Tükendim artık... :(

Öncelikle kızın olduğu için sakin olmasın. Daha sonra bu konuda pskologa bavur bence. Çünkü herşey düşündüğün gibi kötü olmayabilir. Snen kötü düşündüğün için bu şekilde oluyor olabilir. KEsinlikle bir psikoloktan yarıdm almalısın.

Sen ise eşinden başla canım esin özguvenini yerle bir etmiş .Aynaya bak mesela ben güzelim de.Sağlıklı olduğun her uzuvun için Allahs şükret .Elin tutuyor gözün görüyor yürüyor ve konuşuyorsun mis gibi bir yavrun var.Gerisi de dert mi Yaw.

Başka kişilerin bu tarz konularını okuduğumda sizinle aynı tepkiyi verirdim ama olmuyor işte belki hiçbişey yapamaz ama bunu göze alamam ya yaparsa korkusu çok farklı bilemezsiniz

Bence bahane ediyorsun bunu..Boşanmaya niyetin olsa,hakkın hukukun ne bakardın.O işlerin onun dediği gibi olmadığını gayet iyi biliyorsun.

Kısaca,senin boşanmada gözün yok konu sahibi..

Kendi kendimi övmüş olacağım ama evet gerçekten iradeli bir kızdım şimdi şimdi kalmadı gerçi
Aslında hep kafamda kızıma iyi bir örnek olma isteği çok yoğun ama yorgunluk bıkkınlık hissinden onu bile geri plana attım

Sevgili Mune konumu kapatabilir misin
Sağolsun arkadaşlar çok yardımcı oldular ve ne yapmam Nasıl davranmam gerektiğini biliyorum artık
İnşallah bi daha böyle bi konuyla gelmem bdv'ye
Hepinize teşekkürler sevgili kk kadınlar
İyiki varsınız

Güzel haberlerini bekliyoruz canım ♥
Ben senden çook umutluyum.Yolun Bodrum'a düşerse bana özelden mesaj at kapım her zaman açık....

Canım benim kendini bukadar üzme kuvvetli dirençli olmaya çalış bak birde yavrun varmış ona yazık bence yaşadıkların tamamen zincirleme bazı insanların bir konuda (anladığım kadarıyla seninki eşin evliliğin) mutsuzlukları yada negatifleri otomatik man öteki mutsuzlukları olumsuzlukları getirir, sakince otur ve düşün seni en çok mutsuz eden şeyi hayatından sil bak ozaman nasil değişeceksin. Allah yardımcın olsun canım

Güzel haberlerini bekliyoruz canım ♥
Ben senden çook umutluyum.Yolun Bodrum'a düşerse bana özelden mesaj at kapım her zaman açık....
Çok teşekkür ederim canım iyiki yanımdaydın
Ruhum şu anda daha huzurlu :)
İnşallah güzel haberleri vereceğim
Gelişmelerden muhakkak haberdar ederim zaten
Çok severim Bodrum'u inşallah görüşürüz ben de Ankaraya beklerim
Sevgiler

Amin canımm çok teşekkür ederim

Duâ et hayırlısı ile sağlıkla imanla bebeğimi dünyaya getireyim bir sıkıntı olmadan inşaAllah görüşürüz.
Ben yaz kış burda yaşıyorum
Kk da tanışıp uzun zamandır faceten görüştüğüm bir dolu arakdaşım var.Senle de görüşürüz canım.
Çoook MUTLU olman dileğiyle♥

Yorumlarıni begenirim. Akıllı olgun özgüvelni bir kadınsin belli. Esin bile olsa kimsenin bunu zedelemesine izin verme bence.
Cidden buradan çok uzaktan hoş olun ve akıllı bir kadın gibi gorunuyorsun hep bana.
Zor bir surectesin ama atlatacaksın daha güçlü çıkacaksın bu durumdan.

Allah bir avazda kurtarsın canımmm, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Çok sevinirim canım inşallah görüşürüz çok isterim, hem kızıma kardeş de geliyormuş bizim en sevdiğimizden

İnşallah canım çok teşekkür ederim bunları duymak bana güç verdi inan
Evlenene kadar özgüven hep yerindeydi hala da öyle aslında ama eşimin yanında aptala dönüyorum resmen, beceriksiz çirkin işe yaramaz hissediyorum
Ama Allah'ın izniyle bugünleri atlatacağım daha güçlü olacağım ve eski ben'e kavuşacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…