Tükendim artık... :(

Günaydın :)
Sayenizde içim aydınlandı resmen bu sabaha güzel uyandım ve yeni kararlar alarak uyudum öyle de uyandım ve şimdiden başladım uygulamaya
İlk olarak yeme düzenimi değiştireceğim sonra kendimi hem ruhen hem fiziken bakalım neler olacak :) asla sevilmediğini düşünmüyorum artık dün gece o kadar yardımcı oldunuz ki çok teşekkür ederim iyiki varsınız ben de sizler çok seviyorum çok :)

Aslında hep eleştirirdi ama bu kadar saygısızca konuşmazdı son bikaç aydır böyle
Bilsem ne alaka yani duş almayla pis olma ama

Bilmem eğer öyleyse de umarım fazla uzatmaz kendini de beni de daha fazla mutsuz etmez

Haklısın bazen ben de düşünüyorum daha kıza bi lokma yemek yediremeyen altına değiştiremeyen insan Nasıl alıp gidecek nereye gidecek ama o ihtimal bile korkutuyor işte ya yaparsa diye

Psikolog yardımı alacağım hatta burdan bi arkadaşım tavsiyesiyle bi bahaneyle eşimi de götüreceğim umuyorum ki işe yarar

Evet aslında durum tam da bu ilgiye çok alışkınım eşimden bunu göremeyince bunalıma girdim ve ilce bıraktım kendimi
Ama bugün yeni bir gün benim için herşeye yeni baştan başlıyorum
Yemeğime dikkat ederek. Başladım bile hatta şimdi se kızımla dışarıdayız o parkta oynuyor ben de peşinde dolanıyorum nefes aldım sabah sabah iyi geldi :)

Evet ben uzun zamandır kendi isteklerimden vazgeçtim eşim böyle istiyor böyle olsun dedim hep bu da Mutsuz etti tabii ki
Yapmam gerekenlerin arasına sizin söylediklerinizi de koyuyorum ve uygulayacağım kesinlikle
Ben Mutlu olursam herşey düzelecek bunu anladım

Son düzenleme:
Neden takdir görmek gibi bi derdiniz var diye düşünücektim ki gençlik yıllarınızda sürekli övülmüşsünüz.
Ama o yıllar geride kaldı.Şimdi bugüne odaklanın ve kendinizde beğenmediğiniz yönleri bir kağıda yazın.Nasıl düzeltebileceğinizi de yazın ve vakit kaybetmeden uygulamaya başlayın.
Mesela; kilo aldım o zaman hemen spora ve düzgün beslenmeye başlıyorum veya iş yerinde verimsiz biriyim hemen eksik yönlerimi çeşitli kurslar,seminerler,eğitimlerle geliştireyim e o zaman internetten kurs araştırayım gibi.
Hayattan vazgeçmeyin,ne güzel bi de kızınız varmış

Alla yardımcınız olsun, umuyorum ki sizin için de herşey bir an önce düzelir ve Mutlu olursunuz
Benim de kendim için ilk planım Mutlu olmak
Beni Mutlu eden şeylere odaklanacağım ve yapacağım kim ne derse desin ilk önce ben diyeceğim artık
Ve yardım ben de alacağım en kısa zamanda eminim ki bu da işe yarayacaktır
Emdr yöntemini de araştıracağım merak ettim neymiş

İyi bi kuaförün ve sağlam bi alışverişin halledemeyeceği bi sorunun yok inan, hadi görelim seni bizim kız
:)
Günaydın :)
Evet ilk önce yeme düzenimi değiştirerek başladım ve kahvaltıdan önce kızımı alıp dışarı çıktım ohhhh çok güzel geldi şimdi gidip güzle ve sağlıklı bi kahvaltı yapacağım sonra da ilk iş netten beğendiğim saç modellerini araştıracağım kuaförüm açıksa da hemen gideceğim :)

Kendinizi degistirin hep ayni olmak hem sizi hem karsiyi sikar once kendinizi degistirin bir imaj verin kendinzie kilolarinizdan kurtulun ozenle giyinen bakimli olun bu sizi hem daha iyi hissettirir hrm de esinziin ilgisini ceker
Bu dediklerinizi harfiyen uygulayacağım :)

Evet Şükürler olsun dünya tatlısı bi kızım var :) o benim herşeyim şimdi de yNımda yaramazlık peşinde :)
Evet ilgiye alışkınım hep el üstündeydim hep övüldüm şimdi sert bi düşüş yaşadım sanırım
Ama ayağa kalkacağım belki uzun sürer bilmem ama toparlanacağım

Bu kadar övgü alıp takdir edildiyseniz güçlü bir iradeye sahipsiniz demektir.
Sizin hayatın gerçek yüzünü öğrenmeniz evlilik yıllarınıza denk gelmiş diyelim ve hayata kaldığınız yerden devam edin.
Hiç kimse yoksa yanınızda kızınız var.Hiç kimse için hatta kendiniz için bile değişmek istemiyosanız kızınız için mükemmel bir örnek olmak isteyeceğinize eminim.İnşallah başarırsınız.

Aynen ole once kendinizi dusunun bi kere esiniz sizi mutlu etmiyosa sizde onu etmek zorunda degilsiniz ama kendiniz icin mutlu olmak zorundasiniz

Günaydın cnm teşekkür ederim.
Heh şöyle kendine vakit ayır kocanı bi kenara bırak bir süreliğine.
Hep erkekleri düşünerek geçmiyor hayat.

Hadi bakalım hayırlısı inşaAllah

Eğer bir erkek aylarca eşine dokunmuyorsa önemli bir sorun var demektir. Bir çok arkadaşın da yazdığı gibi önceliğiniz kendiniz olsun, önce kendinize bakın ve kendinizi şımartın mümkünse eşinizi görmezden gelin bunu cidden yapmaya çalışın ve en önemlisi eşinizi belli etmeden takibe alın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…