ediyorum. Arayıp da ne zaman geliyorsun, daha kalacak mısın diye bile sorabilir. Bişeyleri düzeltmek istıyorsanız harekete geçin. İçinizde sevgi varsa ona karşı bi yerden baslayın bence.
Bende aynı aslında 58 kiloydum su an hamilelikten dolayı baya aldım esim verirsin demi diyo o zayıf seviyo o yuzden öyle yorum yaptım. Ama bizim sorunlarımız yok sükür.Konuşsam gelecek cevapları biliyorum
Hep eleştiri hep suçlama
Sen bana karşı geldin
Sen kilo aldın
Sen bıdı bıdı...
Zayıflasam da baksam kim için ne için iyi günde kötü günde demedik mi biz ya şimdi keyfi olan kilo almam ama ya hastalıktan dolayı alsaydım o Zaman ne olacaktaydı ki kilo aldım dememi nolur yanlış anlamayın evlendiğimde 58 kiloydum şimdi 65 falan Evet aldım ama aşırı gelmiyor bana ve istesem max 5 ayda veririm ama dönüp dolaşıp aynı şeyi söylüyorum ben kilo da veririm daha bakımlı da olurum hiç sorun değil peki kırılan kalbim ve gururum ne olacak bunları yapınca ve eşim beni beğenince??? Herşey düzelecek mi
Kalbim paramparça öyle böyle Mutsuzluk değil benimki artık
Gelir o eleştiriler doğru gelir size.Çünkü imsanları eleştirmediğiniz de özeleştiri olaylarına fazlaca vaktiniz oluyor.Zamanla her şeyden de kendinizi sorumlu tutacaksınız gibi de geliyor bana.Canınızı yakmayın lütfen.O adam sizden kıymetli değilEvet haklısınız artık kendimi de eleştirmeye başladım
Hatta eleştiriler doğru gelmeye bile bAşladı ne yazık ki
Ve Evet kendimi kastıkça daha çok hata yapar oldum
İnanın eşimle iletişimim çok çok az uzun zamandır uzak duruyorum zaten ama anlamıyor işte Ada'mın umrunda değilim çünkü
Evet uzunca bi süre eşimi görmezden gelmek yok saymak en iyisi olacakBelki eşini görmezden gelmelisin bir dönem kendini daha iyi hissedebilirsin
Planlarına eşini dahil etmemeyi dene bir yere gidiyorsan kızınla kendine göre ayarla sevdiğin yemekleri yap biraz hayatı umursama
Gerçekten öyle kendime güvenimi öyle bi kaybettim ki bi hata varsa ortada kesin ben yapmışımdır der oldumGelir o eleştiriler doğru gelir size.Çünkü imsanları eleştirmediğiniz de özeleştiri olaylarına fazlaca vaktiniz oluyor.Zamanla her şeyden de kendinizi sorumlu tutacaksınız gibi de geliyor bana.Canınızı yakmayın lütfen.O adam sizden kıymetli değil
Bilmiyorum hala sevgim kaldı mı ama onun için değil kendim için değişeceğim
Ve onu görmezden geleceğim kızımla olacağım kızım iyi Mutlu bi anneyi hakediyor çünkü
Teşekkür ederim desteğiniz için ne kadar iyi geldiğinizi anlatamam size
Geçmesinin yolu var kendinizi affedin yani bunca değer verilmemeye bunca saygısızlığa katlandığınız için kendinize karşı suçlusunuz sadece.Affedin ve böyle ömür geçiremeyeceğinizi bilin.Sadece mutsuz uzun anılarınız olur ilerde.Bence bu mutsuz anıların sayısını azaltmak elinizdeGerçekten öyle kendime güvenimi öyle bi kaybettim ki bi hata varsa ortada kesin ben yapmışımdır der oldum
Allah onun Can'ına sağlık versin, onun acısını yaşatmasın bana en kıymetli varlığım kızım benimKendine değer ver gerisi teferruat bundan sonra. Paha biçilemez değerde evladınız var ne güzel. Bundan daha kıymetli ne olabilir. Çocuk babasız büyümesine razı gelmezsiniz aklınız karışık tahmin edebiliyorum. Dediğim gibi kendinizdeki değişimle eşinizi çıldırtın. Ulaşılmaz olun tabiri caizse onun gözünde. Kendinizi yıpratmayın hayat herseye rağmen güzel...
O halde önce bir aile terapisti ile görüş psikoloğa eşinin durumunu anlat ve eşinin kesinlikle terapiye gelmeyeceğini ve eşini ancak kendimi bahane ederek terapiye getirebileceğini sana yardımcı olup olmayacağını sor.Şayet psikolog size yardımcı olurum derse sende gidip eşinle konuş ve ona de ki "Ben kendimi iyi hissetmiyorum ve psikolojik yardım almam gerek bir psikolog buldum ancak aynı evin için de yaşadığımız için eşim olarak yanımda olman gerekiyormuş yani terapilerim de sen de olmalısın" diyerek eşini ikna et.Ben bunu daha önce hasta olduğunu kabul etmeyen birine yapmıştım ve olmuştu da.Güya ben terapi görüyordumCevabın çok etkiledi beni haklısın psikolojim yerinde değil ve Allah korusun sevdiğim kimseyi kaybetmedim Allah sevdiklerimi de benden önce almasın
Psikolojik destek konusunda da keşke eşim ikna olsa ve ilk o gitse çünkü bu hale getiren o o düzelse belki ben de düzelirim zaten
Evet haklısınız kendimi affetmeliyim ve aynı hataları tekrarlamamalıyım ki Mutlu olmaya bi yerden başlayabileyimGeçmesinin yolu var kendinizi affedin yani bunca değer verilmemeye bunca saygısızlığa katlandığınız için kendinize karşı suçlusunuz sadece.Affedin ve böyle ömür geçiremeyeceğinizi bilin.Sadece mutsuz uzun anılarınız olur ilerde.Bence bu mutsuz anıların sayısını azaltmak elinizde
Evet haklısınız artık kendimi de eleştirmeye başladım
Hatta eleştiriler doğru gelmeye bile bAşladı ne yazık ki
Ve Evet kendimi kastıkça daha çok hata yapar oldum
İnanın eşimle iletişimim çok çok az uzun zamandır uzak duruyorum zaten ama anlamıyor işte Ada'mın umrunda değilim çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?