Tükendim artık... :(

Nasıl yükselteceğim bu özgüveni keşke becerebilsem
O kadar yorgun bitkin tükenmiş hissediyorum ki kendimi hiçbişeye gücüm yok
Kolay olmuyor tabi. En başta bu kötülüğü yapandan uzak durmak lazım ama o konuda yorum yapmayayım. Kararlı olmakla başlayabilirsiniz ama. Eskiden mutlu olan da sizdiniz, şimdi mutsuz olan da. Siz değişmediniz. Eski siz'i geri gwtirmek için kullanın bütün gücünüzü...

Allah korusun Allah korusun kızım benim herşeyim benden dolayı kötü etkilenmesin asla istemem
Ya haklısınız çok haklısınız ama işte kızımı göremememin ufacık bi ihtimali bile beni korkudan öldürüyor
İyi o zaman arkadaşım şöyle düşün sen şimdi boşanmıyorsun ama ileride eşin boşanmak isteyecek ve eşin de adil bi insan değil yarın mahkemeye bu kadının kendine hayrı yok sorunları var psikolojik açıdan kızıma bakamaz diye mahkemeden rapor talep edip alsa kızını ne yapacaksın. Biran önce kendini toparla ayakların sağlam bassın yere ailen arkanda değil mi işin gücünde var bak. Çocuk zaten durumu uygunsa çocuğun sağlıklı yetişmesi için şartlar uygunsa ilk verileceği kişidir anne. Yani çocuğu almasının ihtimali çok düşük kaldı ki öyle kaçırma işlerine giremez babası dahi olsa bir çocuğun kaçırılması suçtur. Yemez yani lütfen biraz cesur ol kızın için yap bunu

Çok istiyorum bunu yapmayı ama gücüm yok gibi hissediyorum ya da gerçekten hevesim mi yok bilmiyorum off o kadar zor geliyor ki bu dediklerini yapmak hey Allahım ya :KK43:
Neden zor geliyor biliyor musun. Beni beğenmeyen, bana kusur bulan adam için değişemem uğraşamam diyorsun. Zaten kimse için yapma bunu yaşlanınca o da göbeklenecek buruşacak bunlar doğal şeyler, saçları ağaracak. Sen deseydın bunları ağırına giderdi yediremezdi kendine. Çatlasın senin güzelliğini gördükçe. Anca böyle ders verırsın ona.

Kolay olmuyor tabi. En başta bu kötülüğü yapandan uzak durmak lazım ama o konuda yorum yapmayayım. Kararlı olmakla başlayabilirsiniz ama. Eskiden mutlu olan da sizdiniz, şimdi mutsuz olan da. Siz değişmediniz. Eski siz'i geri gwtirmek için kullanın bütün gücünüzü...
Evet uzak durmam gerekiyor biliyorum
Keşke yapabilsem belki yaparım
Gücümü toplamam gerekiyor bi an önce

Ahhhh işte hiç öyle bi eşim olmadı benim
Hiç bi Zaman gözlerimin içine Sevgi'yle bakmadı bu adam ki bunun suçlusu benim çok zorladım sevsin beni evlenelim biz diye keşke herşeyi oluruna bıraksaydım ve evlenmeseydik
Korkum yurtdışında abileri var onların yanına alıp götürür diye ödüm kopuyor
Offff kafam çok dağıldı hey allahım sen yardım et bana ya
Nasıl zorladınız acaba?Kafasına silah mı dayadınız?Sanmıyorum.En fazla evlenmek istediniz.Aklı yok muydu.İstemese evlenmezdi.Kendinizi suçluyorsunuz hala size bu tarz konuşmalar yapan bir adam için.Eşiniz de olsa saygısızlık yapmamalı.

İyi o zaman arkadaşım şöyle düşün sen şimdi boşanmıyorsun ama ileride eşin boşanmak isteyecek ve eşin de adil bi insan değil yarın mahkemeye bu kadının kendine hayrı yok sorunları var psikolojik açıdan kızıma bakamaz diye mahkemeden rapor talep edip alsa kızını ne yapacaksın. Biran önce kendini toparla ayakların sağlam bassın yere ailen arkanda değil mi işin gücünde var bak. Çocuk zaten durumu uygunsa çocuğun sağlıklı yetişmesi için şartlar uygunsa ilk verileceği kişidir anne. Yani çocuğu almasının ihtimali çok düşük kaldı ki öyle kaçırma işlerine giremez babası dahi olsa bir çocuğun kaçırılması suçtur. Yemez yani lütfen biraz cesur ol kızın için yap bunu
Haklısın çok haklısın gücümü toplamalıyım bir an önce en kısa zamanda
Allahım sen yardım et bana

Kendime gelebilsem gelemiyorum gücüm yok ki :KK43:
Zamaninda belki senden kat be kat daha fazlasını yaşayan biri olarak söylüyorum.
Böyle hayat geçmez.
Sen harekete geç bir şekilde. Allah büyüktür sen ondan yardım dile gerisi su gibi gelecektir. Kendini bu kadar güçsüz hissetme. Acilen sana destek olabilecek akıllı dürüst cesur bir tanıdık akraba arkadaştan sana yardimci olmasini iste...

Neden zor geliyor biliyor musun. Beni beğenmeyen, bana kusur bulan adam için değişemem uğraşamam diyorsun. Zaten kimse için yapma bunu yaşlanınca o da göbeklenecek buruşacak bunlar doğal şeyler, saçları ağaracak. Sen deseydın bunları ağırına giderdi yediremezdi kendine. Çatlasın senin güzelliğini gördükçe. Anca böyle ders verırsın ona.
Aynen öyle aynen içimden geçenler bunlar kelimesi kelimesine
Allahım bana güç ver nolur yaaa nolur yarin sabah daha güçlü uyanmak istiyorum ben :(

Nasıl zorladınız acaba?Kafasına silah mı dayadınız?Sanmıyorum.En fazla evlenmek istediniz.Aklı yok muydu.İstemese evlenmezdi.Kendinizi suçluyorsunuz hala size bu tarz konuşmalar yapan bir adam için.Eşiniz de olsa saygısızlık yapmamalı.
Evlenmek için koşulları oluşturması için zorladım sadece ben değil en yakın arkadaşı ailesi...
Benimle evlenmesi için çok üstelediler biliyorum çünkü sürekli birarada olduğumuz insanlardı evlendikten sonra lafın arasında ağızlarından kaçırdıkları şeylerden anladım
Yapmamalı evet keşke sevmemesi olsa tek problemimiz keşke saygınız kalsaydı birbirimize

Anladım Can'ım doğru sanırım iyi olmadığım için yanlış anlamışım
Aslında düşünüyorum biraz değişiklik bana da iyi gelecek
Ama ne yapsam bana bi laf söyleyecek eleştirecek diye hevesim de kaçmıyor değil ama yapacağım neler yapabildiğimi kendime göstereceğim

Iliski uzmani falan degilim ama soyle genel olarak baktigimda her iliskide bir taraf mutlaka daha cok seviyor oluyor.
Sizin iliskiniz dede cok seven sensin.
Kurban sensin der gibi oldu :)
Kadinlar dada var bu erkeklerde de.
Cok sevildiginden emin olan taraf bunun verdigi rahatlikla bir sure sonra ilgisini kaybetmeye basliyor.
Hani birseyi cok istersin atiyorum telefon olsun. Cok pahalidir onu birsekilde alirsin.
Ilk hafta elinden dusmez.
Ayi dolmadan sikilirsin ve kurcalamayi birakirsin telefon iste niye bu kadar para verdiysem derken bulursun kendini.
Kimbilir kac ay taksit odeyeceksin halbuki.
Ayni hesap.
Ikiside cebe girdigi an cazibesini kaybediyor.
Onun icin kimse kendinden odun vermemeli. Karsi taraf seni kiriyorsa sende kirmalisin. Bundan cekinmemelisin.
Istemedigin hic birseyi yapmak zorunda olmadigin gibi rahatsiz oldugun hic bir cumleyi de kurdurmamalisin.
Aman huzurum, aman cocugum, aman evliligim diyen insanlarin hepsi mutsuz.
Cunku karsi taraf ne soylerse soylesin karsi bir reaksiyon almadigi icin daha dogrusu almayacagindan emin oldugu icin istedigi gibi konusuyor, kiriyor hatta kocan gibi yaraliyor.
Buna artik izin verme. Ucunda ayrilik bile olsa bu riskleri goze al. Emin ol suan yasadigin mutsuzluk kaliciysa
Ayrildiginiz zaman yasayacagin ki gecici olur.
Cok uzun yazdim kusura bakma ama.
Sen kendini on planda tutmadigin surece kimse seni alip gel zirveye otur demez.
Bu aksam uyurken soylediklerimi dusun olur mu.

Aynen öyle aynen içimden geçenler bunlar kelimesi kelimesine
Allahım bana güç ver nolur yaaa nolur yarin sabah daha güçlü uyanmak istiyorum ben :KK43:

İnşallah düzelecek umutsuz olma hiçbir zaman. Adamın etrafında da dönüp durma. Kendi halinde yaşasın bakalım biraz. Sende bu arada kendine vakit ayır, güzelliğinle başbaşa kal. Ne güzel işin de gelirin de varmış. Allah dermansız bırakmasın aşılamayacak şeyler değil. İnsanlar ne ayrılıklardan hengamelerden dönüyor. Siz değerlisiniz bunu aklınızdan çıkarmayın.

Zamaninda belki senden kat be kat daha fazlasını yaşayan biri olarak söylüyorum.
Böyle hayat geçmez.
Sen harekete geç bir şekilde. Allah büyüktür sen ondan yardım dile gerisi su gibi gelecektir. Kendini bu kadar güçsüz hissetme. Acilen sana destek olabilecek akıllı dürüst cesur bir tanıdık akraba arkadaştan sana yardimci olmasini iste...
İnşallah o gücü bi an önce bulurum şu anda bunları yazarken bile boğazım tıkanıyor nefesim kesiliyor böyle bi sıkıntım yoktu hiç son bi senedir başladı ne Zaman mutsuz olsam sanki Boğaz'ımı biri sıkıyor hissi oluşuyor :(

Iliski uzmani falan degilim ama soyle genel olarak baktigimda her iliskide bir taraf mutlaka daha cok seviyor oluyor.
Sizin iliskiniz dede cok seven sensin.
Kurban sensin der gibi oldu :)
Kadinlar dada var bu erkeklerde de.
Cok sevildiginden emin olan taraf bunun verdigi rahatlikla bir sure sonra ilgisini kaybetmeye basliyor.
Hani birseyi cok istersin atiyorum telefon olsun. Cok pahalidir onu birsekilde alirsin.
Ilk hafta elinden dusmez.
Ayi dolmadan sikilirsin ve kurcalamayi birakirsin telefon iste niye bu kadar para verdiysem derken bulursun kendini.
Kimbilir kac ay taksit odeyeceksin halbuki.
Ayni hesap.
Ikiside cebe girdigi an cazibesini kaybediyor.
Onun icin kimse kendinden odun vermemeli. Karsi taraf seni kiriyorsa sende kirmalisin. Bundan cekinmemelisin.
Istemedigin hic birseyi yapmak zorunda olmadigin gibi rahatsiz oldugun hic bir cumleyi de kurdurmamalisin.
Aman huzurum, aman cocugum, aman evliligim diyen insanlarin hepsi mutsuz.
Cunku karsi taraf ne soylerse soylesin karsi bir reaksiyon almadigi icin daha dogrusu almayacagindan emin oldugu icin istedigi gibi konusuyor, kiriyor hatta kocan gibi yaraliyor.
Buna artik izin verme. Ucunda ayrilik bile olsa bu riskleri goze al. Emin ol suan yasadigin mutsuzluk kaliciysa
Ayrildiginiz zaman yasayacagin ki gecici olur.
Cok uzun yazdim kusura bakma ama.
Sen kendini on planda tutmadigin surece kimse seni alip gel zirveye otur demez.
Bu aksam uyurken soylediklerimi dusun olur mu.
Çok teşekkür ederim cevabın için ne kusuru olur mu öyle şey
Haklısın aslında kimi niye kırmaktan çekiniyorum ki aslında kaybedecek fazla bişeyim yok zaten şu aşamada
Ama kendime geldiğimde eski ben olduğumda ve o Halim'le bana tekrar ilgi duyduğunda ona bi çift söz söylemek istiyorum inşallah Allah bana o gücü verir

Hanımefendi siz şiddet görüyor musunuz fiziksel ?
Evlenmek için koşulları oluşturması için zorladım sadece ben değil en yakın arkadaşı ailesi...
Benimle evlenmesi için çok üstelediler biliyorum çünkü sürekli birarada olduğumuz insanlardı evlendikten sonra lafın arasında ağızlarından kaçırdıkları şeylerden anladım
Yapmamalı evet keşke sevmemesi olsa tek problemimiz keşke saygınız kalsaydı birbirimize
Hanımefendi evlenmek istediği başkası mı vardı?Aldatma vs de oldu mu hayatınızda

İnşallah düzelecek umutsuz olma hiçbir zaman. Adamın etrafında da dönüp durma. Kendi halinde yaşasın bakalım biraz. Sende bu arada kendine vakit ayır, güzelliğinle başbaşa kal. Ne güzel işin de gelirin de varmış. Allah dermansız bırakmasın aşılamayacak şeyler değil. İnsanlar ne ayrılıklardan hengamelerden dönüyor. Siz değerlisiniz bunu aklınızdan çıkarmayın.
İnan aylardır kendi haline bıraktım
Ne ne yaptığını soruyorum ne niye ilgisizsin diyorum ne bişe
Adamın umrunda değil ki aksine işine geliyor hesap verme yok otel gibi giriyor çıkıyor eve

İnan aylardır kendi haline bıraktım
Ne ne yaptığını soruyorum ne niye ilgisizsin diyorum ne bişe
Adamın umrunda değil ki aksine işine geliyor hesap verme yok otel gibi giriyor çıkıyor eve
Çok değişik bir eşiniz var, tuhaf gerçekten. Size karışır mı mesela biyere gitseniz tatil amaçlı kafa dinleseniz, gezseniz.

Çok aşırı kilonuz yok.Boşanmayı söylemeyin bana diyorsanız eşiniz ne seviyorsa ona göre davranacaksınız o Zaman kilo verme bakım yapma vücut sıkılaştırma şekillendirme gibi yoksa zaten eşiniz bir süre sonra boşanmak isteyecek ve tehditlere devam edecek.Eşimin gözü görmez zayıflasam bile demişsiniz gayet iyi farkediyorlar beni sürekli pilates yürüyüş yapan biriyim.azıcık kilo verdim eşimde fazla önemsemezdi kiloluyken kendim için zayıfladım eşimin daha hoşuna gitti saha düşkün oldu bana .İsterseniz sizde başarabilirsiniz kendiniz için önce bu sayede özgüveniniz yerine gelir.Ve sizde onun eksik yanlarını söyleyin.

Hanımefendi siz şiddet görüyor musunuz fiziksel ?

Hanımefendi evlenmek istediği başkası mı vardı?Aldatma vs de oldu mu hayatınızda
Hayır olmadı ama psikolojik şiddet fazlasıyla var
Bi de fiziksel şiddet üzerime gelir sonu gelmez ama o Zaman bile ben de panik başlar oldu o üzerime geldikçe boğuluyor gibi oluyorum ve ben onu itiyorum falan alanım açılsın istiyorum aslında
Bilmiyorum eski sevgililerini bilmiyorum var mıydı biri haberim yok aldatma da benim bildiğim olmadı

Çok değişik bir eşiniz var, tuhaf gerçekten. Size karışır mı mesela biyere gitseniz tatil amaçlı kafa dinleseniz, gezseniz.
Eskiden karışırdı istemezdi ne işin var derdi ama sanırım artık umursamaz bile giderim sanıyorum ama kızımla Nasıl gidebilirim ki küçük daha

Back
X