- 31 Ekim 2013
- 21.692
- 72.973
- 798
- 41
- Konu Sahibi Jasminium84
-
Başka kişilerin bu tarz konularını okuduğumda sizinle aynı tepkiyi verirdim ama olmuyor işte belki hiçbişey yapamaz ama bunu göze alamam ya yaparsa korkusu çok farklı bilemezsinizArkadaş kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz.Çocuğu alır gider ne demek ? O kadar kolay mı ? Bu ülkede güvenlik,adalet yok mu ? Yapmayın lütfen...
Bence de öyleAdam seni aldatiyor olabilir. Üc ayda insan kardes olur yan yana yatmaktan. Her hareketini elestiren eş! Vucudunu begenmeyen eş! Yok yok var bunda bir is. Evdemutlu olmadan istede mutlu olamazsin.
Ama gerçekten korkuyorum işteBence senin asıl mutsuzluk kaynağın kocan.. Bak ondan boşan nasıl özgüvenin yerine gelecek, mutlu olacaksın.. Bu arada çocuğu falan alamaz palavra :) Hak var adalet var, korkutuyor işte..
Keşke bıraksaZaten sen değil adam seni bırakacak gibi duruyo burdan
Hayır aksine çok güleryüzlüyümdür içim kan ağlasa bile asla belli etmem kimseye yansıtmamBosanmayacaksaniz fazla dusunmemeyi öğrenmek zorundasiniz. Aranizdaki sevgi tamamen bitmis, bu evlilik de oyle ya da böyle biter. Bari cirkinlestirmeyin, çocuğunuz icin birbirinizin yuzune bakabilecek seviyede kalin.
Diger konularin da esinizin sizde yarattigi ozguvensizligin yansimasi oldugunu dusunuyorum, aksi halde neden kimse sizi sevmesin ki? Huysuz musunuz, aksi misiniz, gicik, itici, suratsiz ya da civik yilisik falan degilseniz kimsenin size dusman olacağını sanmiyorum.
Hayır aksine çok güleryüzlüyümdür içim kan ağlasa bile asla belli etmem kimseye yansıtmam
Ama mesafeliyimdir de kimseye gereksiz cıvıklık yapmam
Sevgisiz olduğunu asla kabullenmiyor saçmalama diyor sadece belki kabullense beni sevmediğini herşey daha kolay olacak ama
İşimle ilgili inan dediğini yapıyorum zaten yaptığım işi en az üç kere kontrol ediyorum ama olmuyor yine bi yerde bişe çıkıyor demek bi yerlerde yine de hata yapıyorumUzulme lutfen.
Cok asilamayacak bir sorunun yok aslinda.
Esin oz guvenini zedelemis. Soyledigi seyler takindigi tavir hani bunlara yorum yapmaya bile gerek yok aslinda. Ben direk sen kendine bak mal der gecerdim ama sen bana uyma :)
Bence once kendine odaklan. Bir sirkelen.
Isini daha fazla ciddiye al. Tekrar tekrar uzerinden gec kontrol et.
Isini kaybetmemek onceligin olsun.
Spor salonuna gidemeyecek durumdaysan evde yapabilecegin cok guzel videolar var
Bununla ilgili. Haftada 3 gun 1 saat yapsan baya yol alirsin. Yediklerine dikkat et.
Ufak tefek dolabini yenilemeye basla.
Zamanla degisimin getirdigi mutluluk sana iyi hissettirecektir.
En onemlisi koku. Saclarin vucudun..
Tenine yakisan parfum, losyon..
Kiy paraya al degisik degisik :) BIlmiyorum guzel koku bana iyi hissettiriyor..
Enerjimi yukseltir. Sanada iyi gelecektir.
Bunlari tamemen senin icin oneriyorum.
Esin sahsen umrunda olmasin.
Zamani geldiginde ayni tavri
Ayni muameleyi hakediyor. Hatta daha fazlasini.
Bu kadar kirici olmasina ne gerek var.
Guzellikle soylemek varken.
Arkadaş kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz.Çocuğu alır gider ne demek ? O kadar kolay mı ? Bu ülkede güvenlik,adalet yok mu ? Yapmayın lütfen...
Evet aynen öyle saygı denen şeyi tamamen kaybetmiş durumdayızGenel olarak kendinize olan güveniniz yitip gitmiş gelen eleştirilerden dolayı, kilo almışsınız ama siz mutlusunuz ee bundan kime ne ki? ya da yaptığınız iş,kurduğunuz cümle millete neden bu kadar dokunuyor? Bence siz biraz insanlara karşı bir hudud belirlemek zorundasınız, kimsenin bu denli sizin psikolojinizi bozmaya hakkı yok, onlara bu hakkı vermemek de sizin elinizde. Size ne benim işimden, size ne benim davranışlarımdan diyebilmelisiniz ki insanlar da bir kendine gelsin. Eğer siz de kendinizden memnun değilseniz değişim yaşayabilirsiniz, bu tamamen sizin elinizde sıkmayın canınızı.
Evet aynen öyle saygı denen şeyi tamamen kaybetmiş durumdayız
Sevgisizlik de zor da asıl saygısızlık çok koyuyor insana
Ki pis bi kadın değilimdir inanın saçım kılığım kıyafetim temizdir parfümün eksik değildir makyajımı hafif de olsa yaparım ama kiminle kıyaslıyorsa artık beni bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?