Tükendim artık... :(

Eskiden karışırdı istemezdi ne işin var derdi ama sanırım artık umursamaz bile giderim sanıyorum ama kızımla Nasıl gidebilirim ki küçük daha

Eksikliğinizi hisseder mi o yuzden belki bir çare olur diye dedim. Tatil olarak da mesela sevdiğiniz yakın bir arkadasınıza gidebilirsiniz. Hatta anneniz bile olabilir. Önemli olan evden uzaklaşmak yokluğunuzu hissettırmek.

Hiç sanmıyorum yokluğumu hissedeceğini sanıyorum ki ohhhh bile der
Sadece kızımı özler zaten ufak ayrılıklarımızda bile aradığında beni değil kızımı sorar Nasıl en yapıyor diye hele şimdi hiç özlemez

Surekli hata yalmanizin nedeni hata yapmamak icin kendinizi kasmaniz,kastikca daha cok hata yaparsiniz.
Herkes sizi elestiremez sizi elestiren kime gore elestiriyor kendine gore onun dogrusu bir baskasinin yanlisi olabilir kime gore hareket edeceksiniz herkes kendine baksin once.
Esiniz sizi elestiriyor begenmiyorsa ezik durmayin karsinda sizde onu elestirin hatta iletisiminizi minimumda tutun kendini vazgecilmez saniyor galiba.
Siz hic birsey basarmamis degilsiniz evladiniz var siz annesiniz en buyuk basariniz bence insan yetistiriyorsunuz.
Farkindamisniz bilmiyorum ama sizde kendinizi elestiriyorsunuz.biraz relaks olun yapabildigin kadar yapamadigin kader.

Saygı yoksa zaten sevgi olsa bile canınızı acıtır.

Bu tatil işini değişip, güzelleştikten sonraya bırakalım o zaman. Fıstık gibi bir kadından kimse ayrı kalamaz diye tahmin ediyorum. Arayıp da ne zaman geliyorsun, daha kalacak mısın diye bile sorabilir. Bişeyleri düzeltmek istıyorsanız harekete geçin. İçinizde sevgi varsa ona karşı bi yerden baslayın bence.

Evet haklısınız artık kendimi de eleştirmeye başladım
Hatta eleştiriler doğru gelmeye bile bAşladı ne yazık ki
Ve Evet kendimi kastıkça daha çok hata yapar oldum
İnanın eşimle iletişimim çok çok az uzun zamandır uzak duruyorum zaten ama anlamıyor işte Ada'mın umrunda değilim çünkü

Bilmiyorum hala sevgim kaldı mı ama onun için değil kendim için değişeceğim
Ve onu görmezden geleceğim kızımla olacağım kızım iyi Mutlu bi anneyi hakediyor çünkü
Teşekkür ederim desteğiniz için ne kadar iyi geldiğinizi anlatamam size

Bende aynı aslında 58 kiloydum su an hamilelikten dolayı baya aldım esim verirsin demi diyo o zayıf seviyo o yuzden öyle yorum yaptım. Ama bizim sorunlarımız yok sükür.

Belki eşini görmezden gelmelisin bir dönem kendini daha iyi hissedebilirsin
Planlarına eşini dahil etmemeyi dene bir yere gidiyorsan kızınla kendine göre ayarla sevdiğin yemekleri yap biraz hayatı umursama

Gelir o eleştiriler doğru gelir size.Çünkü imsanları eleştirmediğiniz de özeleştiri olaylarına fazlaca vaktiniz oluyor.Zamanla her şeyden de kendinizi sorumlu tutacaksınız gibi de geliyor bana.Canınızı yakmayın lütfen.O adam sizden kıymetli değil

Belki eşini görmezden gelmelisin bir dönem kendini daha iyi hissedebilirsin
Planlarına eşini dahil etmemeyi dene bir yere gidiyorsan kızınla kendine göre ayarla sevdiğin yemekleri yap biraz hayatı umursama
Evet uzunca bi süre eşimi görmezden gelmek yok saymak en iyisi olacak

Gerçekten öyle kendime güvenimi öyle bi kaybettim ki bi hata varsa ortada kesin ben yapmışımdır der oldum

Kendine değer ver gerisi teferruat bundan sonra. Paha biçilemez değerde evladınız var ne güzel. Bundan daha kıymetli ne olabilir. Çocuk babasız büyümesine razı gelmezsiniz aklınız karışık tahmin edebiliyorum. Dediğim gibi kendinizdeki değişimle eşinizi çıldırtın. Ulaşılmaz olun tabiri caizse onun gözünde. Kendinizi yıpratmayın hayat herseye rağmen güzel...

Hickimsenin seni sevmesine ihtiyacın yok!!!! Boşversene kızın seni seviyor işte her anne dediğinde mutlu olmuyor musun gerisini salla gitsin

Gerçekten öyle kendime güvenimi öyle bi kaybettim ki bi hata varsa ortada kesin ben yapmışımdır der oldum
Geçmesinin yolu var kendinizi affedin yani bunca değer verilmemeye bunca saygısızlığa katlandığınız için kendinize karşı suçlusunuz sadece.Affedin ve böyle ömür geçiremeyeceğinizi bilin.Sadece mutsuz uzun anılarınız olur ilerde.Bence bu mutsuz anıların sayısını azaltmak elinizde

Allah onun Can'ına sağlık versin, onun acısını yaşatmasın bana en kıymetli varlığım kızım benim
Değişeceğim değişmeliyim başta kendim için ki kızım için de değişeyim

O halde önce bir aile terapisti ile görüş psikoloğa eşinin durumunu anlat ve eşinin kesinlikle terapiye gelmeyeceğini ve eşini ancak kendimi bahane ederek terapiye getirebileceğini sana yardımcı olup olmayacağını sor.Şayet psikolog size yardımcı olurum derse sende gidip eşinle konuş ve ona de ki "Ben kendimi iyi hissetmiyorum ve psikolojik yardım almam gerek bir psikolog buldum ancak aynı evin için de yaşadığımız için eşim olarak yanımda olman gerekiyormuş yani terapilerim de sen de olmalısın" diyerek eşini ikna et.Ben bunu daha önce hasta olduğunu kabul etmeyen birine yapmıştım ve olmuştu da.Güya ben terapi görüyordum ama aslında kendisine uygulanıyordu.Epeyde işe yaramıştı.
Sende bunu bir denw istersen.
Belki eşin senin bir deli olduğunu düşünecek ve kendince sana destek olmak için gelecektir
Böylelikle belki eşin ve sen düzeleceksiniz kim bilir.Denemekte fayda var canım.
Hayatı kolaylaştırmak için çareler aramak yerine bahaneler bulursan asla MUTLU olamazsın.

Evet haklısınız kendimi affetmeliyim ve aynı hataları tekrarlamamalıyım ki Mutlu olmaya bi yerden başlayabileyim
İnşallah bu gücü en kısa zamanda kendimde bulurum Allah yardım etsin bana bu gecenin sabahı daha umutlu daha güçlü uyanayım

Son birsey daha yaticam cunku :)
Evet umrunda degil cunku sen ayni sensin.
Merak edecek birsey yok su durum da.
Atiyorum sabahlari seni spor yaparken buldugun da
Yada tarz olarak degistigini gormeye basladigin da
Yada bir haller oldugunu hissettigi anda
Noluyoruz diye triplere girmezse bende
Hic birsey bilmiyorum.
Merak cok guclu bir duygudur bunu asla unutma.
Birde sen bunlarin ustune onu umursamadigini da gozune sokarsan
Soyledigi her sozu ayni sertlikte iade edersen
Evliliginiz nolur bilmiyorum ama benim zevkten dort kose olacagim kesin
Artik ya kazan ya kaybet.
Surumxemede kalmaktan iyidir.
Hadi iyi geceler olsun :*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…