Anladım Can'ım doğru sanırım iyi olmadığım için yanlış anlamışım
Aslında düşünüyorum biraz değişiklik bana da iyi gelecek
Ama ne yapsam bana bi laf söyleyecek eleştirecek diye hevesim de kaçmıyor değil ama yapacağım neler yapabildiğimi kendime göstereceğim
Iliski uzmani falan degilim ama soyle genel olarak baktigimda her iliskide bir taraf mutlaka daha cok seviyor oluyor.
Sizin iliskiniz dede cok seven sensin.
Kurban sensin der gibi oldu :)
Kadinlar dada var bu erkeklerde de.
Cok sevildiginden emin olan taraf bunun verdigi rahatlikla bir sure sonra ilgisini kaybetmeye basliyor.
Hani birseyi cok istersin atiyorum telefon olsun. Cok pahalidir onu birsekilde alirsin.
Ilk hafta elinden dusmez.
Ayi dolmadan sikilirsin ve kurcalamayi birakirsin telefon iste niye bu kadar para verdiysem derken bulursun kendini.
Kimbilir kac ay taksit odeyeceksin halbuki.
Ayni hesap.
Ikiside cebe girdigi an cazibesini kaybediyor.
Onun icin kimse kendinden odun vermemeli. Karsi taraf seni kiriyorsa sende kirmalisin. Bundan cekinmemelisin.
Istemedigin hic birseyi yapmak zorunda olmadigin gibi rahatsiz oldugun hic bir cumleyi de kurdurmamalisin.
Aman huzurum, aman cocugum, aman evliligim diyen insanlarin hepsi mutsuz.
Cunku karsi taraf ne soylerse soylesin karsi bir reaksiyon almadigi icin daha dogrusu almayacagindan emin oldugu icin istedigi gibi konusuyor, kiriyor hatta kocan gibi yaraliyor.
Buna artik izin verme. Ucunda ayrilik bile olsa bu riskleri goze al. Emin ol suan yasadigin mutsuzluk kaliciysa
Ayrildiginiz zaman yasayacagin ki gecici olur.
Cok uzun yazdim kusura bakma ama.
Sen kendini on planda tutmadigin surece kimse seni alip gel zirveye otur demez.
Bu aksam uyurken soylediklerimi dusun olur mu.