Tükendimm Artıkkk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Canım aynen de anlattığın gibi yaşayamayan anlamaz.bende sırf bu yüzden her konuşana cevap vermiyorum bu konuşanlar yeni Doğan bir çocukla otobüs ,metrobüse bir binsinler sonra tekrar konuşsunlar şuan oğlum 3 yaşında biraz daha kolay seyahat etmek, ve artık arabamızda var çok sorun olmuyor bekarken benim de cevrem çok genisdi şimdi burda onun sıkıntısını çekiyorum.bende kadın sağlığı merkezinde psikoloğa gitmeye başladım çünkü boşluğa düştüm nerden ne şekilde baslamaliydim bilmiyordum.ama şuan bende çabalıyorum özellikle oğlum için hemen hemen aynı durumdayız ne diyelim bi yerden başlayabilmekte bir başarıdır

Hergün ya da sık sık goruseceginiz akraba komşu istiyorsunuz etrafınızda yakinlariniz olsun..
cocugunuzun surekli gorusecegi bir cevre.. aynı şehirde olsa da uzak semtlerde iseniz istanbulda evet bu rahatlıkla görüşme sansiniz yok..
orada yeni bir çevre edinmeniz lazım..
parklarda sosyallesirdik kızımla.. küçük çocuğu olan anneler birbirimizi bulurduk.. ev hanımı olunca ve arkadaş çevreniz çalışan bayanlar ise bir iki komşu bazen akrabalar ile yetiniyorsunuz..

İyi ki insan ilişkilerim çok iyi değil yani. Fizana gitsem umurumda olmaz. Bu ne yahu 2 adım öteye tasınıp arkadas bulamayınca depresyona baglayan insanlar? Ne var bu kadar psikoloji bozacak. Cocugunla bile dogru durust ılgılenmıyorsun resmen gezcek insan yok dıye...

bir ALLAH var yetmezmı arkadaslarınız cok deger verseydi fızandada olsa gelirlerdi zaten varmıs cocugun en ıyı arkadasın

Eger imkaniniz varsa cocugunuzu haftanin 1 veya 2 gunu oyun guruplarina goturebilirsiniz. Cocugunuza da sizede degisiklik olur.Diger cocuklarin anneleriyle arkadas olursunuz belki.
Kitap okuyabilirsiniz.Gunduz belki olmaz ama cocugunuz uyuduktan sonra yapabilirsiniz sizede terapi olur
Aklima gelenler bunlar umarim bundan sonra hersey gonlunuze gore olur

yani duyanda guney kutbuna tasinmissinoz sanir hayret bisey.
haftada 1 atlayin toplu tasimaya gecin karsiya,1 gece kalin madem hasret giderip geri donun.
o yavruya yaziktir krese,oyun grubuna vs gonderin,ilerde bu tablet tlf yuzunden cok kafaniza vurursunuz

Ahhh canım ahhhh...Beterin de beteri var. 18 yıldır yurt dışında yaşıyorum ne bir Türk komşum ne arkadaşım var. Ailem uzakta. Eşim,ben ve çocuklarımız sadece biziz. Kimse yok yanımızda. Koskoca ilde 1 Türk marketi var o kadar. Ne sinema ne kütüphane ne gazete alacağım bir bayi. Ne pastane ne çay bahçeleri..Yani kendi memleketimiz ile ilgili hiçbir şey yok. (Sinema kütüphaneden bahsetmem bundan)
Bütün gün evdeyiz çocuklarımla. Gittiğimiz yerler sınırlı. Şimdi sorarım sana ya ben ve benim gibiler napsın canım?
Yine bak ne mutlu Türkiyedesin kendi memleketimiz. Herşey kendi anadilinde. Sinema,gazete,kitapçılar..vs. o kadar zor olmamalı avrupa yakasından anadolu yakasına geçmek.

Beni düşün yazdıklarımı bir nebze olsun ferahla. :))

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…